Son dakika: Erdoğan'dan 'Denizkurdu'nda' dünyaya net mesaj

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Denizkurdu 2021 Tatbikatı'na canlı bağlantı ile bağlanarak son dakika açıklamalarda bulundu.

ABONE OL
GİRİŞ 04.06.2021 17:29 GÜNCELLEME 04.06.2021 17:30 SİYASET
Son dakika: Erdoğan'dan 'Denizkurdu'nda' dünyaya net mesaj
Son dakika: Erdoğan'dan 'Denizkurdu'nda' dünyaya net mesaj

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Zonguldak’tan Denizkurdu Tatbikatı'na canlı bağlantıyla katıldı.

Erdoğan, "TSK, disiplini, yetenekleri caydırıcılığı ve kararlılığıyla harbe hazırlık bakımından dünyanın en donanımlı ordularından biridir" dedi. Erdoğan, "Ölürsem şehit, kalırsam gazi şuuruyla hareket eden Türk Silahlı Kuvvetleri, içindeki hainlerden temizlendikçe sorumluluk üstlendiği her yerde başarıdan başarıya koşuyor" ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamlarından öne çıkanlar şöyle:

TSK 2200 yılı aşan kurumsal kültürü ve sayısız zaferleriyle milletimizin iftihar kaynağıdır. 84 milyonun güvenliğini temin için yüksek görev bilinciyle bugün de her türlü fedakarlığı gösteriyor. TSK içindeki hainlerinden temizlendikçe başarıdan başarıya koşuyor.

Son dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan: Zonguldak müjdelerin merkezi olacak!Son dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan: Zonguldak müjdelerin merkezi olacak!

Bu sene gerçekleştirdiğimiz tüm tatbikatlarda dosta güven hasımlara korku verdi. Bu başarı grafiğini bir üst aşamaya taşıyoruz. Silah sistemlerimizin etkinliğini bu tatbikatta test ediyoruz. Böylece milletimizin gözbebeği olan kahraman ordumuzun kabiliyetlerini görme fırsatını buluyoruz.

Tatbikatın başarıyla yürütüldüğünü görmekten büyük bir memnuniyet gördüm. TSK'yı desteklemeye, gücüne güç katmaya devam edeceğiz. Deniz Kurdu 2021 Tatbikatı bu irademizin en önemli işaretidir. Tatbikatta görev alan tüm askerlimizi tebrik ediyorum.

Aziz şehitlerimizi rahmetle yad ediyorum. Denizde ve havada, destanlar yazan kahramanlarımızı bir kez daha selamlıyoruz.

 

YORUMLAR 31 TÜMÜ
  • HIDIR BUDUR 2 yıl önce Şikayet Et
    Sultan Alparslan 27 bin askeriyle, Bizans topraklarında ilerlerken, keşfe gönderdiği askerlerden biri huzuruna gelip telaşla: -300 bin kişilik düşman ordusu bize doğru yaklaşıyor, der. Alparslan hiç önemsemeyerek şöyle der: -Biz de onlara yaklaşıyoruz.
    Cevapla
  • ERTUĞRUL 2 yıl önce Şikayet Et
    Güçlü bir ordusu olmayan ülkeler başkalarına yem olmaya mahkumdur...
    Cevapla
  • Aşık 2 yıl önce Şikayet Et
    Ordum benim.Yurdum benim.Ülkem benim.MemleketİM benim.Milletim benim.Vatanım benim.Ben hepsıyle ben'im.Durmadan hedef daha yüksek.İleri.Hayda bismillah
    Cevapla
  • selim kaptan 2 yıl önce Şikayet Et
    hey gidi hey. heykel yapan ülkeden, dünyaya silah saticiligi yapan ülke durumuna geldik
    Cevapla
  • Gurbetçi 2 yıl önce Şikayet Et
    Allah'a bin şükürler böyle bir başkomutanımız var. Nerden nereye geldik! Bunu ben Almanya'dan bakarak söylüyorum. Düşmanlar boş durmuyor ve her şeyi çok berbat gösteriyor.
    Cevapla
  • Deniz 2 yıl önce Şikayet Et
    Bilhassa alman domuzlari, herseyi cok berbat gösteriyor
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR