Maden faciası sonrası açıklama

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Soma'daki bir madende, elektrik panosunda çıkan yangın nedeniyle hayatını kaybeden işçilere Allah'tan rahmet diledi.

ABONE OL
GİRİŞ 13.05.2014 20:21 GÜNCELLEME 13.05.2014 20:21 SİYASET
Maden faciası sonrası açıklama
Maden faciası sonrası açıklama

CHP'den yapılan açıklamada, Kılıçdaroğlu'nun Soma'da meydana gelen kaza nedeniyle yaşamını yitiren işçilere rahmet, yakınlarına ve iş dünyasına başsağlığı dilediği belirtildi.

Öte yandan Kılıçdaroğlu'nun yarın sabah 09.30'da, "Cumhurbaşkanlığı seçimi" ile "Türkiye'nin temel sorunları" konusunda görüş alışverişinde bulunmak amacıyla Türk-İş'e yapacağı ziyaretin, sendika yöneticilerinin Soma'ya gitmesi nedeniyle ertelendiği bildirildi.

KAYNAK : AA
YORUMLAR 3
  • burak şişman 10 yıl önce Şikayet Et
    !!??!!. allahın rahmeti yaşayanlarada olsun hacı..allah lafzını rahmet lafzını böyle zamanlarda iyi bilip kullanıyonuz.buda allahtan heralde..???şimdi önerge de verirsin 13 mayıs tatil olsun diye.
    Cevapla
  • ff 10 yıl önce Şikayet Et
    1 Mayıs Taksimciler Sizi.... Sokakları kırıp dökeceğinize işçilerin bu sorunlarını dile getirseydiniz...
    Cevapla
  • erdobay 10 yıl önce Şikayet Et
    pooint. Sen millletin oyuyla seçilmiş bir kişiye nasıl diktatör dersin. Esas diktatör varsa her seçimi kaybeden sensin. Önce aynaya bak, kendiyin ne mal oldugunu görürsün. Ona buna hakaret ile küfürlü siyaset olmaz. senin söyleyecek bir sözün yokki küfürden başka. Sen tescilli vatan hainisin. senin için esed kahraman, israil kahraman almanya kahraman türk milleti kötü. sen git hizmet ettiğin efendilerine yalan. Sana bu millettten oy yok.. vatandaş olarak seni tvde gördüğümde tiksiniyorum konuşmalarından K.mAl
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR