Fatih Erbakan'dan İsrail açıklaması: Yakınlaşma adımını benimsemiyoruz

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, “Filistin ve Doğu Akdeniz başta olmak üzere, her alanda ülkemizin ve bölge ülkelerinin çıkarlarına halel getirebilecek İsrail ile yakınlaşma adımını benimsemiyoruz” dedi.

ABONE OL
GİRİŞ 01.02.2022 13:17 GÜNCELLEME 01.02.2022 13:20 SİYASET
Fatih Erbakan'dan İsrail açıklaması: Yakınlaşma adımını benimsemiyoruz
Fatih Erbakan'dan İsrail açıklaması: Yakınlaşma adımını benimsemiyoruz

Yeniden Refah Partisi lideri Fatih Erbakan, Türkiye ile İsrail arasındaki normalleşme adımlarına ilişkin açıklama yaptı. Erbakan, “Filistin ve Doğu Akdeniz başta olmak üzere, her alanda ülkemizin ve bölge ülkelerinin çıkarlarına halel getirebilecek İsrail ile yakınlaşma adımını benimsemiyoruz. Sıkıntılarımızdan çıkış yolu, Ortadoğu'da yaşanan kaosun, işgallerin ve sivil ölümlerinin sorumlusu İsrail ve Biden’la yakınlaşmaktan değil, israfı ve imtiyazlılara kaynak aktarmayı terk edip, denk bütçeyi gerçekleştirmekten; milli kaynak paketleri ile harekete geçirilecek üretim, istihdam, ihracat odaklı ekonomi modelini uygulamaktan ve dış politikadan da D-8 Organizasyonu’nun güçlendirilip, bir an evvel D-60 hedefinin gerçekleştirilmesinden geçmektedir. Bunlar olmadan güçlü Türkiye olamayız ve güçlü olmadan da kimle yakınlaşırsak yakınlaşalım çıkarlarımızı tam manasıyla koruyamayız” diye konuştu.

Erbakan Yeniden Refah Partisi olarak, Filistin ve Doğu Akdeniz başta olmak üzere her alanda Türkiye ve bölge ülkelerinin haklarının sonuna kadar muhafaza edilmesi konusunda duyarlılıklarını ve mücadelelerini sürdüreceklerini kaydetti.

KAYNAK : DHA
YORUMLAR 69 TÜMÜ
  • Merih 2 yıl önce Şikayet Et
    Bence Filistin'de önce Türkiye'nin çıkarları önemlidir. Herkes kendi ülkesine sahip çıksın. Filistinliler 100 yıl önce ülkelerine sahip çıkasalardı ne onlar ne de biz şimdi böyle olurduk.
    Cevapla
  • Salih 2 yıl önce Şikayet Et
    Bir erbakan varsa Herzaman umut vardır Umudumuz ERBAKAN
    Cevapla
  • Murat Öztürk 2 yıl önce Şikayet Et
    Kendisini tastikliyor ve kuşkusuz destekliyorum ve rahmetli mekanı cennet olsun Necmettin Erbakan Hocamızın rotasından şaşmadığımız sürecek Zafer den Zafere koşacağımıza İnanıyorum Allah nasip ederse Hedeflerimizi belirlediğimiz gibi ulaşçağımıza Rabbim lütfederse canı Gönülden İnanıyorum ve Samimi olarak söylüyorum Sayın Dr.Fatih Erbakan Başkanımıza Rabbim den çok istiyorum Başkanımızın Seçimlerden Zafer cığlıklarıyla Hakk etiği Makama Sayın Başkanımızı iletelim ve Allah nasip ederse en çok sevineceğim konulardan bir tanesi Milletin yükü azalacak
    Cevapla
  • Ramazan mukan 2 yıl önce Şikayet Et
    Siyasi çizgisi zikzaklı partiler olduğu yerde patinaj yapar ve güvenilmez
    Cevapla
  • 123456 2 yıl önce Şikayet Et
    fatih efendi bırak bu ittifaklara yanaşma numaralarını ; sıktın artık bir oyana bir buyana dönüp durmalarından.!!!!!!
    Cevapla
  • Önce oku 2 yıl önce Şikayet Et
    Önce oku arastir be Müslüman
    Cevapla
  • İzmir. 2 yıl önce Şikayet Et
    Yaparsa Erbakan yapan
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR