Son dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan müjdeleri bugün açıklayacak

Cumhurbaşkanı Erdoğan, bugün Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'ne gidiyor. Parlamentoda vekillere hitap edecek olan Erdoğan, müjdeyi de burada açıklayacak.

ABONE OL
GİRİŞ 19.07.2021 06:20 GÜNCELLEME 19.07.2021 17:05 SİYASET
Son dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan müjdeleri bugün açıklayacak
Son dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan müjdeleri bugün açıklayacak

Cumhurbaşkanı Erdoğan, KKTC’ye beraberinde kalabalık bir heyet ile gidecek. İlk durağı başkent Lefkoşa'da parlamento binası olacak.

Hem vekillerin hem de ekran başındakilerin gözü kulağı burada verilecek müjdede olacak.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, müjdenin içeriğini paylaşmadı ancak hazırlıkların tamamlandığını açıkladı.

"BAĞIMSIZ DEVLET OLMA İRADELERİNİ DESTEKLEYECEK ADIM OLACAK"

Uzmanlar verilecek müjdenin Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti ile ilgili önümüzdeki süreçte yaşanacak gelişmelere ışık tutacağı görüşünde.

Nişantaşı Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Nurşin Ateşoğlu, “Müjde kesinlikle bu iradenin, yani KKTC’deki Kıbrıslı Türklerin bağımsız bir devlet olma yönündeki bu iradelerini destekleyecek güçlendirecek adımlardan biri olacak. Bunun devamının da geleceğine eminim” yorumunu yaptı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 20 Temmuz Barış ve Özgürlük Bayramı Törenleri'nde yapacağı açıklama da yakından takip edilecek.

Erdoğan'ın Kıbrıs sorunun çözümü için "egemen ve eşit iki devletli yapı" çağrısını yinelemesi bekleniyor.

YORUMLAR 16 TÜMÜ
  • dostt birr 2 yıl önce Şikayet Et
    Kıbrıs elbette bağımsızlığını ilan edecek ve kendi devletini dünyaya ilan edecek. hatta geç bile kalındı sebebi ise Kıbrıs içinde hala adayı rumlara peşkeş çekmek isteyen vatan hainleri var. Türkiye bunu gördüğü için Kıbrıs üzerinde çalışmalar neredeyse durma noktasında .zamanı gelince Kıbrıs elbette Türkiyenin desteğiyle bağımsızlığını dünyaya tekrar ilan edecek. bakmayın Rum tarafına hala Rum tarafı yunan fransız İngiliz askerleri tarafından korunuyor. israil bile Kıbrısa yerleşti. .Türkiye bunu gormezden gelip Kıbrısi rumlara yedirtmez. reis Kıbrısa önem veriyor. belliki planları var. inşallah hayırlısı diyelim
    Cevapla
  • harun 2 yıl önce Şikayet Et
    Göktürk Çanakkalede şehit olan Suriyeli yok sallama bir kısım suriyeli onlarda atalarını osmanlılar olarak sayarlar Onlar daha çok hicaz bölgesinde savaşmıştır
    Cevapla
  • Recep 2 yıl önce Şikayet Et
    Göktürk ...Türkiye Türklerindir Öylede kalacak sen istersen adını göksutiye olarak değiştir hazır bayramda suriyeli kardeşlerin. Memleketlerine gidiyorlar onların arasına karışarak sen de onlarda Suriye’ye gidebilirsin
    Cevapla
  • Korkut 2 yıl önce Şikayet Et
    Kıbrıs ile ilgili bekledigim tek müjde Kıbrıs 'ın anavatana katılmasıdır.Kıbrıs sorununun tek temel çözümü budur.Diğerleri sadece sorunları erteler.
    Cevapla
  • Sedef 2 yıl önce Şikayet Et
    Bize verebileceğiniz tek müjde mültecileri göndermek olur.
    Cevapla
  • Mehmet 2 yıl önce Şikayet Et
    Göktürk adam Suriyeli dememiş, mülteci demiş. Suriyeliler geçici koruma altında. Ayrıca bu ülkede Türk nüfusundan başka herkesin nüfusu artıyor. Rahatsız oynayalım mı. Osmanlı da milliyetçilik yüzünden battı.
    Cevapla
  • Harun 2 yıl önce Şikayet Et
    Göktürk Çanakkalede şehit olan Suriyeli yok sallama
    Cevapla
  • vatanperver 2 yıl önce Şikayet Et
    multecılerı sınır dısı edecek olana sorgusuz sualsizdir oyum !!! çok meraklısı varsa kendi evinde barındırsın
    Cevapla
  • Recep 2 yıl önce Şikayet Et
    Bizde aynı müjdeli haberi bekliyoruz inşslh
    Cevapla
  • Yorum yok 2 yıl önce Şikayet Et
    Göktürk kardeş çok istiyorsan suriyeye gidebilirsin. Veya suriyelileri evinde ağırlayabilirsin ? Var mı öyle bir isteğin ? Yada ağırlıyor musun desem ?
    Cevapla
  • Göktürk... 2 yıl önce Şikayet Et
    sen git bu ülkeden.. balık hafızalı.. çok degil sadece 100 yıl once senin toprakların olan yerden gelen insanlar mülteci degil, vatandaştır. Çanakkale ye bir uğra mezar taşlarını say bakalım ne kadar Suriyeli var..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR