YSK'nın kararı sonrası Erdoğan'dan ilk yorum

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Beştepe'deki 23 Nisan resepsiyonunda gazetecilerin sorularını yanıtladı. YSK'nın İstanbul ara kararıyla ilgili Erdoğan, 'Bu konuda yorum yapamam. Nihai kararı bekleyeceğiz' dedi.

ABONE OL
GİRİŞ 23.04.2019 20:14 GÜNCELLEME 23.04.2019 21:41 SİYASET
YSK'nın kararı sonrası Erdoğan'dan ilk yorum
YSK'nın kararı sonrası Erdoğan'dan ilk yorum

Gazetecilerin sorularını yanıtlayan Erdoğan şunları söyledi;

 

 

"NİHAİ KARARI BEKLEYECEĞİZ"

YSK'nın İstanbul ara kararıyla ilgili Erdoğan, "Karara yönelik herhangi bir yoruma girmeyeyim. Şu anda aklımda kaldığı itibarıyla 9 maddede itiraz vardı. Diğer 8'i üzerinde de onların incelenmesine ayrıca karar vermişler. 8 maddenin de incelenmesini şu anda izliyoruz. Onlar da tabii çok çok ciddi başlıklar. Onlar da incelendikten sonra nihai kararı bekleyeceğiz."

 

 

"BİRİLERİ İSTEDİ DİYE KABİNE'DE REVİZYON OLMAZ"

"Hiçbir zaman bununla ilgili açıklama yapmadım. Medya veya birileri istedi diye eğer kabine değişikliği yoluna gidecek olursak, bu ülkede istikrar diye bir şey kalmaz. Eğer bir değişme gerekiyorsa gerektiği zaman onu zaten yaparız ama birilerinin siparişi üzerine ben kabine değişikliğine hiçbir zaman gitmem böyle bir adetim yok."

"TRUMP'LA BUGÜNLERDE GÖRÜŞMEMİZ OLABİLİR"

Trump ile görüşme olacak mı sorusuna ise Erdoğan, "bugünlerde görüşmemiz olabilir" diye konuştu.

YORUMLAR 7 TÜMÜ
  • C.Türk 5 yıl önce Şikayet Et
    Türkiye Cumhuriyetini Yıkmak isteyenlere Oy kullanabilir demenin Nihai kararımı olur?. Ysk,da Türk Milletinin sinir uçları ile oynuyor!?
    Cevapla
  • Evlad-ı Fatihan 5 yıl önce Şikayet Et
    Mantıken dediğiniz doğru lakin,teknik ve hukuksal olarak devlet bir eksiklik yaptı.O da şudur ; Devleti parçalamak ve bölünmez bütünlüğünü,Cumhuriyeti yıkmak isteyenleri önce vatan hainliği ile tescil edip sonrasında da vatandaşlıktan atmalıydı...Eğer bunu yapmıyorsan devlet olarak o zaman da bu tip vatandaşların oy kullanma hakkını ysk denilen kurum meşruu görür.İddianı da reddeder...!
    Cevapla
  • tarkan 5 yıl önce Şikayet Et
    Birilerinin istemesine ne gerek var efendim Maşallah Ankara ve İstanbul un kaybedilmesinden başarı seviyesi belli oluyor ve dahi İstanbul ve Ankara teşkilatlarına ödül dahi verilmelidir....
    Cevapla
  • 1071 5 yıl önce Şikayet Et
    reis senin için Rabbime dua ediyoruz...Rabbim her daim seni aldığın kararlarda yönlendirsin aminnn
    Cevapla
  • Oğuz 5 yıl önce Şikayet Et
    Erol Mutercim adlı şahıs ne demişti. Kabine revizyonu olacak. Hattâ Süleyman Soylu görevden alınacak demişti. Bakalım tükürdüğünü yalayacak mi.
    Cevapla
  • Yıldırım 5 yıl önce Şikayet Et
    Demekki akıl hocaları
    Cevapla
  • Babatorik 5 yıl önce Şikayet Et
    Allah'an gurban horoz horoz, her zaman yanındayız reis
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR