Saadet Partisi heyeti CHP'ye koştu, AK Parti'ye çattı

CHP sayesinde TBMM'ye giren ve son olarak vekil transferi gerçekleştiren Saadet Partisi'nin kurmay kadrosu, CHP Genel Merkezi'ni ziyaret ederek Özgür Özel ile buluştu.

ABONE OL
GİRİŞ 20.12.2023 23:54 GÜNCELLEME 21.12.2023 00:04 SİYASET
Saadet Partisi heyeti CHP'ye koştu, AK Parti'ye çattı
Saadet Partisi heyeti CHP'ye koştu, AK Parti'ye çattı

CHP listelerinden TBMM’ye 10 milletvekili sokan, Hasan Bitmez’in vefatı sonrası düşen Meclis grubunu CHP’den 1 vekil transferiyle yeniden oluşturan Saadet Partisi, Özgür Özel döneminde de bu partiyle yakın ilişkisini sürdürüyor.

Doğan Haber Ajansı'nın haberine göre Saadet Partisi heyeti, CHP Genel Başkanı Özgür Özel'i ziyaret etti. Saadet Partisi Grup Başkanvekili Bülent Kaya, Kocaeli Milletvekili Hasan Bitmez'in vefatının ardından, Kütahya Milletvekili Ali Fazıl Kasap'ın partilerine geçmesi nedeniyle Genel Başkan Özel'e teşekkür ederek, memnuniyetlerini dile getirdi.

YİNE GÜNDEMDE AK PARTİ VAR

SP’li Kaya, Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu'nun selamlarını Özel'e aktardı.

Kaya, TBMM Genel Kurulu'nda bir milletvekilinin vefatın ardından bir parti grubunun düşmesinden en çok iktidar partisinin rahatsız olması gerektiğini söyledi.

CHP lideri Özel ise siyasi partilerin söz hakkına saygılı olduklarını, demokrasiyi savunmaya devam edeceklerini söyledi.

_____________

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, seçim sürecinde katıldığı bir programda "Necmettin Erbakan hayatta olsa CHP ile birlikte olur muydu" sorusuna 'Kesinlikle' cevabını vermişti. Oysa Karamollaoğlu’nun cumhurbaşkanlığı seçimlerinde desteklediği Kemal Kılıçdaroğlu, merhum Erbakan Hoca’nın cezaevine atılması için Anayasa Mahkemesi’ne başvuran isimlerin başında geliyordu.



  •  
KAYNAK : DHA
Faruk Arslan Haber7.com - Özel Haber Sorumlusu
Haber 7 - Faruk Arslan

Editör Hakkında

İstanbul’da doğdu. Aslen Erzurumlu. Anadolu Üniversitesi Uluslararası İlişkiler mezunu. 2010 yılından bu yana gazete ve internet haberciliğinde. 2013-2022 yılları arasında Akit Medya bünyesinde birçok vazife üstlendi. Dosya haberleriyle ödül ve plaketler aldı. Alanında uzman isimlerle röportajlar, mülakatlar, beyanatlar gerçekleştirdi. Çeşitli kurum, kuruluş ve STK’lara metin yazarlığı desteği verdi. Alanıyla ilgili seminerlerde, konferanslarda, çalıştaylarda, panellerde yer aldı. Uluslararası Medya Enformasyon Derneği ve İletişim Platformu Derneği üyesi. Kasım 2022’den beri Haber7 kadrosunda.
YORUMLAR 58 TÜMÜ
  • Müslüman türk 4 ay önce Şikayet Et
    Nie rahmetli erbakam ecevitle işbirliği yapmadı biraz dürüst olun siyaset bu Rahmetli erbakan yaşasaydı mhp ile işbirliğimi yapardı ırkçılığa karşıydı
    Cevapla
  • Bir Akıncı 4 ay önce Şikayet Et
    Küfür tek millettir değişik isimler değişik görüntüler kullansalarda
    Cevapla
  • İhtiyar Delikanlı 4 ay önce Şikayet Et
    Rahmetli Erbakan hoca yaşasaydı yuzlerinize tükürürdü. Birde utanmadan iftira atıyorsunuz hocanıza
    Cevapla
  • Misafir 4 ay önce Şikayet Et
    sasirdikmi ?
    Cevapla
  • celal 4 ay önce Şikayet Et
    Kimyası bozulmuş bir topluluktan ne beklene bilir?
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR