Akşener'den 6'lı toplantı yorumu: Önemli bir başlangıç olarak görüyoruz

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, partisinin grup toplantısında gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu.

ABONE OL
GİRİŞ 16.02.2022 12:21 GÜNCELLEME 16.02.2022 12:27 SİYASET
Akşener'den 6'lı toplantı yorumu: Önemli bir başlangıç olarak görüyoruz
Akşener'den 6'lı toplantı yorumu: Önemli bir başlangıç olarak görüyoruz

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, partisinin grup toplantısında 6 siyasi parti liderinin yaptığı toplantıya ilişkin, "Bu toplantıyı önemli bir başlangıç olarak görüyoruz" açıklamasında bulundu.

Akşener, Ankara Ahlatlıbel'deki Çankaya Belediyesi Tesisleri'nde gerçekleşen ve 5 saat 15 dakika süren zirveyi değerlendirdi.

Akşener, "Biliyorsunuz, geçtiğimiz hafta sonu, Sayın Kılıçdaroğlu’nun ev sahipliğinde, Ankara’da yaptığımız toplantı, ülke gündemine oturdu. Toplantımız, büyük bir heyecan yarattı. Bu heyecanın sebebi, son derece açık ve nettir. Milletimiz artık, ortak akıl için bir araya gelebilen, milletin ve memleketin meselelerini, birbirleriyle konuşabilen siyasetçiler istiyor. “Ben yaptım oldu.” anlayışından bıkan milletimiz, Partili Cumhurbaşkanlığı Sistemi ile unutulan,  istişare kültürünün önemini görüyor" dedi.

6'lı toplantı sonrası İYİ Parti'den açıklama: Kılıçdaroğlu'nun adaylığına itirazımız yok6'lı toplantı sonrası İYİ Parti'den açıklama: Kılıçdaroğlu'nun adaylığına itirazımız yok

Demirtaş ve Akşener önerdi, ittifakta plan kabul gördü, ama...Demirtaş ve Akşener önerdi, ittifakta plan kabul gördü, ama...

"Gerek kurumsal anlamda, gerekse de fikren, farklılaştıkları noktalar olsa da 6 siyasi parti liderinin, memleket meseleleri için, bir araya gelmesi önemlidir." diyen Akşener, "Bu toplantı nedeniyle, Cumhur İttifakı'nın bileşenlerini, bir garip rahatsızlık almış gibi gözükse de; biz İYİ Parti olarak, bu toplantıyı önemli bir başlangıç olarak görüyoruz. Çünkü ortak aklın ışığında, sorunları ve çözümleri konuşabilmeyi, hem çağın, hem de aklın gereği olarak görüyoruz" ifadelerini kullandı.

Son dakika: Meral Akşener koronavirüse yakalandıSon dakika: Meral Akşener koronavirüse yakalandı

Millet İttifakı'nda HDP İYİ Parti gerilimi: Meral Akşener'e çok sert tepki!Millet İttifakı'nda HDP İYİ Parti gerilimi: Meral Akşener'e çok sert tepki!

Meral Akşener hakkındaki paylaşım başına bela olduMeral Akşener hakkındaki paylaşım başına bela oldu

Akşener'in eski danışmanı Yenerer'den bomba açıklamalar!Akşener'in eski danışmanı Yenerer'den bomba açıklamalar!

KAYNAK : AA
YORUMLAR 41 TÜMÜ
  • emekli öğretmen 2 yıl önce Şikayet Et
    Paydası hdpkk olanlardan hayır değil şer gelir bu memlekete,er yada geç milliyetçiler ip in gerçek yüzünü gerecektir.
    Cevapla
  • AKHİLAL 2 yıl önce Şikayet Et
    Mevlana Celaleddin-i Rumi hazretleriyle beraber sokakta yürüyen biri oyun oynayan köpekleri görünce efendim demiş, dalaşmadan ne güzel de oynaşıyorlar değil mi? Hz. Mevlana cevap vermiş: Aralarına bir kemik at da bak...Cumhurbaşkanlığı seçimi yaklaşsın hele zillet ittifakının adayları bir arzı endam etsinler de bakalım. Tabi önceki kıssa ile bir ilgisi yok...
    Cevapla
  • galyanli 2 yıl önce Şikayet Et
    6 li ganyon . bremen mizikacilarina. benzemis bunlarin yüzü hic kizarmiyormu niye altili kim icin neden tek gayeleri var tayibi yikmak memleket umurlarinda deyil
    Cevapla
  • misafir 2 yıl önce Şikayet Et
    Senin ardından gidip hdp ile ortak olacak milliyetçilere yanıyorum ben. Sadece Erdoğan ile beraber olduğu için karşı çıkan milletçiler neredeler? Gizli ortak hdp yi niye içinize almıyorsunuz. Aynı masaya oturursanız milletçiler oy vermez diyorsunuz ya. Korkmayın sizin milliyetçileriniz artık sıadanlaştı.
    Cevapla
  • sadık ülke 2 yıl önce Şikayet Et
    cibiliyetiniz nedirki ülkeyi yönetmek nerde 6 gurular hainler.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR