Kılıçdaroğlu'nun başörtüsü çıkışına Hüseyin Çelik'ten destek

Abdullah Gül, Ahmet Davutoğlu ve Bülent Arınç'ın ardından Kemal Kılıçdaroğlu'nun başörtüsü çıkışına Hüseyin Çelik'ten de destek geldi. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 'Gelin anayasada düzenleyelim' teklifine CHP 'hayır' demişti.

ABONE OL
GİRİŞ 12.10.2022 15:35 GÜNCELLEME 12.10.2022 16:03 SİYASET
Kılıçdaroğlu'nun başörtüsü çıkışına Hüseyin Çelik'ten destek
Kılıçdaroğlu'nun başörtüsü çıkışına Hüseyin Çelik'ten destek

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun "Başörtüsüne yasal statü kazandıracağız." açıklamalarının ardından hem destek hem tepki geldi.

Birçok CHP'li ve partiye yakın medya, Kemal Kılıçdaroğlu'nun bu çıkışının gereksiz olduğunu belirtirken bazı siyasetçiler tarafından ise destek gördü.

SON DESTEK VEREN İSİM HÜSEYİN ÇELİK

Bu tartışmalar devam ederken bir açıklama da AK Parti'nin kurucularından ve Eski Milli Eğitim Bakanı olan Prof. Hüseyin Çelik'ten geldi.

TV5’te yayınlanan 'Kulis Ankara' programına katılan Hüseyin Çelik, Kemal Kılıçdaroğlu'nun başörtüsü açıklamalarına destek verdi.

"KILIÇDAROĞLU'NU ALKIŞLIYORUM"
Kemal Kılıçdaroğlu'nun yaptığının takdir edilmesi gerektiğini söyleyen Çelik, "Sayın Kemal Kılıçdaroğlu dedi ki kardeşim; bu başörtü meselesi veyahut da başörtüsüyle kamuda çalışma meselesi Türkiye'de bir çatışma, bir kavga meselesi, bir ayrışma meselesi olarak algılanıyorsa yarın bir iktidar değişikliğinde bizim bu meseleyi eskiye dönüştüreceğiz şeklinde de bir propaganda ve iddia varsa buyurun bir kanun teklifi hazırlayalım ve bu işi kanunla çözelim diye bir teklifte bulundu. Ben bunu çok saygıdeğer buluyorum ve bundan dolayı da Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'nu alkışlıyorum." diye konuştu.Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın başörtüsü tepkisi

Ahmet Davutoğlu'ndan Kılıçdaroğlu'nun başörtüsü çıkışına destek: Tarihi bir çağrıydıAhmet Davutoğlu'ndan Kılıçdaroğlu'nun başörtüsü çıkışına destek: Tarihi bir çağrıydı

Bülent Arınç'tan Kılıçdaroğlu'na destek: Boğazına sarılmak gerekmezBülent Arınç'tan Kılıçdaroğlu'na destek: Boğazına sarılmak gerekmez

CHP'NİN 'BAŞÖRTÜSÜ' SAMİMİYETSİZLİĞİ ORTAYA ÇIKTI

Kılıçdaroğlu'nun kanun teklifi girişimine karşı Cumhurbaşkanı Erdoğan, 'Gelin Anayasal düzlemde bu konuyu bitirelim ve Anayasa'ya ekleyelim' teklifine CHP'den olumlu yanıt gelmedi. Bu durumun ardından CHP ve Kılıdçaroğlu'nun başörtüsü konusunda samimiyetsiz olduğunun anlaşıldığı yönünde yorumlar yapıldı.

ÖzgürBayrak Haber7.com - Editor
Haber 7 - ÖzgürBayrak

Editör Hakkında

Ankara'da doğan Özgür Bayrak, ilk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi "Gazetecilik" bölümünden mezun oldu. Üniversite döneminde çeşitli yerel gazetelerde muhabir ve editör olarak görev aldı. Star.com'da internet editörü olarak stajını tamamladıktan sonra Medya Takip Merkezi'nde 3 yıl boyunca Gündem, Siyaset, Spor, Ekonomi kategorilerinde haber ve SEO içerikleriyle birlikte galeri ve video hazırladı. 2019'un Şubat ayından bu yana ise Haber7.com'da Gündem Editörü olarak habercilik kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR 229 TÜMÜ
  • Vatan. Sever 1 yıl önce Şikayet Et
    CHP. Milleti. Aptal. Yerine. Koyuyor. Milletin. Aklıyla. Alay. Ediyorlar. CHP. Din. Dusmani
    Cevapla
  • sezgi 1 yıl önce Şikayet Et
    fetöcülere en çok yardım eden yaverler iş başında
    Cevapla
  • Veys 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu davayı bırakanlar acayip davranışlar gösteriyor. Ruh alemleri karmakarışık
    Cevapla
  • YILMAZ 1 yıl önce Şikayet Et
    Işte reisin yanlışı Eminim Vatanı milleti devleti ve REISI cok seven milyonlarca genç var Onlardan biri bunlardan daha iyi yapar
    Cevapla
  • arif 1 yıl önce Şikayet Et
    Allah bu altılı ganyana ve masa altına.firsat vermesin .ilk yapacakları vatanı satmak.çünkü onların görevi bu.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR