Kılıçdaroğlu'na CHP içinde kumpas mı var? Canlı yayında çarpıcı sözler

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun uyuşturucu iftirası gündemdeki yerini koruyor. AK Parti MKYK Üyesi Şamil Tayyar, Kılıçdaroğlu'na parti içinde kumpas olabileceğini belirterek sert sözlerle yüklendi.

ABONE OL
GİRİŞ 04.11.2022 23:54 GÜNCELLEME 05.11.2022 00:07 SİYASET
Kılıçdaroğlu'na CHP içinde kumpas mı var? Canlı yayında çarpıcı sözler
Kılıçdaroğlu'na CHP içinde kumpas mı var? Canlı yayında çarpıcı sözler

Kanal 7 Ankara Temsilcisi ve Haber7 Yazarı  Mehmet Acet'in yönetiminde Ülke TV ekranlarında izleyicilerle buluşan ‘Akşam Baskısı'nda CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun 'uyuşturucu' iftirası masaya yatırıldı.

Programın konuklarından AK Parti MKYK Üyesi Şamil Tayyar, Kılıçdaroğlu'nun sözleriyle ilgili çarpıcı ifadeler sarf etti.



Kılıçdaroğlu'nun açıklamalarını anlamakta güçlük çektiğini belirten Tayyar şu ifadelerini kullandı;

AKLIMA İKİ SORU GELİYOR...


Kılıçdaroğlu'nun açıklamalarını izleyince aklıma iki soru geliyor. Bana çok normal gelmiyor çünkü. Kılıçdaroğlu'na parti içerisinde ya kumpas kuruyorlar. Bunu kamuoyu nezdinde küçük düşürmek için, ya da bir geri zekalı bir grubu var. Böyle saçma sapan şeyler yapmaya başlıyor. Akılla, mantıkla izah edilebilir olmaktan hızlı bir şekilde uzaklaşmaya başladılar. Muhalefeti bir iftira üzerinden yürtütmeye kalkarsan, yani orada bile bir sınır vardır. Bir yere kadar falan dersiniz.

BÖYLE SEÇİM KAZANMAKTANSA...

Siyaseten bile olsa Türkiye'yi yönetenlerin Bu Recep Tayyip Erdoğan da olsa bir başkası da olsa böyle bir şey söylemeyi zulh aldederim. Devleti yöneten hiç kimsenin uyuşturcu parasıyla cari açığı kapatmaik için bir yanlışın içinde olacağına asla ihtimal vermiyorum. Bizim vatan bildiğimiz bu topraklarda yaşayan herkesin böyle düşünmesi gerektği kanatindeyim. Devletin kurumlarına bu şekilde iftira atarak seçim kazanacaksam ben o seçimi kazanmayım.

BURADA BİR TUHAFLIK VAR

Kılıçdaroğlu adaylık konusunda ısrarlı gözüküyor. ABD'ye gitti belliki umduğunu bulamadı. Masanın etrafında umduğunu bulamadı. Fakat ısrarlı. Kılıçdaroğlu'na çok yakın olan bir isimle görüştüm. Dedi ki; Hiç tereddütün olmasın, Kılıçdaroğlu kesinlikle aday dedi. Kendince uluslararası camiaya mesaj vermeye çalışıyor. Londra'ya gitti, temiz para bulmaya. Aday olup olmayacağın bile belli değil. Para bulmaya gittiğini söylüyorsun. Burada da bir tuhaflık var. 12 yıldır ana muhalefetin genel başkanlığını yapan, SSK gibi bir kurumda genel müdürlük yapan bir üniversite mezunu biri böyle bir şeyin içine nasıl girer anlamış değilim.

KAYNAK : Haber7
Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 30 TÜMÜ
  • Tarik 1 yıl önce Şikayet Et
    Bir şey düşünmiyotum
    Cevapla
  • ERSİN KAPTAN 1 yıl önce Şikayet Et
    Sayın kilincdaroglu sen herşeye karşı birisisin s400 karşısın havalimanına karşısın silah üretmeye otomobil yapmaya yunanistana karşı çıkmaya karşısın allahini seversen soyle sana hangi vatandaş güvenir yalan sende çok komik bir adamsın ya aklımızla dalgamı geçiyorsun sen bir daha kendinle çelişki içerisindeyim
    Cevapla
  • esas 1 yıl önce Şikayet Et
    Bence yurtdışından destek bulmak için vatanı hangi seviyede satabilirim bakın görünün ilanı olsa gerek
    Cevapla
  • bayram 1 yıl önce Şikayet Et
    cehapenin kendisi kumpasçı olmuş
    Cevapla
  • millet 1 yıl önce Şikayet Et
    Adam taze para peşinde. Türkiye'deki paralar yetmedi.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR