Diyarbakır'daki sevgi seli 'Serok Ahmet'in ayarlarını bozdu! Akıllara zarar paylaşım...

6'lı masa 7 kere toplanmasına rağmen adayını belirleyemezken, Bahçeli'nin "Serok Ahmet" sözüne içerlenen Davutoğlu, Diyarbakır'da gösterilen sevgi selini perdelemek istercesine Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın adaylığını sorguladı.

ABONE OL
GİRİŞ 24.10.2022 14:26 GÜNCELLEME 24.10.2022 15:00 SİYASET
Diyarbakır'daki sevgi seli 'Serok Ahmet'in ayarlarını bozdu! Akıllara zarar paylaşım...
Diyarbakır'daki sevgi seli 'Serok Ahmet'in ayarlarını bozdu! Akıllara zarar paylaşım...

Tam 7 kez toplanmasına rağmen koltuk kavgası nedeniyle henüz adayını belirleyemeyen altılı masada iç çekişme sürüyor. Masanın nicelik olarak küçük bileşeni görünen Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, Twitter hesabından mantık hatalarıyla dolu bir paylaşımda bulundu.

DAVUTOĞLU'NDAN SİYASİ GAF

Davutoğlu'nun Diyarbakırlıların Kürtçe sevgi gösterilerini kullanarak Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı suçlu gibi göstermeye çalışması adeta şaşkına çevirdi.

Diyarbakır ziyaretinde vatandaşlardan büyük ilgi gören Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı hedef alarak MHP lideri Devlet Bahçeli'ye seslenen Davutoğlu, "Sayın Bahçeli, Diyarbakır'da atılan "Serok Erdoğan" sloganlarını duydunuz mu? Biz gurur duyarız ama siz sevmezsiniz bu ifadeyi. O yüzden sormak istedim hala "Aday belli, karar net" mi?" dedi.

BAHÇELİ'NİN "SEROK AHMET" TEŞHİSİYLE ÖRTÜŞÜYOR

3 yıl önce Bahçeli'nin, "Serok ve işbirlikçi çevreler Cumhur İttifakı’ndan rahatsız olan, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’ne kulp takmak için ortam ve durum kollayan zavallılardır" sözleri hala hafızalarda taze olarak yerini koruyor. MHP lideri, sıklıkla düşük profilli olarak gördüğü Davutoğlu'na "Serok Ahmet" ifadeleriyle yükleniyor.

HALK TV'DE YİNE TEKRARLADI

Öte yandan geçtiğimiz günlerde Halk TV'de İsmail Küçükkaya'nın programına çıkan ve yıllardır kendisi için "Serok Ahmet" tanımlamasında bulunan Davutoğlu, "Kürtler bana 'Serok Ahmet' derler çünkü bilirler ki onların sorunlarını çözeriz" ifadelerini kullanmıştı.

"ADAYIMIZ BELLİ KARARIMIZ NETTİR"

Geçtiğimiz ay partisinin ilk seçim mitingini Sivas'ta yapan Bahçeli, "2023 yılında adayımız belli, kararımız nettir. Gizleyecek, saklayacak hiçbir şeyimiz yok. Cumhurbaşkanı adayımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'dır" ifadelerini kullanmıştı. Davutoğlu, 6'lı masadaki skandalları unutturmak için hizip çıkarmaya çalışması akıllarda şüphe oluşturdu.

CUMHUR İTTİFAKI'NDAN SU SIZMIYOR

Sık sık Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Cumhurbaşkanlığı Külliyesi bahçesinde bulunan Özbek Otağı'nda görüşen Bahçeli, Saraçhane'de düzenlenen 15 Temmuz Anma Programı'nda da birlik çağrıları yapmış ve 15 Temmuz'dan ders çıkarılması gerektiğini ifade etmişti.

"SAYIN RECEP TAYYİP ERDOĞAN'IN TANIYINIZ, ANLAYINIZ VE ANLATINIZ"

Buradaki konuşmasında, "Türkiye zillete düşmeyecektir, gizli gündeme yatırım yapanların oyunlarını bozarız" diyen Bahçeli sözlerini, "Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ı tanıyınız, Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ı anlayınız, Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ı anlatınız" ifadeleriyle sonlandırmıştı.

Ahmet Davutoğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan randevu talep ettiAhmet Davutoğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan randevu talep etti

Davutoğlu'nun eski danışmanı Etiyen Mahçupyan: Yeniden Erdoğan'a oy verebilirimDavutoğlu'nun eski danışmanı Etiyen Mahçupyan: Yeniden Erdoğan'a oy verebilirim

KAYNAK : Haber7
Erhan Ceylan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Erhan Ceylan

Editör Hakkında

Marmara Üniversitesi İşletme Fakültesi'nin İşletme bölümünden mezun oldu. Yeni medyaya 2015 yılında adım attı. Yakın siyasi tarih, yönetim ve politik süreçlere olan ilgisi bu mesleğe başlamasındaki en önemli etken oldu. Sırasıyla Star, Güneş, Akşam ve A Haber'de gündem ve politika editörlüğü görevinde bulundu. Her türlü dezenformasyonun olduğu, Hakikat ötesi siyasetin (Post truth politics) yaşandığı günümüz dünyasında, tahrif edilen olguları savunmak, temiz bilgi aktarımına yardımcı olmak ve kamuoyunun dijital-medya okuryazarlığını geliştirmek üzere çaba gösteriyor. Dijital medya kariyeri Haber 7'de devam etmektedir.
YORUMLAR 116 TÜMÜ
  • Bulut 1 yıl önce Şikayet Et
    Davutoglu reis sayesinde başbakan oldun dişleri bakanı oldun bu kin bu nefret seni ne kadar basit hale getiriyor yaziklar olsun .sonuna kadar reis sonuna bkadar Recep Tayyip Erdoğan diyoruz
    Cevapla
  • Ahmet 1 yıl önce Şikayet Et
    Din diyanet aile çevre vs. Hdp ye geçecek din kalkacak deniyor daha siz kimin ardına gidiyorsunuz sizin namazınız başörtünüz inancınız bu mu bu ne hırs bu ne kıskançlıkmış kimin ekmeğine yağ sürüp ülkeyi dış hüçlere hdp ye peşkeş çektiriyorsunuz millete laf orurtacağınıza aklınızı başınızz alın dünyada ahirette sualiniz hesabınız büyük düzgün din vatan bayrağını seven orda bulunamaz milletin derdi fininaileyi insanları yok etmek dizin derdiniz ne hedefleri Suriye gibi yapmak sizin ordaki desteğiniz nedir ne hale düştünüz bırakın uzak durun o gruptan
    Cevapla
  • Casper 1 yıl önce Şikayet Et
    Kibir ve nefis insanı ne hale getiriyor...davutoglu buna güzel örnek...
    Cevapla
  • Yunus 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu Davutoğlu ne çok kendinden tiksindiriyorsun bir git şuradan.sende suç yok sana mevki masa verende suç.ehil olmayan devlet kadrolarında O kadar insan varmı.iyiki hesap var.gerçi Bizim işimizde zor ahirette
    Cevapla
  • Bulut 1 yıl önce Şikayet Et
    Ula heykel sevici ne yüzle orada konuşuyon yüzüne tükürmek lazım senin gafil
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR