Bahçeli'den Kılıçdaroğlu'na çağrı: Sizin için altın bir fırsat!

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısında CHP'nin başörtüsü teklifine 'Samimiyetsiz' diyerek tepki gösterdi. Düzenlemenin anayasal olması gerektiğini söyleyen Bahçeli, Kılıçdaroğlu'na çağrıda bulundu.

ABONE OL
GİRİŞ 11.10.2022 11:12 GÜNCELLEME 11.10.2022 11:25 SİYASET
Bahçeli'den Kılıçdaroğlu'na çağrı: Sizin için altın bir fırsat!
Bahçeli'den Kılıçdaroğlu'na çağrı: Sizin için altın bir fırsat!

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli gündemle ilgili grup toplantısında konuştu.

CHP'nin başörtüsü konusunda kanun teklifi hakkında açıklamalarda bulunan Bahçeli "Yeni bir kanuni düzenlemeye ihtiyaç yoktur." dedi. 

Başörtüsü düzenlemesinin yasal olarak değil anayasal düzeyde düzenlenmesi gerektiğini dile getiren MHP Lideri Bahçeli, Kılıçdaroğlu'na 'Minderden kaçma. Samimiysen gel' mesajını gönderdi.

İşte Bahçeli'nin açıklamalarının tamamı:

"CHP'NİN VERDİĞİ TEKLİF SAMİMİYETSİZDİR"

CHP Genel Başkanı Türkiye'yi barıştıracağım diyor. Barışmak için küslüğün olması gerek miyor mı? Peki bu küslük nerededir ve bu küsenler nerededir? Bu küsler nereye saklanmıştır.

Türkiye barış ve huzurun ülkesidir. Türkiye küs değildir. Kılıçdaroğlu'na sesleniyorum namertliğin izini süreceğine.

Ne yapsak beyhude. Bir kulağından girip diğerinden çıkıyor. Aynı tas aynı hamam. Kılıçdaroğlu'nun yolu yol değildir. 

Son dakika... MHP lideri Bahçeli'den Anayasa ve erken seçim açıklaması Son dakika... MHP lideri Bahçeli'den Anayasa ve erken seçim açıklaması

Son Dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Bahçeli'ye evinde ziyaret Son Dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Bahçeli'ye evinde ziyaret

Başörtüsü meselesi çözülmüştür, Mağduriyetler dönemi kapanmıştır. Kılıçdaroğlu'nun derdi, hevesi başkadır. CHP'nin verdiği kanun teklifi samimiyetsizdir.Devlet Bahçeli

"TUTARLILIĞINIZI GÖSTERMENİN ALTIN FIRSATI"

Kılıçdaroğlu'nun 3 Ekim 2022 gecesi bir video yayınlayarak başörtüsü yasal düzenleme çağrısı yapması sakatlık, saçmalıktır.

Gazetelerin 451 el kaosa kalktı manşetlerini, Kılıçdaroğlu'nun başörtüsüne bez parçası dediğini unutmuş değiliz.

Şayet samimiyse buyursunlar anayasa değişiklik teklifine destek versinler. Haydi gelin elinizi taşın altına koyun. İşte tutarlılığınızı göstermenin altın fırsatı.

CHP sözcülerinin açıklamalarıyla anayasa teklifine sıcak bakmadıklarını görmüş olduk. 

Görüş ayrılıklarının, yanlış anlaşılmalarının bitirilmesi temennimizdir.

Yalnız başına uzlaşmak da yetmeyecektir. Mühim olan ahlakta, huzurda, ebediyete kadar birlikte yaşamaya uzlaşmaktır.

"CAMİ DE CEMEVİ DE BİZİMDİR"

Alevi vatandaşların talepleri karşılanmalı. Cami de cemevi de bizimdir, hepimiz Müslümanız.

Kerbela ortak sızımız, Hz. Ali manevi büyüğümüz. Cemevi hayatımızın vazgeçilmez gerçeğidir. Bizim gönlümüzde herkese yer vardır.  Kardeşlik ruhumuz sarsılırsa bunun geri dönüşü mümkün değildir. Türk milleti yapay ayrımlara fırsat vermeyecektir. Alevilik siyasi istismar aracı olmaktan çıkarılmalı.  

Aleviler cemevinin ibadet yeri olarak tanınması arzusundadır.  Alevi kardeşlerimiz cemevini ibadethane olarak görüyorsa, ki öyledir. Bize düşen de bunu desteklemektir.

AVRUPA'DA ENERJİ KRİZİ

Avrupa'da kuzey rotası artık güvensizdir. Türkiye'den geçen hatlar en güvenli hatlara dönüştü. Avrupa ülkeleri bu kış nasıl ısınacaklarını kara kara düşünmektedir. Türkiye'nin böyle bir sorunu yoktur.

Rusya-Ukrayna arasında Türkiye bir tarafsa silahların susması tarafıdır. 

Türkiye'yi yönetmek için mangal gibi bir yürek lazımdır. Zillet ittifakında bunların hiçbirisi yoktur. Süpürülmedik eve bilinmedik misafir gelirmiş. Teslimiyetçiliğin dibine boylarlardı.

Bir kez daha ifade ediyorum Türkiye savaşın değil barışın tarafındadır. Ümidimiz İstanbul'da kurulacak bir müzakere masasıyla barışın gelmesidir. Biden'ın beyni sulansa da, "Armageddon"u gündeme getirmesi tesadüfü değildir.

ÖzgürBayrak Haber7.com - Editor
Haber 7 - ÖzgürBayrak

Editör Hakkında

Ankara'da doğan Özgür Bayrak, ilk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi "Gazetecilik" bölümünden mezun oldu. Üniversite döneminde çeşitli yerel gazetelerde muhabir ve editör olarak görev aldı. Star.com'da internet editörü olarak stajını tamamladıktan sonra Medya Takip Merkezi'nde 3 yıl boyunca Gündem, Siyaset, Spor, Ekonomi kategorilerinde haber ve SEO içerikleriyle birlikte galeri ve video hazırladı. 2019'un Şubat ayından bu yana ise Haber7.com'da Gündem Editörü olarak habercilik kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR 13 TÜMÜ
  • Fehmi 1 yıl önce Şikayet Et
    Maalesef Pasif laikler ve aktif laikler diye kendilerini ayıran bir zihniyet var. Madem dinle devlet işleri bir birinden ayrı Fransa, anayasa ile neden İslami değerleri yasaklıyor. Hep bir dümen hep bir aldatmaca var bu laik bükücülerde. İslami değerlerimizin anayasa ile de halkı koruması gerekiyor.
    Cevapla
  • Mert 1 yıl önce Şikayet Et
    Belediyelerde hickimse işten çıkarılmacak namus ve şeref sözü veriyorum diyen Kemale güven olur mu? Bunlara memleket emanet edilir mi?
    Cevapla
  • Doğu-Batı 1 yıl önce Şikayet Et
    Başörtüsü için Yasal düzenleme çıktığında o zaman ki Hürriyet Gazetesinin 9 Sütuna manşetini dün gibi hatırlıyorum. "411 el kaosa kalktı". Sonra CHP koşa koşa yasanın iptali için bilmem kaç milletvekilinin imzasıyla AYM' ye gitti. İmza atanların içinde HAFIZ Kemal Kılıçdaroğlu' da vardı.
    Cevapla
  • Erdoğan 1 yıl önce Şikayet Et
    Hepimiz Müslüman isek cemevi bizim değildir. Müslümanların bir tek ibadet yeri vardır. O yer de camidir.
    Cevapla
  • numan 1 yıl önce Şikayet Et
    cemevine gidenler de bu ülkenin vatandaşı. lafı çarpıtmayın. bu ülkede yöneticiysen herkesin değerlerine saygılı olmak zorundasın. bu tarihte bütün İslam devletlerinde böyle oldu ve olmaya da devam edecektir. ahiretteki hesap başka dünyadaki başka. insanın kalbine bu dünyada karışamayız. onu hesaba çekecek kalplerden geçeni en iyi bilendir.
    Cevapla
  • Ismail 1 yıl önce Şikayet Et
    Herkesin hataları olur önemli olan değişmek diyor ya videosunda, aynısını yıllar sonra bugün yaptıkları için söyler ve böylece devamlı değişime açık bir insam olur KK, çünkü yanlışlarını yıllar sonra anlayıp helalleşme huyu var
    Cevapla
  • Aydın 1 yıl önce Şikayet Et
    sözden daha önemli olan samimiyettir. nedense fetö den başka kimse kk nın samimiyetine inanmıyor. hatta kendi tabanı da inanmıyor.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR