AK Partili Karahocagil: Meclis Kılıçdaroğlu'nun günahlarını affettirme yeri değil

AK Parti Amasya Milletvekili Karahocagil, "Meclis'in Kılıçdaroğlu ve CHP için yasakçı, vesayetçi zihniyetiyle yüzleşme, geçmişin günahlarını affettirme yeri olmadığını" söyledi.

ABONE OL
GİRİŞ 13.10.2022 15:36 GÜNCELLEME 13.10.2022 15:36 SİYASET
AK Partili Karahocagil: Meclis Kılıçdaroğlu'nun günahlarını affettirme yeri değil
AK Partili Karahocagil: Meclis Kılıçdaroğlu'nun günahlarını affettirme yeri değil

AK Parti Amasya Milletvekili Mustafa Levent Karahocagil, Meclis'te basın toplantısı düzenledi. Karahocagil, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun başörtüsü ile ilgili açıklamalarına ilişkin değerlendirmeler yaptı.

CHP'nin 28 Şubat sürecindeki tutumunu anlatan Karahocagil, "Yahu ikna odalarının mimarlarını, kendi sıralarınızdan vekil yapan siz değil miydiniz? Biz çözmeye çalışırken engel olan, köstek olan siz değil miydiniz? Bugün yapılan iğrenç bir ikiyüzlülüktür, siyasi şovdan öte bir şey değildir. Meclis, Sayın Kılıçdaroğlu ve CHP'nin yasakçı, vesayetçi zihniyetiyle yüzleşme, geçmişin günahlarını affettirme yeri değildir. Çok şükür ki iktidar olmamız ile birlikte o günler geride kaldı ancak sanki o zihniyet gençlerimize bu zulmü yapmamış gibi gençlerimizin umutlarını, hayallerini mahvetmemiş gibi başörtüsü meselesini ortaya atıp, güya yeni teklif getiriyorlar." diye konuştu.

KAYNAK : AA
İbrahim Can Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - İbrahim Can

Editör Hakkında

İbrahim Can, 1993'te İstanbul'da doğdu. İnternet haberciliği kariyerine 2011’de başladı. İki yıla yakın küçük ölçekli sitelerde çalıştıktan sonra, 2012'nin Ekim ayında yenisafak.com'a başladı. 6,5 yıl çalıştığı yenisafak.com'da Gündem, Eğitim, Hayat, Dünya, Spor ve Video kategorilerinde çalıştı. Bir süre akşam sorumluluğu yaptı. Son olarak Ana Sayfa Editörü oldu. 2019'un Haziran ayında Haber7'de Gündem Editörü olarak göreve başladı. Hem Haber7 hem de Yeni Şafak'ta kültür sanat, eğitim ve siyaset alanları başta olmak üzere birçok alanda özel haber, infografik ve video hazırladı. Hala Haber7'de Haber Şefi olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR