Erdoğan 'Kararlıyız' diyerek resti çekti! Sınır ötesi harekat için son dakika mesajı

Son dakika haberi: Cumhurbaşkanı Erdoğan, sınır ötesi harekat sinyallerinin ardından, "Terör örgütlerine, ABD'nin oradaki malum güçlerine, rejim güçlerine karşı her türlü mücadeleyi vereceğiz kararlıyız." açıklamasında bulundu.

ABONE OL
GİRİŞ 15.10.2021 15:00 GÜNCELLEME 15.10.2021 15:46 SİYASET
Erdoğan 'Kararlıyız' diyerek resti çekti! Sınır ötesi harekat için son dakika mesajı
Erdoğan 'Kararlıyız' diyerek resti çekti! Sınır ötesi harekat için son dakika mesajı

Son dakika haberi: Cumhurbaşkanı Erdoğan, namaz sonrası gazetecilerin sorularını yanıtladı. Sınır ötesi harekat ve Taliban'ın ziyaretiyle ilgili önemli değerlendirmelerde bulunan Erdoğan, net mesaj verdi.

Erdoğan'ın açıklamalarından satır başları:

SINIR ÖTESİ HAREKAT OLACAK MI?

Suriye'nin kuzeyinde YPG/PKK cirit atıyor. Bir yere kadar sabrımız devam etti, son olarak da 2 polisimiz şehit oldu. Zaman zaman sivillerden şehit olanları görüyoruz. Bütün bunlara karşı da mücadelemiz çok daha farklı bir şekilde devam edecektir. Terör örgütlerine, ABD'nin oradaki malum güçlerine, rejim güçlerine karşı her türlü mücadeleyi vereceğiz kararlıyız.

TALİBAN

Taliban artık kabul arayışları içerisinde yani henüz dünyadaki ülkeler Taliban'ın durumunu kabul etmiş değiller. Arkadaşlarımızla yaptıkları görüşlerde destekler noktasında, Afganistan'ın yeni süreci konusunda talepleri oldu. Bu talepler konusunda bizler Afgan halkına vereceğiz. Yeter ki bu yönetim Afgan haklarını korumada adil olsunlar. Böyle bir adımın atılması halinde Afgan halkıyla bizim kadim dostluğumuz var onları bir kenara koymamız mümkün değil. Afganistan'ın alt yapısında büyük desteklerimiz var ve sürdürdük. Bundan sonraki süreçte de eğer anlaşmalar yapılabilirse Türkiye Afganistan ve Katar bu adımları atabiliriz. 

Bakan Akar'dan son dakika yeni harekat sinyali! Avrupa'ya Doğu Akdeniz restiBakan Akar'dan son dakika yeni harekat sinyali! Avrupa'ya Doğu Akdeniz resti

AVRUPA'DAKİ ENERJİ KRİZİ

Rusya ile olan anlaşmalarımız çok çok hassas. Bu hassasiyetimiz sürüyor. Gerek Rusya, gerek İran, gerek Azerbaycan ile olsun, bizim bu tür krizleri yaşamayacağımızın göstergesidir bu anlaşmalar. Sadece İngiltere değil, birçok Batı ülkesinde böyle bir sıkıntı devam ediyor. Bizim için şu an böyle bir sıkıntı sözkonusu değil. Tedbirlerimizi devam ettireceğiz.

KILIÇDAROĞLU'NUN 'SİYASİ CİNAYETLER' İDDİASI

Her şeyden önce bu zat, bu konularda samimi ise, dürüst ise, yargıya müracaat eder. Delillerini yargıya iletirsin. Yargı da bunun üzerine üzerine gider. Bu zatın hayatı akşam yalan sabah yalan ömrü böyle geçmiş. Yanına biri,lerini daha almış yalan terörü estiriyorlar. Yalancının mumu yatsıya kadar yanar, tutmaz. Kim olursa olsun, böyle bir siyasi cinayetin işlenmesine, ülkemizde yer etmesine iktidar olarak fırsat vermeyiz. İftira atanlara meydanı boş bırakmayız.

YORUMLAR 28 TÜMÜ
  • sertas 2 yıl önce Şikayet Et
    hazırlanın savas kapıda
    Cevapla
  • Misak-ı Milli 2 yıl önce Şikayet Et
    40 yıldır bize verdikleri terör ve savaş zararları sebebiyle tazminat olarak Kuzey Suriye ve Kuzey Irak ilhak edilmeli, zaten Misak-ı Milli sınırları içinde kalan bölgeler. Oradaki enerji yatakları en çok Türkiye'nin hakkı eşkıya teröristlerin değil. Dünyada ki enerji krizini ancak hakkımız olan enerji bölgelerini yıldırım operasyonları ile ilhak ederek aşabiliriz, her yıl enerji için dışarıya verdiğimiz 50 milyar dolar para ülkemizde kalır, döviz sorunu ortadan kalkar. ABD şuan Çin ile uğraşma planları yapıyor, bize karşılık veremez, ortam müsait.
    Cevapla
  • Serdar 2 yıl önce Şikayet Et
    Cumhurbaşkanı Erdoğan sakın ha sakın geri adım atma . Konuş Konuş nereye kadar. Ne ABD ne Rusya ya güvenilmez. Bunlar bizi oyalıyor ve PYD PKK da idlipe iyicene yelesicek. Ondan sonra al sana 3 milyon mülteci daha. Zaman kaybetmeyelim Resim
    Cevapla
  • HIDIR BUDUR 2 yıl önce Şikayet Et
    Eyy ABD, " 1918 Wilson prensiplerin  gereği Osmanli'dan çikarilmayan iki devlet kaldi "BUYUK KURDISTAN VE BUYUK ERMENISTAN" hayallerini bu millet  nasıl yerle bir ettiğini goreceksin. Bir taraftan Israilin vadedilmis topraklari icin " Kürtleri" kullanmalarini önleyecek, diger taraftan da " Agri dagı pullari" cikaran hep genişleme sevdasindaki Ermenistan'nin alnina o pullari yapistirdigimiz gibi..Debelen dur sen..
    Cevapla
  • HIDIR BUDUR 2 yıl önce Şikayet Et
    TERORLE MUCADELEDE PSIKOLOJIK HARP KONUSUNDA TEKLIFIMDIR..PKK tarafindan Turkiye'nin harekat yapacagi beklentisi mevcuttur. Bu dònemde Irak kuzeyi ve Suriye'de " PKK kamp ve bolgeleri ùzerinde Tùrk savaş ucaklarinin SES USTU UÇUŞLAR ICRA EDILMESI ILE YERDE BLAST TESIRI ILE PATLAMALAR" hissedilecek, bu patlamalar PKK'da yakinlarina bomba dùştù algisi ile DEMORALIZE ve çòzùlmelerde etkisi olacaktir. Sık sık jetlerimiz tarafindan " bomba atilmasa bile"  " ses ùstù gecisli uçuşlar icra edilmesi ònemlidir.. Saygilarimla..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR