Canan Karatay'dan çok tartışılacak sözler!

Tahılla beslenen Veganlarla ilgili Prof. Dr. Canan Karatay, çok tartışılacak sözler kullandı.

ABONE OL
GİRİŞ 25.10.2018 09:56 GÜNCELLEME 26.10.2018 08:57 Sağlık
Canan Karatay'dan çok tartışılacak sözler!
Canan Karatay'dan çok tartışılacak sözler!

Canan Karatay Tuz ile ilgili yapılan araştırmalar hakkında kısa bir demeç verdi. Tuzun sağlık için çok önemli bir mineral olduğunu vurgulayan Karatay, tuzsuz bir beslenme şeklinin ciddi sağlık sorunlarına neden olabileceğinin de altını çizdi.

Konuşmasında vegan beslenme şekline de değinen ünlü doktor, Bu beslenme türünün sağlık açısından çık zararlı olduğunu belirtti. Karatay vegan beslenmeye dair düşüncelerini şu sözlerle ifade etti: "Tahıl hayvan yemidir. İnsan vücudu tahılları kullanmaya programlanmamıştır. Tahıl yersek koyun gibi oluruz. Tahıl yersek tahıl beyinli oluruz. Vegan demek tahıl beyinli demek. Veganlar kısa ömürlüdür. Veganlar yalnız tahıl yiyor tavşan ve koyun gibi. Veganlık hastalıktır" ifadesini kullandı. Karatay, "İthal kuruyemiş yenmemeli. Kuru baklagiller çok önemli. Mutlaka yenmeli. Kuru baklagiller tahıl değildir."

YORUMLAR 12 TÜMÜ
  • ümit-korku 5 yıl önce Şikayet Et
    önce can, en son canan. her biri birşey söylüyor, kararında her şeyi yiyelim
    Cevapla
  • Fatih 5 yıl önce Şikayet Et
    bir zamanlar buğdaya karşıydı, şimdi tüm tahıllara savaş açtı. endüstriyel ekmek değil tam buğday ekmeği yiyin derdi, şimdi hiçbir tahılı yemeyin diyor. var ol canan hanım. sen olmasan kime güleceğiz.
    Cevapla
  • Sehmuz 5 yıl önce Şikayet Et
    100% Katiliyorum
    Cevapla
  • yunus 5 yıl önce Şikayet Et
    Hanımefendi, insan aklıyla adeta dalga geçiyor. İlkokul 1 çocuğa sor tuzsuz yaşam olmaz der. Hanımefendiii,tuz dengeli alınacak,tuz fazlalığına bağlı rahatsızlık varsa tuz kısıtlanacak buna da yapılacak sodyum testi,hastalık ve diğer semptomlar ile karar verilecek.Öyle oturup masa başında bilinenleri söyleyip fahiş muayene ücreti almakla bu işler olmaz.Aklını kendine sakla,dolandırıcılara dikkat et!..paranı kaptırma.Sen zekisin.
    Cevapla
  • Turan 5 yıl önce Şikayet Et
    Sen o aklını sana sakla,, kadın doğru diyor,,, ekmek yeme bir hafta sonra kendine iyi bak değişimi göreceksin,,, normal arpa buğday kara değirmende hiç bir şeyine ellemeden öğüt ye onda sakınca yok,,
    Cevapla
  • HA_KA 5 yıl önce Şikayet Et
    Bu karataya dr diyenin yada uzman diyenin aklından şüphe ederim.Bir önceki dediğini bir sonra kendi çürütüyor.Bence çok gereksiz bir kişi
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR