Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Meral Akşener'e manidar tepki: Yolun açık olsun!

Son dakika haberi: Cumhurbaşkanı Erdoğan, CHP'li İBB Başkanı İmamoğlu'nu Fatih Sultan Mehmet'e benzeten İYİ Parti lideri Akşener'e, "Meral Hanım Gezicilerle berabersin, yolun açık olsun" sözleriyle tepki gösterdi.

ABONE OL
GİRİŞ 04.09.2021 18:07 GÜNCELLEME 04.09.2021 19:26 SİYASET
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Meral Akşener'e manidar tepki: Yolun açık olsun!
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Meral Akşener'e manidar tepki: Yolun açık olsun!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Rize'de Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı'nda konuştu. Erdoğan'ın açıklamalarından öne çıkanlar şöyle: 

Artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacak diye çıktığımız yolda alnımız ak başımız dik yürüyoruz.

15 Temmuz gecesi tankların tepesine çıkmak yerine tankların arasından sıvışanları, kontrollü darbe iftirasıyla milletin şanlı zaferine çamur atanları gördük. Kimdi bu? Bay Kemal. Doğu Akdeniz'de yürüttüğümüz doğalgaz aramalarına destek vermek yerine Yunan gazetelerine manşet çıkartanları gördük. Kimdi bu? Bay Kemal.

Ülkemizin, milletimizin bekası uğrunda attığımız her adıma karşı bunları gördük. Ekonomimizi sendeletmek için yatırımcıları ürkütenleri, yurt dışındaki mahfillere ülkemizi şikayet edenleri gördük. Otellerde IMF'le pazarlık yapanlar gördük. Kimdi bu? Bay Kemal'in ekibi. 

Son 20 yıl içinde bir kez olsun milletin yanında saf tutmadılar. Çukur eylemlerinde teröristlere gösterdikleri sempatinin onda birini 3 yıldır nöbet tutan Diyarbakır annelerine göstermediler. 

CHP, Truva atı misali siyaset kurumunu içeriden çökertmeye çalışıyor. Son 20 yıldır girdiği tüm seçimleri kaybeden CHP, ateşi kendisini de yakacak tehlikeli bir oyun oynuyor. Bu oyunu bir kere daha bozmayı AK Parti ve Cumhur İttifakı olarak görev addediyoruz. 

Meral Akşener'den CHP'li İmamoğlu'na Fatih Sultan Mehmet benzetmesi: Aynı senin gibiMeral Akşener'den CHP'li İmamoğlu'na Fatih Sultan Mehmet benzetmesi: Aynı senin gibi

MERAL AKŞENER'İN SÖZLERİNE TEPKİ

Ne diyor Meral Hanım? Bizans'ı kalkıp fethetmiş. Kim? Şu anki İstanbul Belediye Başkanı. Biz İstanbul'da şunu görmedik mi? Zulüm 1453'te başladı diye duvarlara yazanları Meral Hanım nasıl savunuyorsun, nasıl onlarla beraber aynı yola giriyorsun?

Dolmabahçe Sarayı'nın makam olarak kullandığım yerde tam karşı duvarına "Zulüm 1453'te başladı" diye yazan Gezicilerdi. Meral Hanım, işte sen bu Gezicilerle berabersin. Yolun açık olsun.

Muhalefetin çapsızlığının bizi rehavete sürüklemesine kesinlikle izin vermeyiz.

Birilerinin ufku taş ve laf yığınlarından öteye geçemezken biz Taarruzi İnsansız Hava Aracımız Akıncılarla dünya harp tarihini yeniden yazıyoruz.

YORUMLAR 116 TÜMÜ
  • Serii 2 yıl önce Şikayet Et
    Eveet,türkü sevmezler yunanı ve ermeniyi sevdikleri kadar,eko ve mero
    Cevapla
  • FeEyneTezhebun! 2 yıl önce Şikayet Et
    Ülke düşmanı sinsi içimizdekiler deşüfre oldu, tıpkı ağababaları ülkeler gibi açıktan oynuyorlar kozlarını. Millet olara 7 düvele karşı uyanık ve hazırlıklı olmalıyız.
    Cevapla
  • Vatandas 2 yıl önce Şikayet Et
    Birinin yolu açık olursa. Birinin de yolu kapanmış demektir.
    Cevapla
  • S.E 2 yıl önce Şikayet Et
    Doğru söze ne denir.Dilinesağlık başkanım.
    Cevapla
  • Serkan Yılmaz 2 yıl önce Şikayet Et
    Fetö tarafından kurulduğu açığa çıkan Maria Akşener ve kurduğu İP A takımı Türkiye düşmanlığına hız kesmeden devam ediyor
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR