Çeyiz trendinde dantel pike takım modelleri 2020

Çeyiz sandığının en gözde ve en kıymetli parçaları arasında yer alan danteller, 2020 yılında zarif pike takımlarıyla yeniden karşımıza çıkıyor. 2020 dantel pike takımlarını sizler için bir araya getirdik. Yeni yılın en gözde parçalarından biri olacak pike takımlarının tüm renk ve modelleri yazımızda bulabilirsiniz.

ABONE OL
GİRİŞ 05.05.2020 05:26 GÜNCELLEME 05.05.2020 09:06 Pratik Bilgiler
Çeyiz trendinde dantel pike takım modelleri 2020
Çeyiz trendinde dantel pike takım modelleri 2020

El emeği göz nuru dantellerin artık kullanılmadığı düşünülse de çeyiz sandığınıza eklemek isteyeceğiniz hem de yatak odanızı süsleyecek en zarif pike takımı dantellerin 2020 yılı modellerini sizler için bir araya getirdik. Dünyaca ünlü markaların pahalı fiyatlara satıldığı pike takımlarını satın alıp masraf yapmak yerine hem kendiniz yapabileceğiniz hem de serdiğinizde herkesin ilgi odağı olacak yeni model pike takımları, zarifliğiyle de göz kamaştırıyor. Tığ işi yapmayı bilenlerin rahatlıkla hazırlayabileceğini ve bilmeyenlerinde videolardan kısa sürede öğrenebileceği modeller, yatak odalarında ferah ve rahat bir görünüm oluşturacaktır. Pratik yapımlarıyla da gelir kaynağınız haline getirebileceğiniz pike takımları, çeyizinizin vazgeçilmez parçası haline gelecek.

İŞTE 2020 PİKE TAKIMI DANTEL MODELLERİ

YORUMLAR 1
  • Hava Kurnaz 5 yıl önce Şikayet Et
    Merhaba ben bir model beğendim onu satın almak istiyorum yapmak için değil bu konuda yardımcı olabilirmisiniz semt olarak yazın oraya geleyim
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR