Erdoğan'dan Uğur Dündar, Yılmaz Özdil ve Muharrem İnce yorumu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Sırbistan dönüşü uçakta, aralarında ÜLKE TV Genel Yayın Yönetmeni Hasan Öztürk'ün de bulunduğu gazetecilerin soruları üzerine, Uğur Dündar, Muharrem İnce ve Yılmaz Özdil gibi isimlerin, destek mesajları hakkında 'bundan çok mutlu olurum, bu, milli birlik durumudur' cevabını verdi.

ABONE OL
GİRİŞ 10.10.2019 00:59 GÜNCELLEME 10.10.2019 02:06 SİYASET
Erdoğan'dan Uğur Dündar, Yılmaz Özdil ve Muharrem İnce yorumu
Erdoğan'dan Uğur Dündar, Yılmaz Özdil ve Muharrem İnce yorumu

Sırbistan dönüşü uçakta gazetecilerin sorularını yanıtlayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Yılmaz Özdil, Uğur Dündar ve Muharrem İnce gibi isimlerin destek tweetleriyle ilgili soruya şöyle cevap verdi:

 

 

"BUNDAN ÇOK MUTLU OLURUM! BU, MİLLİ BİRLİK DURUMUDUR"

"Bundan çok mutlu olurum. Bu milli birlik durumudur. Bu ülkenin 82 milyonu böyle zamanda birlik olmayacak da ne zaman olacak? 82 milyondan kendini tecrit edecek, olsa olsa terör örgütleri olur. Siyasette de terör örgütlerine sırtını dayayanlar bu işin dışında olur."

 

 

NE DEMİŞLERDİ?

Barış Pınarı Harekatı hakkında Trump'tan ve ABD'li diğer bazı isimlerden gelen tehdit mesajları sonrası, Yılmaz Özdil, Uğur Dündar ve Muharrem İnce gibi isimlerden Erdoğan'a destek gelmişti.

Yılmaz Özdil attığı tweette "Başka Türkiye yok... Dik dur, eğilme, yanındayız, Ecevit gibi dirayetli ol, canımı ye" ifadesini kullanırken, Muharrem İnce "Trump’ın yaptığı açıklamalar hepimize karşı yapılmış açıklamalardır. Uluslararası ilişkilerde bu tür ilişki biçimlerine ve tehditlere yer yoktur. 10 bin km öteden gelip Irak’ı, Suriye’yi mahvettiniz. Tehdit etiğiniz ülke Türkiye Cumhuriyeti’dir, haddinizi bilin!" demişti.

Uğur Dündar ise, Twitter hesabından, Trump'ın tweetlerine işaret ederek "Bu tweet sağlıklı kafa yapısının ürünü olamaz. Türkiye'yi alenen tehdit eden bu adama gereken yanıtın en kısa sürede ve gereken sertlikte verileceğini düşünüyorum.. Hepimiz T.C.yönetiminin ve Türk Silahlı Kuvvetleri'nin yanındayız. Yaşasın Türkiye Cumhuriyeti. Başka Türkiye yok!" mesajını paylaşmıştı.

YORUMLAR 47 TÜMÜ
  • erkan 4 yıl önce Şikayet Et
    işte böyle durumlarda muhalefet olmayı bırakıp birlik beraberlik içinde milletce birbirimize destek olmalıyız
    Cevapla
  • Komando 4 yıl önce Şikayet Et
    Vatanı ve milleti icin birlik olan vatani icin malını canını feda eden cennetle müjdelenmiştir. Selamlar
    Cevapla
  • Erdal 4 yıl önce Şikayet Et
    Muharrem ince dünya görüşü olarak imamogluna göre akpye daha uzaktir bilinir ama imamoglu muharrem incenin tırnagi olamaz milli konularda. Sesi çıkıyor mu bak ortalıkta yok hergun sahnedeydi.
    Cevapla
  • sassas 4 yıl önce Şikayet Et
    Müslüman olmamasına rağmen avrupanın türkiyeyi kınama metnine imza koymayan bizi haklı bulan macaristandan içimizdeki ve dışımızdaki ayrılıkçı fikirleri olanlar macaristandan utanmalı özelliklede islam alemi bahsedilen üç şahıssa gereğini yapmıştır adam olsunlar canımızı yesinler fikirler ayrı olabilir ama bir vatanımız var onada kartallar şihinler aslanlar gibi güvenlik güçlerimiz iç dinamiklerimiz var inşallah bu üç gazeteci bundan sonra türkiyeyi kötülemekten dışarıya jurnallemekten vaz geçerler bizde onları bağrımıza badarız
    Cevapla
  • makif 4 yıl önce Şikayet Et
    Emperyalist AB ABD nin piyonu BÜYÜK İSRAİL için çalışan PKK terör örgütüne karşı TÜM TÜRKİYE TEK YÜREK SAĞ SOL ,ALEVİ SÜNNİ , KÜRT TÜRK ARAP ÇERKEZ LAZ BOŞNAK ZAZA hepimiz TEK YÜREK işte ÖZLENEN TÜRKİYE TEŞEKKÜRLER ..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR