Kılıçdaroğlu'nun dünyaya resti alay konusu oldu! 'Beni Erdoğan'la karıştırmayın'

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, sosyal medya hesabından 'Beni Erdoğan'la karıştırmayın' diyerek dünyaya seslendi. CHP liderinin paylaşımı sosyal medyada alay konusu oldu.

ABONE OL
GİRİŞ 18.07.2021 20:05 GÜNCELLEME 18.07.2021 20:06 SİYASET
Kılıçdaroğlu'nun dünyaya resti alay konusu oldu! 'Beni Erdoğan'la karıştırmayın'
Kılıçdaroğlu'nun dünyaya resti alay konusu oldu! 'Beni Erdoğan'la karıştırmayın'

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Twitter hesabından Türkçe ve İngilizce paylaşımla dünyaya seslendi. CHP liderinin paylaşımı sosyal medyada alay konusu oldu.

'BENİ ERDOĞAN'LA KARIŞTIRMAYIN'

CHP Genel Başkanı ''Dünyaya sesleniyorum: Beni Erdoğan’la karıştırmayın. Kuvayi Milliye geleneğinden geliyorum. Kimse kaçtığı yere askerimi bekçi; ülkemi de mültecilere açık hapishane yapamaz! Ben haram yemedim. Geliyoruz ve şimdiden söyleyeyim, çok çetin müzakereler sizi bekliyor. Yok öyle!'' paylaşımını yaptı.




Kılıçdaroğlu'nun paylaşımıyla ilgili sosyal medyada çok sayıda yorum yapıldı.

İŞTE TEPKİLERDEN BAZILARI;

AK Parti İzmir Milletvekili Alpay Özalan;

Yenilgi rekortmeni, zalimlerin dostu, BATI'nın borazanı Kılıçdaroğlu, "Beni Erdoğan'la karıştırmayın" demiş.

Hayatı zaferlerle geçen, mazlumların gür sesi, düşmanların devirmek istediği bir dünya lideriyle kimse karıştırmaz zaten! Kılıçdaroğlu en fazla Demirtaş'la karıştırılır.

AK Parti Genel Sekreteri, Ankara Milletvekili Fatih Şahin;

Oy kullanmayı bile beceremedi ama dünyaya sesleniyormuş. Çetin müzakereler yapacakmış.

Sen önce ikametgâh almayı öğren.

Darbe girişimini televizyon karşısında kahve içerek izlememiş gibi "Kuvayı Milliye" diyor bir de.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ;

Gezi Darbe Girişimi’nde nüfusumuzun 5’te 1’i kadar olan bir ülkenin başbakanına Türkiye’yi şikayet etmek için mektup yazmış adamsın.

Ülkeyi her fırsatta kötüleyen ve Türkiye karşıtlarının sözcülüğünü yapan partiniz mi çetin müzakere yapacak?

Senden en fazla küçük enişte olur!

KAYNAK : Haber7
YORUMLAR 876 TÜMÜ
  • Drachen 1 2 yıl önce Şikayet Et
    Doğru , sen Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın tırnağı bile olamazsın. Bu Ülkeye yaptığınız tek bir olumlu şey yok , PKK yı başımıza bela eden siz , İMF kapısında dilenen siz , Atatürkün isminin arkasına saklanan siz , Azerbaycanlı kardeşlerimizi Ruslara veren siz , Camileri ahır yapan siz , Yüce kitabımızı yakan siz , Kürtleri katleden siz bunları bile bile yalan söyleyen siz , daha ne olsun . Onun için seni Erdoğan 'la karşılaştırmak sadece komedi. Beni Torun bile seni görünce Gülme krizine giriyor , bir kaç sefer sordu bu adam Pinokyo mu diye , artık sen anla ne kadar ciddiye alınıyorsun.
    Cevapla
  • Halil 2 yıl önce Şikayet Et
    Tek bir soru :Madem üniter devlet diyorsun,bütün varlığını Türkiyenin bölünmesi üzerine kurgulamış,eyaletçi bölücü HDPKK ile ne işin var senin. Adamlar seninle bile özerklik ve bölünme ekseninde anlaştılar,hiç bir zaman üniter devlet söylemleri olmadı. O zaman sen niye hep onlara yamanıyorsun,"koltuk uğruna insan vatanını satar mı" . Ya da kaset uğruna mı demeliydim.Yiğitçe çık gerçeği anlat inan ki kasetin çıkrsa seni ilk savunan ben olacağım. Ama yapamazsın.
    Cevapla
  • Halil 2 yıl önce Şikayet Et
    Sevsinler seni Kılıçdaroğlu! Öyle sosyal medyada sallamakla kuvvacı olunmaz!Sen Kuvvacı olsan;YPG/PYD terör örgütü değildir diyemezdin!Sen Atatürkçü olsan HDPKK ile iş tutmaz ittifak yapmazdın!Sen kuvvacı olsan Fetöcüleri savunmazdın!Sen kuvvacı olsan Atatürk'e ATATÜRK diyemeyen il başkanını o koltukta tutmazdın!Sen ancak ve ancak dostlarınla birlikte iktidar hesabı yaparsın!Sahi Türkiyede muhalefeti destekliyeceğiz diyen ABD başkanı Bıden'e yani dostunamı caka satıyorsun! Dereyi görmeden paçaları sıvama!O kadar yürekli isen 2023 te Cumhurbaşkanlığına aday olda görelim.
    Cevapla
  • Hasan 2 yıl önce Şikayet Et
    Heyyyttt be!....Savulun Kemal gazi geliyor!?....
    Cevapla
  • medo 2 yıl önce Şikayet Et
    Bu milletin öz evlatları sizin nasıl müzakere yaptığınızı çok iyi bilir. Sizin müzakereniz, başarınız, zaferiniz ver kurtul. Burnumuzun dibindeki adalar da dahil koskoca bir imparatorluğu çarçur ettiniz. Bir aslan postundan atmış sekiz tilkiye post çıkardınız, bizim elimizde de aslanın sadece kuyruğu kaldı, hala utanmadan konuşabiliyorsunuz. İşte o gün ki zihniyet sizin zihniyetinizdi siz o gelenekten geliyorsunuz. Hesapların yeniden yapıldığı şu günlerde Allah (C.C.) sizin iktidarınızdan ülkemizi ve bütün ümmetti korusun. Biz yüz yıldır kaybettiklerimize ağlıyoruz. Bizim çocuklarımız da sizin kaybedeceklerinize bir yüzyıl daha ağlamasın.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR