Başkan Erdoğan Diyarbakır'dan ayrıldı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Diyarbakır ziyaretini tamamladıktan sonra kentten ayrıldı. Bir dizi temas ve incelemelerde bulunan Erdoğan, AK Parti İl Danışma Toplantısı'na katıldı ve evlat nöbeti tutan aileleri ziyaretti.

ABONE OL
GİRİŞ 09.07.2021 20:47 GÜNCELLEME 09.07.2021 20:54 SİYASET
Başkan Erdoğan Diyarbakır'dan ayrıldı
Başkan Erdoğan Diyarbakır'dan ayrıldı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 2.5 yıl aranın ardından geldiği Diyarbakır’da bir dizi temas ve incelemelerini tamamladıktan sonra kentten ayrıldı.

Ankara'dan uçakla sabah saatlerinde Diyarbakır'a gelen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, teröristler tarafından yakılan ve devletin yeniden onarıp hizmete açtığı Kurşunlu Camisi'nde cuma namazını kıldıktan sonra Sezai Karakoç Kültür ve Kongre Merkezi'nde AK Parti İl Danışma Toplantısı'na katıldı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan daha sonra, evlatları HDP desteği ile terör örgütü PKK tarafından kaçırıldığı için HDP Diyarbakır İl Başkanlığı önünde kurdukları çadırda evlat nöbeti tutan aileleri ziyaret edip, anne ve babalarla bir süre görüştü.

Görüşmenin ardından Valilik önünde toplu açılış törenine katılan Erdoğan halka seslendikten sonra Sur ilçesinde bulunan iç kalede gençlerle bir araya geldi.

Gençlerle bir süre görüşen Erdoğan daha sonra uçakla Ankara'ya hareket etti.

Başkan Erdoğan'ın sesinden Gönül Dağı türküsüBaşkan Erdoğan'ın sesinden Gönül Dağı türküsü

Başkan Erdoğan Diyarbakır'da gençlerle buluştuBaşkan Erdoğan Diyarbakır'da gençlerle buluştu

Başkan Erdoğan'ın ziyareti, Diyarbakır annelerinin umudunu artırdıBaşkan Erdoğan'ın ziyareti, Diyarbakır annelerinin umudunu artırdı

Cumhurbaşkanı Erdoğan Diyarbakır'da müjdeyi verdiCumhurbaşkanı Erdoğan Diyarbakır'da müjdeyi verdi

KAYNAK : İHA
YORUMLAR 1
  • 1071 2 yıl önce Şikayet Et
    Rabbime emanet ol reis
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR