Halk TV de Kılıçdaroğlu'na dayanamadı: Hiç bir karşılığı yok

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun ABD ve İngiltere'ye gerçekleştirdiği icazet turları CHP yandaşı Halk TV'de de eleştirildi.

ABONE OL
GİRİŞ 05.11.2022 09:57 GÜNCELLEME 05.11.2022 09:57 SİYASET
Halk TV de Kılıçdaroğlu'na dayanamadı: Hiç bir karşılığı yok
Halk TV de Kılıçdaroğlu'na dayanamadı: Hiç bir karşılığı yok

Geçtiğimiz ay ABD'ye icazet seferi yapan ve zamanlaması ile kendi mahallesinde dahi eleştirilerin odağı olan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, geçtiğimiz günlerde de İngiltere'ye gitmişti.

Kılıçdaroğlu, kimsenin anlam veremediği ziyaretlere ilişkin, "amacının dünyadaki gelişmeleri incelemek olduğunu" söylemişti.

Kılıçdaroğlu'nun Londra'daki skandal görüşmesi! PKK detayı dikkat çektiKılıçdaroğlu'nun Londra'daki skandal görüşmesi! PKK detayı dikkat çekti

HALK TV'DE TOPA TUTULDU

İcazet seferleri, CHP tarafından fonlanan Halk TV'de de gündeme geldi. CHP yandaşı gazeteci İsmail Saymaz, ziyaretlerin Türkiye kamuoyunda bir karşılık bulmadığını söyledi.

Kılıçdaroğlu'nun hata yaptığını vurgulayan Saymaz, "Kılıçdaroğlu'nun iki gezisinin de zamanlaması kötü. Geziyle Türkiye arasında bir bağlantı kurulamıyor." diye konuştu

"TÜRKİYE'NİN MERAKINA SESLENEMİYOR"

Saymaz'ın konuya ilişkin açıklamaları şöyle:

"Birkaç hususta hata var. Kılıçdaroğlu'nun iki gezisinin de zamanlaması kötü. Türkiye gündemiyle çakışmıyor. Kemal Bey, ABD'ye gittiğinde 'Dezenformasyon Yasası' konuşuluyordu, bu sefer de 'Anayasa' tartışması başladı. Bu gezi Türkiye'nin merakına seslenemiyor. Orada üretilen, yapılacak görüşmelerle elde edilecek sonuç Türkiye kamuoyuna ilişkilenemiyor bir türlü. Geziyle Türkiye arasında bir bağlantı kurulamıyor. Hangi sonuçları alacağı? Ya bu sonuçlar yeterince aktarılamıyor ya da merak cezbedilemiyor burada bir hata var."

ÖzgürBayrak Haber7.com - Editor
Haber 7 - ÖzgürBayrak

Editör Hakkında

Ankara'da doğan Özgür Bayrak, ilk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi "Gazetecilik" bölümünden mezun oldu. Üniversite döneminde çeşitli yerel gazetelerde muhabir ve editör olarak görev aldı. Star.com'da internet editörü olarak stajını tamamladıktan sonra Medya Takip Merkezi'nde 3 yıl boyunca Gündem, Siyaset, Spor, Ekonomi kategorilerinde haber ve SEO içerikleriyle birlikte galeri ve video hazırladı. 2019'un Şubat ayından bu yana ise Haber7.com'da Gündem Editörü olarak habercilik kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR 58 TÜMÜ
  • Ali 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu büyük ülkeyi bir dediği diğerini tutmayan konuşmuç olmak için konuşan kutlar sofrasında kuzuuu olacak bir adam cağıza mı bırakacağız sizler karar verin
    Cevapla
  • Ayhan 1 yıl önce Şikayet Et
    Hem ülke sini kotüleyecek hem de o ülkeyi yönetmeye kalkacak sana oy verenin aklına chp yine batırdın yazik
    Cevapla
  • Ayhan Meşe 1 yıl önce Şikayet Et
    Bırakın bu nü gendi haline bundan mahalle muhtarı bile olmas
    Cevapla
  • Ayhan Meşe 1 yıl önce Şikayet Et
    Bırakın bu nü gendi haline bundan mahalle muhtarı bile olmas
    Cevapla
  • Emekli 1 yıl önce Şikayet Et
    Çok fena hata yaptı bu çukurdan kemal bey çıkamaz. Geçmiş olsun... 80 yıl boyunca Türkiyenin kanını emen enerjisini hiç eden IMF'nin önünde diz çökmek utanç vesilesi.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR