Davutoğlu'nun eski danışmanı Etiyen Mahçupyan: Yeniden Erdoğan'a oy verebilirim

Gelecek Partisi'nin kurucu isimlerinden olan ve Davutoğlu'nun danışmanlığını yapan Etiyen Mahçupyan, 2023 seçimlerinde Erdoğan'a oy verebileceğini söyledi. Mahçupyan, "Putin ile oturduğunda Yavaş'a değil Erdoğan'a güvenirim" dedi.

ABONE OL
GİRİŞ 18.10.2022 14:10 GÜNCELLEME 18.10.2022 14:10 SİYASET
Davutoğlu'nun eski danışmanı Etiyen Mahçupyan: Yeniden Erdoğan'a oy verebilirim
Davutoğlu'nun eski danışmanı Etiyen Mahçupyan: Yeniden Erdoğan'a oy verebilirim

Türkiye'nin Ukrayna krizinde oynadığı rol, uluslararası kamuoyunda takip ediliyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın izlediği diplomasi tahıl koridorunun açılmasını sağlamıştı. Son olarak, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, kış öncesi gaz bekleyen Avrupa'ya, "Muhatabınız Türkiye" mesajı verdi ve Türkiye'de büyük bir gaz dağıtım merkezi kurulabileceğini açıkladı.

Tüm bu gelişmeler, Türkiye'nin uluslararası arenadaki gücünü artırdığı şeklinde yorumlandı.

"PUTİN İLE TEKE TEK OTURDUĞUNDA ERDOĞAN'A GÜVENİRİM"

Gelecek Partisi Kurucular Kurulu Üyesi ve Ahmet Davutoğlu'nun danışmanı Etiyen Mahçupyan, seçimlerde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a oy verebileceğini söyledi. 

Katıldığı bir televizyon programında Mansur Yavaş ile Erdoğan'ı kıyaslayan Mahçupyan, devlet-siyaset ilişkisinin önemine vurgu yaparak şunları söyledi: 

Eğer son perde açıldığında, Tayyip Erdoğan ve Mansur Yavaş karşılıklı olarak kalırsa kime oy vereceğimi ben şu anda bilmiyorum. Yeniden Tayyip Erdoğan'a oy verebilirim. Çünkü bu noktada ana mesele değişmeyecekse, devlet siyaset ilişkisi değişmeyecekse, Putin ile teke tek oturduğunda 'Mansur Yavaş'a mı güvenirim, Erdoğan'a mı?' Çok açık ki Erdoğan'a güvenirim."

ANKETTE BİRİNCİ SIRADA ERDOĞAN ÇIKTI

Gazeteci Cüneyt Özdemir de, Twitter hesabından "PUTİN İLE HANGİSİNİN AYNI MASAYA OTURMASI İÇİN OY VERİRDİNİZ?" sorusunu sordu. 

Ankette Cumhurbaşkanı Erdoğan, yüzde 44 oy oranıyla birinci sırada yer aldı. 

İbrahim Can Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - İbrahim Can

Editör Hakkında

İbrahim Can, 1993'te İstanbul'da doğdu. İnternet haberciliği kariyerine 2011’de başladı. İki yıla yakın küçük ölçekli sitelerde çalıştıktan sonra, 2012'nin Ekim ayında yenisafak.com'a başladı. 6,5 yıl çalıştığı yenisafak.com'da Gündem, Eğitim, Hayat, Dünya, Spor ve Video kategorilerinde çalıştı. Bir süre akşam sorumluluğu yaptı. Son olarak Ana Sayfa Editörü oldu. 2019'un Haziran ayında Haber7'de Gündem Editörü olarak göreve başladı. Hem Haber7 hem de Yeni Şafak'ta kültür sanat, eğitim ve siyaset alanları başta olmak üzere birçok alanda özel haber, infografik ve video hazırladı. Hala Haber7'de Haber Şefi olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 49 TÜMÜ
  • Osmanlı torunu 1 yıl önce Şikayet Et
    Erdoğan dışındakiler hepsi kukla ve batı maşası bırakın putini rusyanın gümrük kapısı güvenlik görevlisi onları muhatap almaz
    Cevapla
  • anket 1 yıl önce Şikayet Et
    anket değişmiş kaldırın kaldırın
    Cevapla
  • saga 1 yıl önce Şikayet Et
    Fırıldaklar istediğine oy verebilir. Sana Reis makamlar mevkiler vermişti bir sürü terane ile gittin ne oldu? Yemedi mi
    Cevapla
  • kenan 1 yıl önce Şikayet Et
    meral nine putin ile aynı masada. güldürmeyin. başkanlık sistemine geçmiş bir Türkiyede Hala ben başbakan olacağııım diye bağıran, dünyadan bihaber birisinin putin karşısında hiç bir şansı yoktur
    Cevapla
  • Turgay Zonguldaklı 1 yıl önce Şikayet Et
    Burada neden akşener önde gidiyor
    Cevapla
  • Zekeriya 1 yıl önce Şikayet Et
    Öyle istiyorlar anketler isteğe göre ayarlanır realite sandıkta çıkar Türk milleti uyandı Algı operasyonlarına pabuç bırakmaz
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR