Erbakan: Dünya siyonizminin tüm planlarını bertaraf edeceğiz

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, partisinin düzenlediği “Aileyi ve milletimizi koruma” konulu basın toplantısında, “Dünya siyonizm’nin tüm planlarını bertaraf edeceğiz” dedi.

ABONE OL
GİRİŞ 30.09.2022 17:14 GÜNCELLEME 30.09.2022 17:15 SİYASET
Erbakan: Dünya siyonizminin tüm planlarını bertaraf edeceğiz
Erbakan: Dünya siyonizminin tüm planlarını bertaraf edeceğiz

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, partisinin genel merkezinde düzenlenen “Aileyi ve milletimizi koruma” konulu basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

Erbakan, "İstanbul Sözleşmesi'nin uzantısı, haksız, hukuksuz, ayrıştırıcı bir garabet halindeki 6284 sayılı Kanun'un bir evvel yürürlükten kaldırılması gerektiğini ifade ediyoruz. Dış güçlerin oyunlarına alet olmayın. Aynı zamanda yıkılan bu yuvaların, babasız kalan bu çocukların günahına ortak olmayın” diye konuştu.

"Genç insanlarda oluşan kalp krizi vakaları mutlaka araştırılmalı"

Pandemi sürecinde yapmış oldukları açıklamaların yetkililer tarafından dikkate alınmadığını savunan Erbakan, “Bugün yaşadığımız gelişmeler ne kadar hayati ve tarihi bir uyarı yaptığımızı ortaya koymaktadır. Sağlık Bakanlığı tarafından son dönemde genç insanlarda oluşan kalp krizi vakalarının mutlaka araştırılması ve incelenmesi lazım. Genç yaşta kalp krizi geçiren, emboli geçiren vakaların ne kadarı mRNA aşısıyla aşılanmış, ne kadarı aşılanmamış. Bu yüzdelerin Türkiye için ortaya konulması mRNA aşılarıyla genç yaşta kalp krizi ve emboli arasında bir bağlantı olup olmadığının ortaya konulması lazım” şeklinde konuştu.

Erbakan, birtakım uluslararası sözleşmelerle, özel olarak tasarlanmış kanun ve projelerle ailenin yok edilmek istendiğini savunarak, “Nesilleri ahlaki erozyona uğratmak isteyen yeni dünya düzenine karşı dimdik ayakta olduğumuzu ifade ediyoruz. Milletimizi, İslam alemini ve tüm mazlum milletleri ırkçı emperyalistlerin ifsad planlarına karşı bir kez daha ifade ediyoruz. Dünya siyonizmi ve tüm planlarını bertaraf edeceğimizi, bunun için de son nefesimize kadar açık bir şekilde bir kez daha ifade ediyoruz” ifadelerini kullandı.

Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 68 TÜMÜ
  • Cengiz 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu adam da kim acaba , ara sıra resmini koyuyorsunuz .
    Cevapla
  • sezayi 1 yıl önce Şikayet Et
    duduğun yerdemi ?
    Cevapla
  • Oğuz 1 yıl önce Şikayet Et
    Sen istikamet sahibi olmaya devam et Fatih Erbakan.Sen istikametini bozmadığın sürece sorun yok.Bize düşen sefer zafer Allah ındır.Rabbim yolunu açsın.Milli görüş kazansın.Arkandayız
    Cevapla
  • halıl 1 yıl önce Şikayet Et
    Baban pek askere karşı dık duramamıştı..askere ınadına yuzde 70 zam yapmıştı..
    Cevapla
  • HIDIR BUDUR 1 yıl önce Şikayet Et
    Allah Rızası için….. 3 dakikanızı ayırıp internette " NECMETTİN ERBAKAN'IN BUGÜNLERİ ANLATAN 1992 YILI KONUŞMASI"’nı bir dinleyin..Bu günlerin geleceğini taaaa 1992'de ne güzel anlatmış Rahmetli..ve Rahmetlinin ruhuna bi FATİHA'da siz gönderin...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR