Canlı yayında Tevfik Göksu'nun adı geçince İmamoğlu'nun ayarı bozuldu

İBB Başkanı İmamoğlu'nun canlı yayında sinirlenmesi için İBB Meclisi'nde CHP'li yönetimin skandallarını ifşa eden Tevfik Göksu'nun adının geçmesi yetti.

ABONE OL
GİRİŞ 23.04.2021 00:11 GÜNCELLEME 23.04.2021 10:04 SİYASET
Canlı yayında Tevfik Göksu'nun adı geçince İmamoğlu'nun ayarı bozuldu
Canlı yayında Tevfik Göksu'nun adı geçince İmamoğlu'nun ayarı bozuldu

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Mehmet Akif Ersoy moderatörlüğünde Gazeteciler Nihal Bengisu Karaca, Nagehan Alçı, İsmail Saymaz'ın sorularını yanıtladı.

"TEVFİK GÖKSU DEYİNCE TEPKİ GÖSTERİYORSUNUZ"

İmamoğlu, gazeteci Nagehan Alçı'nın Sosyal Yardım Ödeneği'nin İBB bütçesinden azaltılmasıyla ilgili Esenler Belediye Başkanı ve İBB AK Parti Grup Başkanvekili M. Tevfik Göksu'nun eleştirisini kendisine yöneltmesine kızarak "Tevfik Bey benim muhatabım değil. Üzülüyorum ona. Allah ona yardım etsin. Keşke Esenler'de belediye başkanlığı yapabilse. Zavallı ne diyeceğini şaşırmış" şeklinde cevap verdi.

Tevfik Göksu’dan İmamoğlu’na hodri meydan!

İSMAİL SAYMAZ: TEVFİK BEY BANA YAZSIN

Yaşanan tartışmada araya girerek "Tevfik Bey bana yazsın ben iletirim" diyen CHP'li İsmail Saymaz'ın İmamoğlu'na şirinlik yapmaya çalışması dikkat çekti.

İmamoğlu'nun otobüs yalanını kendi döneminde hazırlanan rapor ortaya çıkardı

OSMAN NURİ KABAKTEPE: ZAMANLA KENDİ KENDİLERİNE SÖNER GİDERLER​

AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe İBB Meclisi'nde CHP'li yönetimin beceriksizliklerini bir bir ortaya konulup algı operasyonlarının çürütülmesini ve İmamoğlu'nun canlı yayındaki çaresiz tutumunu kastederek "Bazı balonları patlatmanıza bile gerek kalmaz. Zamanla kendi kendilerine söner giderler" dedi.

AK PARTİ'Lİ ÖZALAN: TELEFONLA PERVİN BULDAN'A SOR

AK Parti İzmir Milletvekili Alpay Özalan İmamoğlu'nu üslubundan dolayı eleştirerek "Eskiden lafı evirip çevirip sorulan sorulara alakasız cevaplar veriyordu. Şimdi soru sorulmasına bile izin vermiyor. Bundan sonra çıkacağı programlarda Ekrem İmamoğlu'na "Telefonla Pervin Buldan'a sor" joker hakkı verilsin. "dedi.

AK PARTİ MKYK ÜYESİ MÜCAHİT BİRİNCİ: ÇUKUR İFADELERİ

AK Parti MKYK üyesi Mücahit Birinci de İmamoğlu'nun ifadelerine sert tepki göstererek "Siyasi nezaketsizlik, nobran tavır ve kibir... Bundan olmadı, olmaz... "Tevfik Bey benim muhatabım değil, zavallı" sözleri çukur ifadelerdir. Grup başkan vekilimizin belediyecilik tecrübesi sana 5 tur bindirir." dedi.

KAYNAK : Haber7
YORUMLAR 169 TÜMÜ
  • osman tellioğlu 2 yıl önce Şikayet Et
    imamoğlu konuşma tarzina dikkat eden varmi allah aşkina hep kendini bilen oyalayan kendini yukseklerde gören kişi
    Cevapla
  • ÖNCE VATAN 3 yıl önce Şikayet Et
    evet bu kanal hakkında hilal kaplan açıklamalar yaptı fakat hiç bir içrahat yok demek haklıymış gelelim imamoğlumu imansızoğlumu çok ukala pervazsızca konuşma cevap vermeleri fazla uzatma cam sen teyfik beyin tırnağı değil bir saçın teli bile olamazsın teyfik beyi ağzına alma ramazan bilmem ne dua ediyormuş terörüst destekçinin duası tutarmı senin duan kilisede oraya oturdusan yüzde 70 i hdp nin terörüst destekçilerinden oy aldın sen insan değil adam bile OLAMAZSIN
    Cevapla
  • ryj67ı 3 yıl önce Şikayet Et
    bu kanala hilal kaplan agzına geleni saymıştı haklı olabilirmiş
    Cevapla
  • Şenol Şentürk 3 yıl önce Şikayet Et
    Kendine güveniyorsan çık Tevfik bey ile tartışma programına. Kimin ne olduğu ortaya çıksin.
    Cevapla
  • mesut 3 yıl önce Şikayet Et
    Koskoca istanbulu yöneten adama bakın yazıklar olsun istanbullulara başlarına layık gördükleri adamın halka tahammülü yok sen git uludağda kayağını yap keyfine bak halkın sorunlarıyla başını ağrıtma..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR