AK Parti'den öğrencilere tablet müjdesi

AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki’nin talimatıyla AK Partili belediyeler, koronavirüs salgını sürecinde uzaktan eğitim alan öğrencilerin sıkıntı yaşamaması için harekete geçti.

ABONE OL
GİRİŞ 23.09.2020 07:12 GÜNCELLEME 23.09.2020 07:12 SİYASET
AK Parti'den öğrencilere tablet müjdesi
AK Parti'den öğrencilere tablet müjdesi

Belediyeler, ihtiyaç sahibi öğrencilere tablet, bilgisayar ve televizyon dağıtacak. Okulundan uzakta yaşayan öğrencilere de servis desteği verilecek. Ayrıca, öğretmenlere araç gereç takviyesi yapılacak, EBA destek sınıflarına mikrofon, kulaklık, yazıcı ve internet sağlanacak. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Özhaseki, eğitimde fırsat eşitliğinin bütün çocuklara sağlanması gerektiğini söyledi. Özhaseki "Her AK Partili belediyemiz öncelikle kendi, sonra diğer bölgelerdeki öğrencilerin ihtiyaçlarını karşılayacak. Hedefimiz, ihtiyaç sahibi ailelerimizi ve çocuklarımızı yalnız bırakmamak" dedi.

Türkiye Gazetesi

 

YORUMLAR 6 TÜMÜ
  • HASAN 3 yıl önce Şikayet Et
    Bazı arkadaşlar okulun fiziki şartları düzeltinsin ,öğretmen atansın yazmış.Yüz yüze eğitim yapılamıyacak bir süreliğine,okulun fiziki şartı iyi olsa ne yazar?uzaktan eğitim ile ilgili yeni öneri sunun.Tüm belediyelerden aynı duyarlılığı bekleriz
    Cevapla
  • Merve 3 yıl önce Şikayet Et
    Güzel bir hizmet olur. Tebrik ederim. Belediyeler tablet, telefon, TV dağıtımında okul idarecilerinden bilgi alsın. Gerçekten ihtiyacı olan ve öğrenmek isteyen, başarılı öğrenciler öncelikli olsun.
    Cevapla
  • kemal kemal 3 yıl önce Şikayet Et
    tablet olayı tamamen boş iş bunu yapacagınıza okulların fiziki sartlarını daha da guzelleştirin yeni planlı okullar yapın ögretmenlerin daha guncel bilimsel bilgilerle donanmasını saglayacak yatırımlar yapın
    Cevapla
  • akpartili 3 yıl önce Şikayet Et
    bizim belediye chp li biz ne yapacağız
    Cevapla
  • ahmet 3 yıl önce Şikayet Et
    tablet dağıtacağınıza atama bekleyen öğretmenleri görev verin temiz ve düzenli az sınıflarda yüz yüze dersler başlatın tablet çocuklar dersten çok oyun oynuyorlar .göz beyin ve kişiliklerimiz kayıp etirmeyelim .lütfen anlayış gösterin .
    Cevapla
  • Murat 3 yıl önce Şikayet Et
    Arkadaş bir kaç gün önce atama yapıldı birde okullar açık değil birde sen atama yapılsın diyorsun.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR