Fatih Erbakan'dan sert tepki: İşi çok ileri götürmüşler

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan'dan Başkan Erdoğan'a hakaret eden Sedef Kabaş'a çok sert tepki geldi.

ABONE OL
GİRİŞ 24.01.2022 23:24 GÜNCELLEME 24.01.2022 23:24 SİYASET
Fatih Erbakan'dan sert tepki: İşi çok ileri götürmüşler
Fatih Erbakan'dan sert tepki: İşi çok ileri götürmüşler

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a hakaret ettiği iddiasıyla gözaltına alınan gazeteci Sedef Kabaş, savcılığa ifade verdikten sonra sevk edildiği nöbetçi hakimlikçe 'Cumhurbaşkanı'na hakaret' suçlamasıyla tutuklandı.

"İŞİ ÇOK İLERİ GÖTÜRMÜŞLER"

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, Kabaş'a tepki gösterdi. Kabaş'ın ifadelerini asla tasvip etmediklerini ve doğru bulmadıklarını belirten Erbakan, "Çok yakışıksız, çok çirkin ifadeler kullanmışlar, işi çok ileri götürmüşler. Bu ifadeler, sadece sayın Cumhurbaşkanı'na değil, başka siyasetçi devlet adamına da asla söylenmemesi gereken ifadelerdir" dedi.

KILIÇDAROĞLU DESTEK VERMİŞTİ

Sosyal medya hesabı aracılığıyla açıklama yapan CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Sedef Kabaş'a destek vererek şu değerlendirmeyi yapmıştı: "On binlerce trolüne her türlü küfrü ettirir, sonra deyim paylaştı diye gazeteciye gece yarısı baskını yaptırır. Camide sanatçının dilini kopartacağını söyler. Kendisi uzun zamandır yok hükmünde olduğu için, gündem yaratma peşinde. Buralara kadar düştü zavallı."

AKŞENER: KORKUTMAYA ÇALIŞIYORLAR

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener de konuyla ilgili açıklamasında "İktidar herkesi korkutmaya çalışıyor. Bunlar kaybedeceğini anlamanın psikolojisine uygun davranışlar. Kaybedeceğini anlayan insan ne yapar; korkutmaya çalışır, güç kullanmaya yönelir. Ellerinde, tırnak içinde devlet gücü var. Hukuku da guguk yaptılar. Muhalefeti ve muhalif insanları korkutuyorlar. Amaçları Sezen Aksu ve Sedef Kabaş üzerinden halkı, muhalifleri, seçmeni korkutmak" ifadelerine yer vermişti.

YORUMLAR 36 TÜMÜ
  • Ejder 2 yıl önce Şikayet Et
    Bazı yorumlara bakiyorum. Adam bilmişlik taslayanlarda kötü yorum yapmış. Erbakan kimsenin kuklası değil ama herkes ondan çok şey öğrenecek.
    Cevapla
  • Vatansever Adanalı 2 yıl önce Şikayet Et
    Fatih efendi daha evvel etraflarında turlar atıp davet beklediğin CHPKK nın elamanıdır; fazla atıp tutma ona ; sonra CUMHUR İTTİFAK'ından sonra zillet ittifakından da tekme yersin; benden söylemesi ; sonra demedi deme!!!!!!.
    Cevapla
  • Hüseyin 2 yıl önce Şikayet Et
    Kardeşim eğer öyle bir mevzu olsaydı Saadetten ayrılıp kendi partisini kurmazdı...
    Cevapla
  • Alaaddin.yigit 2 yıl önce Şikayet Et
    Refah gelecek fatih Erbakan
    Cevapla
  • Alaaddin yiğit 2 yıl önce Şikayet Et
    Genc lider Fatih Erbakan gerisi hikaye
    Cevapla
  • Hayrettin tanık 2 yıl önce Şikayet Et
    Bu zaten hikaye babası rahmetlnin mallarını kardeşleri ile mahkeme de paylaştı
    Cevapla
  • Celaleddin 2 yıl önce Şikayet Et
    Zavallı siyasetçi bozuntuları desek, yalnış olmaz sanırım, chp ve ip başkanlarına
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR