Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı adaylığı için yeni kritere İmamoğlu ve Yavaş şerhi koydu

CHP Lideri Kılıçdaroğlu Cumhurbaşkanı adaylığı için “Cumhurbaşkanı devlet deneyimi olan biri olmalı, kritik bir süreci yönetecek. Sayın Yavaş ve İmamoğlu’nun ismi öne çıkarılıyor ama İstanbul ve Ankara’nın yönetimini bırakamayız" dedi.

ABONE OL
GİRİŞ 26.12.2021 13:15 GÜNCELLEME 26.12.2021 13:15 SİYASET
Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı adaylığı için yeni kritere İmamoğlu ve Yavaş şerhi koydu
Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı adaylığı için yeni kritere İmamoğlu ve Yavaş şerhi koydu

Cumhuriyet Gazetesi'nden Mustafa Balbay, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile yaptığı görüşmenin detaylarını paylaştı.

Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı konusunda dikkat çeken mesajlar veren CHP lideri, bu kez, "Cumhurbaşkanı devlet deneyimi olan bir kişi olmalı" kriterini ortaya attı.

Balbay ise bu değerlendirme üzerine, "Kılıçdaroğlu, cumhurbaşkanı adayını, kendi adını önde tutarak perdeliyor!" yorumunu yaptı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bay Kemal şirazesini kaybettiCumhurbaşkanı Erdoğan: Bay Kemal şirazesini kaybetti

CHP'ye yakın yazarlar Mine Kırıkkanat ve Deniz Yurdakul'dan rest: Oyumuz Erdoğan'a...CHP'ye yakın yazarlar Mine Kırıkkanat ve Deniz Yurdakul'dan rest: Oyumuz Erdoğan'a...

Selahattin Demirtaş'tan ittifaka çağrı: Ortak aday olsam cezaevinden bile seçim kazanırımSelahattin Demirtaş'tan ittifaka çağrı: Ortak aday olsam cezaevinden bile seçim kazanırım

Balbay'ın Kılıçdaroğlu görüşmesinden aktardığı notlar şöyle;

"Kılıçdaroğlu ile görüşmelerin olmazsa olmaz sorusu cumhurbaşkanı adaylığı. Bilinenleri vurguladı, Millet İttifakı bileşenlerinin kabulüyle böyle bir adaylığın söz konusu olabileceğini söyledi, ekledi:

“Cumhurbaşkanı devlet deneyimi olan bir kişi olmalı, kritik bir süreci yönetecek. Sayın Yavaş ve İmamoğlu’nun ismi öne çıkarılıyor ama İstanbul ve Ankara’nın yönetimini bırakamayız. Seçmenimize anlatamayız.”

Kemal Bey’in anlatımlarından bizim çıkardığımız sonuç şu:

Kılıçdaroğlu, cumhurbaşkanı adayını, kendi adını önde tutarak perdeliyor!"

YORUMLAR 168 TÜMÜ
  • Efecan 2 yıl önce Şikayet Et
    Siz din dusmanisiniz doguakdenizde Libya'da afkanistanda ne işimiz var diyenlere Türkiye teslim etmeyiz İHA uretmeyin tank yapmayın diyenlerden ne beklenir sanki kazanacaklar mis gibi algı yapıyorlar sizden bı halt olmaz
    Cevapla
  • Doğrusu 2 yıl önce Şikayet Et
    V aaaay ne büyük bir deha. La bi yürü git, tek derdimiz sizin adayınız mı?
    Cevapla
  • aynen 2 yıl önce Şikayet Et
    İkili oyanamayın adayıniz beli sisirilmelerden imam oglu oldugu acık son safada azsolislik yapacaklar cikarinda enkaz etiyi istanbulu gorenler sandıga gomsun insallah. Rezil olun
    Cevapla
  • gsli 2 yıl önce Şikayet Et
    Allasen ikisini birden koy:)
    Cevapla
  • @romalı 2 yıl önce Şikayet Et
    Allah inşallah hepinizi birbirinize düşürür
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR