Soma Kömür şirketinden ilk açıklama!

Manisa Soma'da bulunan kömür ocağında trafo patlaması nedeniyle çıkan yangına ilişkin kömür şirketinden ilk açıklama geldi.

ABONE OL
GİRİŞ 13.05.2014 20:25 GÜNCELLEME 14.05.2014 09:36 Sektörler
Soma Kömür şirketinden ilk açıklama!
Soma Kömür şirketinden ilk açıklama!

Elim kazaya ilişkin SOMA Kömür İşletmeleri A.Ş'den yapılan açıklamada,'' Manisa Soma'da bulunan kömür ocağımızda trafo patlaması nedeniyle çıkan yangın sonucu elim bir kaza yaşanmıştır. Alınan en yüksek ve sürekli denetim altında olan tedbirlere rağmen yaşanan kaza sonrasında anında müdahale gerçekleştirilmiştir.

Kazanın nasıl gerçekleştiğine dair inceleme ve araştırmalar başlatılmıştır ama birinci önceliğimiz içerideki çalışanlarımızın bir an önce sağ salim kurtarılması; sevenlerine, ailelerine ve bizlere kavuşturulması yönündedir.

Yaşanan tüm gelişmeler an be an kamuoyu ile tarafımızdan paylaşılacaktır.

Bu elim kazada ne yazık ki hayatını kaybeden çalışanlarımız olmuştur. Vefat eden çalışanlarımıza Allah'tan rahmet, milletimize ve ailelerine başsağlığı ve sabırlar dileriz.'' ifadeleri yer aldı.

KAYNAK : Haber7
YORUMLAR 3
  • Türk Turan birligi 10 yıl önce Şikayet Et
    türkiye´de insan hayati cok ucuz. bu kadar´da olmaz hic´mi önlem alinmiyor bütün bu sirketler denetim altin´da olmali ve kontroll edilmeli bir hata bulundu anda firma kapatilmali ve para ceza´si verilmeli firma´nin sahibine 10-20yil arasinda ihmal hapis cezasi verilmeli...
    Cevapla
  • ŞAHİN AVCI 10 yıl önce Şikayet Et
    bulgaristanlı. Sen git bulgaristanın müthiş yönetiminde yaşa, burdakileri eleştiriyosun ordaki sizleri seven yönetime övgüler düz. Trafo patlamazmış ??? Nesin sen trafo imalatçısımı, ben patlayan kaç tane trafoya şahit oldum hatta ufacık olan bile nerdeyse bomba gibi patlar ama burada zaten mesele trafonun patlaması değil yanan kablo ve diğer ekipmanların yaydığı zehirli gazdır ki kömürden çıkan gazdan daha etkilidir. Orada çalışanların dışında herkesin yapması gereken içerideki insanların sağ çıkması için dua etmektir tabii inancı varsa.
    Cevapla
  • saaman saaman 10 yıl önce Şikayet Et
    bulgristanli turk . is ahlaki yok mu sizde ?? trafo PATLAMAZZZZZ yanar ve etrafina alev sacar bunu olmasi icin de cok fazla yuklenmesi ve tarfo koruma mekanizmalarinin calismamasi gerek , yaan i buyuk ihtimalle trafonun bakimi YAPILMAMIS
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR