CHP'li Özgür Özel: Ne Kılıçdaroğlu ne Akşener...

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel cumhurbaşkanlığı seçimiyle ilgili, "Ne Kemal Kılıçdaroğlu ne Meral Akşener tek başına bu seçimi kazanamaz" dedi.

ABONE OL
GİRİŞ 02.09.2021 10:03 GÜNCELLEME 02.09.2021 10:18 SİYASET
CHP'li Özgür Özel: Ne Kılıçdaroğlu ne Akşener...
CHP'li Özgür Özel: Ne Kılıçdaroğlu ne Akşener...

Millet İttifakı'nda aday tartışmaları sürerken dikkati çeken bir çıkış geldi. CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, "Ne Kemal Kılıçdaroğlu ne Meral Akşener tek başına bu seçimi kazanamaz, ne Ekrem İmamoğlu ne Mansur Yavaş" dedi. 

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, Hatay'da partisinin Antakya ilçe örgütünün düzenlediği birlik beraberlik ve dayanışma yemeğine katıldı.

Özel, bir restoranda düzenlenen gecede yaptığı konuşmada, partisinin kapısının, içinde Atatürk sevgisi, vatana, millete, bayrağa bağlılığı olan herkese açık olduğunu söyledi.

Kılıçdaroğlu'ndan İmamoğlu'na karşı yeni hamleKılıçdaroğlu'ndan İmamoğlu'na karşı yeni hamle

HDP'li Buldan: Barış İttifakı kurulunca Öcalan, Selahattin, Figen ve Gültan hapisten çıkarHDP'li Buldan: Barış İttifakı kurulunca Öcalan, Selahattin, Figen ve Gültan hapisten çıkar

 Kemal Kılıçdaroğlu: Millet İttifakı olarak birden fazla adayımız olabilir Kemal Kılıçdaroğlu: Millet İttifakı olarak birden fazla adayımız olabilir

Parti içinde herhangi bir çelişki ve tartışma yaşanmaması gerektiğini vurgulayan Özel, şunları kaydetti:

"Bundan sonra yapılacak ilk seçimlere kadar, biz iktidarı devralıp Türkiye'de yüzler gülene kadar baba evinde çıt çıkmaması lazım. Bu sözü hepimize, en yeni üyemizden en kıdemlimize kadar, en üst makamında olandan hiçbir görevi olmayana kadar hepimize söylüyorum. Çünkü Atatürk bizden, bu ülkenin kurucu babaları, kurucu kadroları bizden Cumhuriyetin 100. yılında Cumhuriyeti yeniden kurtarmamızı, Cumhuriyeti kurtardıktan sonra yeniden Türkiye'yi çağdaş, hukuk devleti, Atatürk'ün vasiyetine uygun olarak bir noktaya getirmemizi bekliyorlar. Bu ağır görevi üstlenmeye varsak biz de sizinle birlikteyiz."

"NE KILIÇDAROĞLU NE AKŞENER TEK BAŞINA KAZANAMAZ"

Cumhurbaşkanlığı seçiminde adayların belli olana kadar partililerinin birer aday gibi çalışmasını isteyen Özgür Özel, "Ne Kemal Kılıçdaroğlu ne Meral Akşener tek başına bu seçimi kazanamaz, ne Ekrem İmamoğlu ne Mansur Yavaş ama bu seçimi sen kazanabilirsin, eğer sen kazanırsan biz kazanırız. Adayımız çıkana kadar her biriniz yataktan cumhurbaşkanı adayı olarak kalkarsanız, her gün o bir oyun peşine düşerseniz bu seçimi bizim adayımız Millet İttifakı'nın adayı kazanacak, size söz veriyorum." diye konuştu.

Programa CHP Hatay Milletvekilleri Suzan Şahin, Mehmet Güzelmansur, Serkan Topal, İsmet Tokdemir, CHP Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş ve partililer katıldı.

KAYNAK : AA
YORUMLAR 162 TÜMÜ
  • Vatansever 18 2 yıl önce Şikayet Et
    Amerikadan Bi aday daha getirin vatan hainleri sizi Allah size bu ülkeyi yönetmeyi nasip etmesin
    Cevapla
  • emre19 2 yıl önce Şikayet Et
    Ne yani pkk nin kolu olan partialimi olsun
    Cevapla
  • Vatandaş 2 yıl önce Şikayet Et
    bu feryat figan neden, Türk Milleti , zamanı geldiğinde oyunu kullanarak herkese hakettiğini gösterecek
    Cevapla
  • fuzul 2 yıl önce Şikayet Et
    gelmiş geçmiş ve gelecek bütün adaylar...kahrolun inşallah!
    Cevapla
  • temel 2 yıl önce Şikayet Et
    buyuk konusmus kesin mantikli bir sey demis olabilir de anlamak icin siyaset okumak gerek bir sey anlamadim
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR