Kılıçdaroğlu'ndan Akşener'e sürpriz ziyaret!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, cumartesi günü yapılacak 6 muhalefet partisi liderinin bir araya geleceği zirve öncesinde Meral Akşener'i ziyaret etti. Görüşmede liderler zirvesi, parlamenter sistem konuları ele alındı.

ABONE OL
GİRİŞ 09.02.2022 00:05 GÜNCELLEME 09.02.2022 00:08 SİYASET
Kılıçdaroğlu'ndan Akşener'e sürpriz ziyaret!
Kılıçdaroğlu'ndan Akşener'e sürpriz ziyaret!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun daveti üzerine İYİ Parti, Saadet Partisi, Gelecek Partisi, Demokrat Parti ve DEVA Partisi Genel Başkanları 12 Şubat Cumartesi günü çalışma yemeğinde bir araya gelecek. Gözler bu görüşmeye çevrilmişken CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İYİ Parti lideri Meral Akşener'i ziyaret etti.

GÖRÜŞME KISA SÜRDÜ

Habertürk'ten Mahir Kılıç'ın haberine göre, Akşener ile kısa bir görüşme yaptı. Kılıçdaroğlu ve Akşener, cumartesi günü yapılacak muhalefet liderlerinin zirvesinden önce karşılıklı görüş alışverişinde bulundu. Görüşmede gündem ağırlıklı olarak parlamenter sistem olurken güncel konular da ele alındı.

CUMARTESİ YAPILACAK TOPLANTIDA YOL HARİTASI BELİRLENECEK

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun daveti üzerine 6 muhalefet partisi genel başkanı 12 Şubat Cumartesi günü çalışma yemeğinde bir araya gelecek. CHP'den alınan bilgiye göre, çalışma yemeğinde 6 partinin katılımı ile gerçekleştirilen "güçlendirilmiş parlamenter sistem" çalışmasında mutabakat sağlanan esaslar masaya yatırılacak. Genel Başkanlar, çalışmanın tek bir metin haline getirilmesi ve kamuoyuna açıklanması öncesi yol haritasını belirleyecek.

YORUMLAR 50 TÜMÜ
  • MSELİM 2 yıl önce Şikayet Et
    ohoooo daha oturmayı öğrenecekler sonra yürümeyi sonra attaya gitmeyi sonra koşmayı ölme eşeğim ölme siz en iyisi sürünmede yani emeklemede kalın çünki siz zaten özürlü doğmuşsunuz
    Cevapla
  • mehmet 2 yıl önce Şikayet Et
    süpriz mi sabah aksam beraberler
    Cevapla
  • kafkas 2 yıl önce Şikayet Et
    biri Tunceli ermenisi meralde malum Diyarbakır ermenisi
    Cevapla
  • orhan 2 yıl önce Şikayet Et
    nasıl otudunuz alllasen? bi anlatın... sahi nasıl oturdunuz :-)
    Cevapla
  • galyanlı 2 yıl önce Şikayet Et
    Türkiyeyi yıkmak toplantısı zillet ittifakında yemekli toplandı ulan sizin hiç devlet hayrına yaptığınız bir şey varmı mentebur topluluğu
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR