İYİ Parti'den 'müjde' açıklaması: Sondaj çalışmasının haberini bekliyoruz

Türkiye, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yarın açıklayacağı müjdeyi merakla bekliyor. İYİ Parti Sözcüsü Ağıralioğlu, Erdoğan'ın açıklayacağı müjdeye ilişkin yaptığı değerlendirmesinde, "Sondaj çalışmasının haberini bekliyoruz" dedi.

ABONE OL
GİRİŞ 20.08.2020 20:10 GÜNCELLEME 20.08.2020 20:11 SİYASET
İYİ Parti'den 'müjde' açıklaması: Sondaj çalışmasının haberini bekliyoruz
İYİ Parti'den 'müjde' açıklaması: Sondaj çalışmasının haberini bekliyoruz

İYİ Parti Sözcüsü Yavuz Ağıralioğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yarın vereceği müjdeye ilişkin "Sondaj çalışmalarını hassasiyetle takip ediyoruz. İnşallah böyle bir sondaj çalışmasının haberini bekliyoruz." ifadesini kullandı.

 

 

İYİ Parti'den yapılan yazılı açıklamada, Ağıralioğlu'nun, partisinin genel merkezinde düzenlediği basın toplantısında gündeme ilişkin yaptığı değerlendirmelere yer verildi.

"DEVLETİMİZİN MENFAATLERİNİN ARKASINDA DURURUZ"

 

 

Ağıralioğlu, "Doğu Akdeniz ile ilgili durduğumuz yer, toplu iğne ucu kadar menfaatimizden vazgeçemeyiz. Devletimizin menfaatlerinin arkasında dururuz. Devletimizin, milletimizin menfaati söz konusu olunca bizim partimizin amblemi al bayraktır, adı da al bayrak partisidir." ifadelerini kullandı.

"SONDAJ ÇALIŞMASININ HABERİNİ BEKLİYORUZ"

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yarın vereceği müjdeye ilişkin tahmini sorulan Ağıralioğlu, şunları kaydetti:

"Sondaj çalışmalarını hassasiyetle takip ediyoruz. Enerjide dışa bağımlılığımız egemenliğimizi zayıf hale getirebiliyor. 'Ekonominizi mahvederim' tweetlerinin konusu haline getirebiliyor. İnşallah böyle bir sondaj çalışmasının haberini bekliyoruz." 

KAYNAK : AA
YORUMLAR 83 TÜMÜ
  • Sonsuz Hafıza 3 yıl önce Şikayet Et
    Yani herşeyden haberimiz var diyorsunuz. Önceden söyleyelim şeklinde. Sizin kendinizden haberiniz yok bu haberi versen ne olur. Size bu konuda karne vereyim notunuz PKKİYİ......
    Cevapla
  • cenk 3 yıl önce Şikayet Et
    bırak allahını seversen kimle ittifak ettiniz ortada
    Cevapla
  • Türkmen Başı... 3 yıl önce Şikayet Et
    İp'li Ağıralioğlu, devletin, milletin menfaati için bunu destekliyorsun da, pkk'nın menfaati için kimi ve kimleri destekliyorsun? Kimlerle ittifak oluyorsun? Sıkıyorsa buna cevap ver. Aklın sıra, milliyetçilik taslıyorsun. Hadi ordan memleket düşmanı hainlerin payandası.
    Cevapla
  • Orhan 3 yıl önce Şikayet Et
    Gölge etmeyin yeter.
    Cevapla
  • uquraslan 3 yıl önce Şikayet Et
    gecin bu isleri
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR