Özgür Özel'e göre vatandaşlarımızı kimin şehit ettiği önemli değilmiş!

Gara'da 13 vatandaşımızın şehit edilmesinin acısı hala tazeyken, CHP'den tepki çeken açıklamalar gelmeye devam ediyor. CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, PKK'nın vatandaşları katletmesine sessiz kalıp hükümeti hedef aldı. Özel, "Esas mesele vatandaşları kimin öldürdüğü değil" dedi. AK Parti Grup Başkanvekili Akbaşoğlu Özel'in açıklamalarına, "Bu nasıl akıl tutulmasıdır" sözleriyle tepki gösterdi.

ABONE OL
GİRİŞ 24.02.2021 12:00 GÜNCELLEME 24.02.2021 17:27 SİYASET
Özgür Özel'e göre vatandaşlarımızı kimin şehit ettiği önemli değilmiş!
Özgür Özel'e göre vatandaşlarımızı kimin şehit ettiği önemli değilmiş!

KRT TV'de yayınlanan Şimdiki Zaman programına konuk olan CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, Gara operasyonuna ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

AK Parti'nin güven vermeyen tutumlarına karşı Türk Silahlı Kuvvetleri'nin açıklamalarına inandıklarını ifade eden Özel, PKK'nın vatandaşları katletmesine sessiz kalarak, hükümeti hedef aldı.

Özel, "Esas mesele vatandaşları kimin öldürdüğü değil, bu evlatlarımızın nasıl yaşatılabileceği" ifadelerini kullandı.

AKBAŞOĞLU'NDAN TEPKİ: BU NASIL AKIL TUTULMASIDIR?

AK Parti Grup Başkanvekili Akbaşoğlu, "Kandil'in kapısı" olan Gara'da teröristlere çok büyük zayiat verdirildiğini, bütün sığınaklarının ve mühimmatlarının imha edildiğini, 13 Türk vatandaşının PKK tarafından başlarına kurşun sıkılarak katledildiğini ve 3 Mehmetçiğin de şehit olduğunu anlattı.

Şehitlere Allah'tan rahmet ve mağfiret dileyen Akbaşoğlu, PKK tarafından Gara'da katledilen vatandaşlara ilişkin "Gara'da esas mesele vatandaşları kimin öldürdüğü değildir." yaklaşımını kınadığını vurguladı. Akbaşoğlu, "Bu nasıl bir akıl tutulmasıdır? Bu açıkça, PKK'yı, terörü, teröristleri perdelemedir, arka çıkma yaklaşımıdır. Bunu asla benimsemiyoruz ve milletimiz tarafından reddedilmektedir." şeklinde konuştu.

Terör örgütü PKK, Gara'da alıkoyduğu 13 vatandaşımızı şehit etmişti. Bölgeye yapılan operasyonlarda çok sayıda terörist öldürüldü. 

KAYNAK : Haber7, AA
YORUMLAR 132 TÜMÜ
  • Komando 3 yıl önce Şikayet Et
    Hiç şehit vermemek için pkk nın her yaptığını görmezden gelelim diyon yani abe vatan haini sen yaşa diye şehit veriyor bu vatan ahmak adam vatan hainlerine çanak tutma biz vatan için ölürüz bir ölür bin doğarız
    Cevapla
  • Osman 3 yıl önce Şikayet Et
    Bu akıl tutulmasının iki nedeni var ,birincisi bu Ghp denen nainler topluluğunun Türk insanına özellikle askerine önem vermemesi,ikincisi bu Özgür özel denen mahlukat ,ilaçlarını almadan evden çıkması.adam resmen tescilli ruh hastasıdır.
    Cevapla
  • kayı 3 yıl önce Şikayet Et
    vekillikleri düşürülsün yargılansın hemen kodese. yaşlılığında torunlarını göremesin inşallah.
    Cevapla
  • Gazi38 3 yıl önce Şikayet Et
    Eger ellerinde guc olsun,bu zihniyet teroristle ve Turk muslman dusmani kim varsa beraber olup kesinlikle bizi avlar ve yok eder. Allah kuffarin eline firsat vermesin
    Cevapla
  • Hami 3 yıl önce Şikayet Et
    Biz seçimlerde gösterecegiz chp ve iyi terör sevicilerine. Maskeleri duştü artik.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR