AK Parti'li Çelik: Nefret üreticilerine kulak asmayın!

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, İzmir'deki depreme ilişkin, "Böyle günlerde aklı ve kalbi nefret dolu olanlara, profesyonel nefret üreticilerine kulak asmayın. Güvenlik güçlerimiz ve yargımız gerekeni yapıyor" dedi.

ABONE OL
GİRİŞ 31.10.2020 13:15 GÜNCELLEME 31.10.2020 13:15 SİYASET
AK Parti'li Çelik: Nefret üreticilerine kulak asmayın!
AK Parti'li Çelik: Nefret üreticilerine kulak asmayın!

AK Partili Çelik, İzmir'in Seferihisar ilçesi açıklarında meydana gelen 6.6 büyüklüğündeki depremin ardından provakatif paylaşım yapanlarla ilgili Twitter hesabından açıklama yaptı.

 

Çelik, "Yüreklerimiz İzmir’imizle beraber atıyor. Tek can, tek yürek halinde canlarımızın kurtarılmasını diliyoruz. Böyle günlerde aklı ve kalbi nefret dolu olanlara, profesyonel nefret üreticilerine kulak asmayın. Güvenlik güçlerimiz ve yargımız gerekeni yapıyor" dedi.

YORUMLAR 4
  • Bizans Artıkları 3 yıl önce Şikayet Et
    Her fırsatta Peygamberimize Müslümanlara İslama küfür edip dolaylı yoldan saldıran Bizans artıklarının da böyle hızlıca yakalanmasını bekliyoruz.. Fransa'ya kızıyoruz ama yıllardır ekşi çöplük denen yerde İslama Müslümanlara etmedikleri küfür aşağılama tahrik kalmadı, nedense İslama saldırmak özgürlük sayılıyor, hızlıca işlem yapılmıyor.
    Cevapla
  • Salih Dagcı 3 yıl önce Şikayet Et
    Özellikle chppkk li gürsel tekin kanı bozuk insanların zafından hastalığından mutlu olan zavallı yaratık
    Cevapla
  • kemal ekrem 3 yıl önce Şikayet Et
    bu chp dünyaya gelmiş en hasta kişileri barındırıyor bünyesinde.yazıklar olsun bu alçaklara.depremde ölen evi zarar gören umurlarında deyil.tek dertleri nefret üretmek sırf oy için yapılan bunlar
    Cevapla
  • kontörümüz yok 3 yıl önce Şikayet Et
    suriyeli bir aileyi arayıp telefonda görüştüm. sonra beni arayıp haber verin dedim suriyeli aileye. amca bizim kontörümüz yok dediler.
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR