İYİ Parti İstanbul İl Başkanı Buğra Kavuncu hakkında soruşturma

Son dakika haberi: İYİ Parti İstanbul İl Başkanı Buğra Kavuncu hakkında İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından soruşturma başlatıldı.

Bizi Takip Edin
GİRİŞ 27.10.2020 16:02 GÜNCELLEME 27.10.2020 17:12 SİYASET
İYİ Parti İstanbul İl Başkanı Buğra Kavuncu hakkında soruşturma
İYİ Parti İstanbul İl Başkanı Buğra Kavuncu hakkında soruşturma

Son dakika haberi: İYİ Parti İstanbul İl Başkanı Buğra Kavuncu, hakkında soruşturma başlatıldığını belirtti.

 

Buğra Kavuncu, Twitter hesabından, "Geçen hafta yaptığımız suç duyurusunda, savcılık makamına verilmeyecek bir hesabımız olmadığını belirtmiştik. Bu doğrultuda İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından hakkımda soruşturma başlatıldığını memnuniyetle öğrendim." paylaşımını yaptı.

Kavuncu ayrıca iletisinde, "Bu sabah avukatlarım, savcılık makamına ifade vermek üzere hazır olduğumu ve davet beklediğimi de bildirdiler. Yüce Türk yargısına yardımcı olmak ve iftiralara cevap vermek için hazırım." ifadesini kullandı.

 

İYİ Parti'li bir grupla 21 Ekim'de Çağlayan'daki İstanbul Adalet Sarayı'na gelen Kavuncu, bir televizyon programında hakkında çeşitli iddialarda bulunan İYİ Parti Milletvekili Ümit Özdağ hakkında suç duyurusunda bulunmuş ve açıklama yapmıştı.

KAYNAK : İHA
YORUMLAR 23 TÜMÜ
  • Yusuf 6 yıl önce Şikayet Et
    Eski Eyüp Belediye başkanı İsmail Kavuncu neden dışarda? O da fetöcü
    Cevapla
  • HIDIR BUDUR 6 yıl önce Şikayet Et
    Tansu CILLER'e gelip iMeral AKSENER çişleri bakani oldun diyen gùç neyse, Bugra KAVUNCU'nun ardindaki gùç ayni Gùçtùr..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle