Tel tokaların kaybolmaması nasıl önlenir?

Kadınların saçlarına şekil vermek için kullandıkları tel tokalar, aynı zamanda en sık kaybolan aksesuarlardan biridir. Çok küçük olan ve siyah renkte oldukları için kaybolduklarında çok fazla göze çarpmayan tel tokaların kaybolmasını engelleyebilirsiniz.

ABONE OL
GİRİŞ 24.06.2018 07:47 GÜNCELLEME 24.06.2018 09:26 Pratik Bilgiler
Tel tokaların kaybolmaması nasıl önlenir?
Tel tokaların kaybolmaması nasıl önlenir?

Hemen hemen her kadının evinde siyah tel tokalardan bulunur. Ne var ki bu tel tokalar, durdukları yerde durmazlar ve sürekli olarak kaybolurlar. Peki, tel tokların kaybolmasını nasıl önlersiniz? Size vereceğimiz yöntemlerle tel tokaların kaybolmasını engelleyebilirsiniz. 

- Tel tokların kaybolmasını önleyen en kolay yöntem hepsini mıknatısa koymaktır. Metal eşyaları yüksek çekim gücüyle kendine bağlayan mıknatıs, tel tokaların kaybolmadan uzun süre kullanmanızı sağlayacaktır. 

- Alabileceğiniz bir başka çnlemse tel tokaları sürekli olarak belli bir kutunun içine koymaktır. Sadece burada dikkat edilmesi gereken kutunun ağzının kapalı olmasıdır. 

Tel tokaların kaybolmaması için yapılması gereken bir başka yöntem ise şu şekildedir: Tel tokaları birbirlerinin içine geçirin, bu şekilde toplu halde bulunurlar ve kaybolmaları önlenir. 

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR