Bahçeli: Teröristler hak ettikleri bedeli ödeyecek

MHP lideri Bahçeli, "Türkiye terörün tasallutundan mutlaka kurtulacak, teröristler, arkalarındaki sinsi ve namert destekçileri hak ettikleri bedeli eninde sonunda ödeyeceklerdir" dedi.

ABONE OL
GİRİŞ 28.09.2022 14:01 GÜNCELLEME 28.09.2022 15:15 SİYASET
Bahçeli: Teröristler hak ettikleri bedeli ödeyecek
Bahçeli: Teröristler hak ettikleri bedeli ödeyecek

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "Terör örgütlerine ve teröristlere güzellemeler yapan, yardım ve yataklıkta sınır tanımayan, bununla da yetinmeyip canileri aklamaya ve arkalamaya çalışan kim ya da kimler varsa kaybedecek, mağlup ve mahkum edileceklerdir." ifadesini kullandı.

Bahçeli, sosyal medya hesabından, Mersin'in Mezitli ilçesindeki polisevine yönelik terör saldırısıyla ilgili paylaşımda bulundu.

Devlet Bahçeli, polisevine 26 Eylül 2022 gecesi, sözde gazeteci olarak lanse edilen bir teröristin hain saldırısı neticesinde, son kurşununa kadar mücadele eden polis memuru Sedat Gezer'in şehit düştüğünü, bir polisle birlikte bir vatandaşın yaralandığını belirtti.

"DÖKÜLEN HER ŞEHİT KANININ HESABI DAMLA DAMLA SORULACAK"

Gezer'e rahmet, kederli ailesine, emniyet teşkilatına ve millete başsağlığı, tedavi altında bulunan yaralılara şifa ve geçmiş olsun dileğinde bulunan Bahçeli, şunları kaydetti:

"Türkiye terörün tasallutundan mutlaka kurtulacak, teröristler, arkalarındaki sinsi ve namert destekçileri hak ettikleri bedeli eninde sonunda ödeyeceklerdir. Türk milleti hıyanet ve melanetin karşısında tek yürektir. Dökülen her şehit kanının hesabı damla damla sorulacaktır.

Terör örgütlerine ve teröristlere güzellemeler yapan, yardım ve yataklıkta sınır tanımayan, bununla da yetinmeyip canileri aklamaya ve arkalamaya çalışan kim ya da kimler varsa kaybedecek, mağlup ve mahkum edileceklerdir. Nitekim Türk milletinin kararı ve gayesi budur."

KAYNAK : İHA
İbrahim Can Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - İbrahim Can

Editör Hakkında

İbrahim Can, 1993'te İstanbul'da doğdu. İnternet haberciliği kariyerine 2011’de başladı. İki yıla yakın küçük ölçekli sitelerde çalıştıktan sonra, 2012'nin Ekim ayında yenisafak.com'a başladı. 6,5 yıl çalıştığı yenisafak.com'da Gündem, Eğitim, Hayat, Dünya, Spor ve Video kategorilerinde çalıştı. Bir süre akşam sorumluluğu yaptı. Son olarak Ana Sayfa Editörü oldu. 2019'un Haziran ayında Haber7'de Gündem Editörü olarak göreve başladı. Hem Haber7 hem de Yeni Şafak'ta kültür sanat, eğitim ve siyaset alanları başta olmak üzere birçok alanda özel haber, infografik ve video hazırladı. Hala Haber7'de Haber Şefi olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 6 TÜMÜ
  • hasan 1 yıl önce Şikayet Et
    inşallah idam idam idam ne zaman
    Cevapla
  • vatandaş 1 yıl önce Şikayet Et
    haklısın arkadaşım idaaaaaam,, mavralaırı bıra kıpta işyapsalar devlete kalkan elin kellesi kopsa ,,,
    Cevapla
  • Bu ne iştir 1 yıl önce Şikayet Et
    Chpye de hesap sorulmalı
    Cevapla
  • Mardinli Nevin 1 yıl önce Şikayet Et
    Bebek katili ermeni terör örgütü pkk Kürtlerin düşmanıdır
    Cevapla
  • Deli dumrul 1 yıl önce Şikayet Et
    Chpkk nın adını bile anmamışsın Sayın Bahçeli beyim. Zormu pkk = chp demek ya zor mu ya? ulan mahkeme beni mi yargılayacaksın nah yargılarsın. düşünce özgürlüğü ulan hemde delilli ıspatlı. o teröristi savunan chpkk serbest bırakan chpkk lı hakim. alayınız hainsiniz.
    Cevapla
  • hasan 1 yıl önce Şikayet Et
    ne zaman:?
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR