Temel Karamollaoğlu: Erbakan yaşasaydı CHP ile olurdu

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, katıldığı bir programda "Necmettin Erbakan hayatta olsa CHP ile birlikte olur muydu" sorusuna 'Kesinlikle' yanıtını verdi.

ABONE OL
GİRİŞ 27.03.2022 13:25 GÜNCELLEME 27.03.2022 15:58 SİYASET
Temel Karamollaoğlu: Erbakan yaşasaydı CHP ile olurdu
Temel Karamollaoğlu: Erbakan yaşasaydı CHP ile olurdu

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, Fatih Atik'in soruları üzerine siyaset ve ekonomi gündemine yönelik dikkat çeken değerlendirmeler yaptı.

Fatih Atik, Karamollaoğlu'na, Necmettin Erbakan'ın hayatta olması durumunda CHP ile birlikte olup olmayacağını sordu.

"KESİNLİKLE CHP'YLE OLURDU"

Soruya net ifadelerle yanıt veren Karamollaoğlu, şunları söyledi:

"Bugün hayatta olsa kesinlikle CHP ile birlikte olurdu. Bugün bizim güttüğümüz politikaları belki de çok ileri bir noktada gündeme getirirdi.

"HERKESLE BİR ARAYA GELEBİLECEK BİRİSİYDİ"

Erbakan hocamız bu noktalarda herkesle bir araya gelmekten çekinmez, nerelerde uzlaşılabilir bunun üzerinde dururdu. Her partinin de benimsediği temel fikirler vardır. Bu fikirlerin hepsi kabul edilemez diye bir şey yok..."

FATİH ERBAKAN'A: ÇOCUKÇA TAVIR SERGİLİYOR

Karamollaoğlu, Necmettin Erbakan'ın oğlu ve Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan’ın 6 siyasi partinin genel başkanının bir araya geldiği toplantıyı hatırlatıp CHP dışındaki 5 partiye yaptığı çağrıyı da değerlendirdi.

Karamollaoğlu, Fatih Erbakan için şu ifadeleri kullandı:

"Çok çocukça bir tavır sergiliyor. Kendi babasına da ona kendi vefatından önce soruldu. Ancak kendi babası bile 'Çoluk çocukla bu iş olmaz' dedi. Çok yanlış bir tavır sergilediler. Bunun hesabını vermediler. Ben daha böyle bir konuya gelmeden önce kendisiyle en az üç kere görüştüm. Birlikte çalışalım diye tekliflerde bulunduk kabul etmedi. Ardından da bizi o binadan çıkardı ve kendi partisini kurdu."

YORUMLAR 588 TÜMÜ
  • Zincirsiz deli 1 yıl önce Şikayet Et
    Ulan adam senin yüzünden mezarda ters döndü bari erbakan hocanın adını ağzına alma
    Cevapla
  • Ramazan SEYDAOĞLU 1 yıl önce Şikayet Et
    Mili kaymış Milli Görüşçü bu!..
    Cevapla
  • veysel 1 yıl önce Şikayet Et
    Erbakan hoca hayatta iken CHP yok muydu. o zaman, hayatta iken niye beraber olmadı. bu adam tam bir şaklaban olmuş. Erbakan'a en çok çektiren chp değil miydi.
    Cevapla
  • Ertuğrul 1 yıl önce Şikayet Et
    Eee durma gelecek CHPkk başkanlık seçimlerinde kesin seçilirsin istifa et chpkk ya üye ol. En azından rahmetli Erbakan hocamın partisini o köhnemiş beyninle kirletme bak kesin sana oy verenler güruh güruh seninle birlikte chpkk ya katılır.
    Cevapla
  • Yiğido SİVAS 2 yıl önce Şikayet Et
    KARANLIK TEMEL bu KILIÇTAROĞLUYLA ne yaptın ne ettin bu adama aşıkmı oldun ne hele bir Kamuoyuna açıkla bizim bilmediğimiz birşeylermi var KILIÇTAROĞLUNDA
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR