Dünyanın en pahalı çanta markaları

Dünyanın en pahalı çantaları, hem fiyatları hem de gösterişli görünümleriyle aksesuar modasına damga vuruyor. Peki dünyanın en lüks çanta markaları hangileri? Markalar çantalarını hangi fiyattan satışa sunuyor? İşte dünyanın en pahalı çanta markaları.

ABONE OL
GİRİŞ 05.05.2020 18:55 GÜNCELLEME 05.05.2020 18:56 Moda
Dünyanın en pahalı çanta markaları
Dünyanın en pahalı çanta markaları

Bir kombinin tamamlayıcı parçalarından olan çantalar, aksesuar modasının en trend parçaları arasında yer alır. Kendi endüstrisinde her sezon için farklı modellerinin üretildiği çantalar, herkesin beğeni ve bütçesine hitap eden geniş bir skalaya sahiptir. Ancak yalnızca maddi anlamda herhangi bir engeli bulunmayan kişilerin alabildiği çantalar da mevcut. Lüks markaların ürettikleri çantalar, en az bir aylık maaş değerini taşıyor. Bununla birlikte daha uç etiket fiyatlarını taşıyan çantalar da var. Günümüzün en büyük psikolojik etkilerinden biri olan marka takıntısı, insanlara sadece tanınmış bir firmanın ürünü diye kalitesinden emin olmadıkları bir ürünü aldırabiliyor. Bu sebeple, bahsedilen uç rakamdaki çantaların da alıcısı bir hayli fazla oluyor. Peki dünyanın en pahalı çanta markaları hangileri? İnsanlar servet değerine bile dayanan ücretleri, hangi markaların çantalarına ödüyor? Sizler için, dünyanın en pahalı çanta markasını derledik.

DÜNYANIN EN PAHALI ÇANTA MARKALARI

HERMES

Modanın başkenti Paris’in en bilinen markalarından olan Hermes, 1837 yılından bu yana piyasadaki varlığını sürdürüyor. Marka aynı zamanda ayakkabı, elmas ve altın üretiminde de bulunuyor. Hermes'in sadece bir çantasının, 300 Bin 168 Dolar fiyata satıldığı biliniyor.

CHANEL

Yine bir Fransa markası olan Chanel, 1909 yılında kuruldu. Marka çanta dışında, parfüm ve ayakkabı da üretiyor. Chanel'in sadece 13 kişi için üretilen ve fiyatı 260 bin Dolar olan çantası bulunuyor.

MOUAWAD

Dünyanın en pahalı çantası olan Mouawad'ın 1001 gece pırlanta çantasıdır. Pahalılığı Guinnes tarafından ispatlanmış olan çanta, 3.8 milyon Dolar'dan satılıyor.

LOUİS VUİTTON

Bir diğer Fransa markası Louis Vuitton, çantalarının su geçirmez ve yanmaz özellikleriyle en çok tercih edilen markalar arasında yer alıyor. Markanın çantalarından sadece biri 133 bin Dolar. 

LANA MARKS

Prenses Diana'nın tüm dünyaya tanıttığı bu marka çantalarını, 100 bin ila 400 bin Dolar arasında satıyor. Çantalar üzerinde 1600 adet pırlanta bulunuyordu. 

HİLDE PALLADİNO

Bir Norveç markası olan Hille Palladino, 2001 yılından bu yana satışlarını gerçekleştiriyor. Timsah derisi çantalar üreten marka üzerine 39 adet elmas işlenen çantasını 38 bin Dolar'a satıyor.

JUDİTH LEİBER

1963 yılından bu yana satışta olan Macar markası, çantaları üzerinde Yaptığı bir çanta modelinde 1196 safir, 800 turmalin ve 1016 elmas bulunduruyor. Satış fiyatı 92 bin Dolar.

FENDİ

İtalyan markası Fendi, otantik deri ürünleriyle biliniyor. Markanın samur derisinden üretilen çantası, 38 bin Dolar'dan satışa sunuluyor.

PRADA

1913 yılından bu yana üretimde bulunan Prada, kozmetik ve aksesuar alanında en çok tercih edilen markalar arasında yer alıyor. Markanın sadece bir çantası 10 bin Dolar'a satılıyor.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR