Cam temizleyici kullanırken dikkat edilmesi gerekenler

Herkesin evinde kullanmayı ihmal etmediği cam temizleyiciler, yararlı olduğu ve bir çok kullanım alanı olmasına rağmen, zarara da yol açabiliyor. Gündelik yaşamda hayat kurtaran cam temizleyicilerin, kullanılanın ve bilinenin aksine, kullanımının yarardan çok zarar verdiğini biliyor muydunuz? İşte, Yasemin.com ekibi olarak sizlere Cam temizleyici kullanırken dikkat edilmesi gerekenleri sıralıyoruz...

ABONE OL
GİRİŞ 15.12.2019 23:04 GÜNCELLEME 15.12.2019 23:04 Pratik Bilgiler
Cam temizleyici kullanırken dikkat edilmesi gerekenler
Cam temizleyici kullanırken dikkat edilmesi gerekenler

Cam temizleyiciler, sprey şişesinin içerisinde mavi sıvı olan temizlik ürünleridir. Cam silmenin haricinde, gündelik yaşamda bazı alanlarda da kullanılmaktadır. Araştırmalara göre, cam temizleyicilerinin amacının haricinde kullanılması sonucunda zarara yol açtığı ispatlanmıştır. Peki, cam temizleyicilerini kullanırken dikkat edilmesi gerekenler nelerdir? Cam temizleyicinin kullanım alanları nerelerdir? Merak ettiğiniz yanıtlar için haberimizin içeriğine göz atabilirsiniz...

Cam Temizleyici kullanırken dikkat edilmesi gerekenler

CAM TEMİZLEYİCİSİ KULLANIRKEN DİKKAT EDİLMESİ GEREKENLER

Cam Temizleyici kullanırken dikkat edilmesi gerekenler

- Bilgisayar, telefon ya da televizyon ekranınızı silmek isterseniz, cam temizleyicisi kullanmayınız. Cam içeriğinden farklı olan ekranlar, bu ürünü kullanım sonrasında aşınma sorunu yaşayabilir. Nemli bir mikrofiber bez temizlik için yeterli olacaktır.

Büyük beden manken Ashley Graham bacaklarına cam temizleyici kullandığını açıkladı

- Ünlülerin yaptığı gibi cildin üzerindeki lekeleri geçirmek için cam temizleyicilerini cilt üzerinde kullanmayınız. Kimyasal içerikli olan bu ürün, hem sağlığınızı tehdit eder hem de cildinizde kalıcı sorunlar oluşturur.

- Bir kimyasalı başka bir kimyasalla karıştırmak iyi bir fikir olmayabilir. Çamaşır suyunu cam temizleyici ile karıştırmak açığa tehlikeli bir madde çıkaracaktır.

Cam Temizleyici kullanırken dikkat edilmesi gerekenler

- Granit mermer ve benzeri granit yüzeyleri cam temizleyici ile temizlemeniz yüzeyin aşınması ve deforme olmasına yol açabilir.

- Ahşap veya vernik tabaka olan eşyalarınızı temizlemek için cam temizleyicisi kullanmamanız gerekir. Ahşap eşyalarınızın üzerinde çirkin lekelere ve görünüme neden olacaktır.

Cam Temizleyici kullanırken dikkat edilmesi gerekenler

- Araba camınızda çizik ve soluklaşmaya neden olabilen cam temizleyicileri, içeriğindeki amonyak nedeniyle arabanızın camına zarar verebilir.

Araba camı temizleme

- Süet, deri ve benzeri ayakkabılarınızı cam temizleyici ile temizlerseniz, ayakkabılarınızı deforme edebilirsiniz.

Ayakkabı temizleme

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR