CHP'li belediye çalışıyor: Heykel koyacak yer kalmadı!

Hizmet belediyeciliğini heykel dikmek olarak algılayan CHP'li belediyeler son sürat devam ediyor. Kuşadası Belediyesi'nin heykel sempozyumunda yaptırılan heykelleri sergilenmesiyle ilçede adeta heykel konulacak yer kalmadı.

ABONE OL
GİRİŞ 09.11.2022 10:36 GÜNCELLEME 09.11.2022 11:50 SİYASET
CHP'li belediye çalışıyor: Heykel koyacak yer kalmadı!
CHP'li belediye çalışıyor: Heykel koyacak yer kalmadı!

Ele geçirdikleri belediyelerde heykel dikme yarışına giren CHP'li başkanlar arasında Ömer Günal da yer alıyor.

Türkiye yerli otomobil Togg'un gururunu yaşarken CHP'li belediyelerde heykel yarışı hız kesmeden sürüyor. CHP’li Kuşadası Belediyesi, bu sefer de heykel sempozyumunda yaptırılan heykelleri sergiledi. Eski Başbakan Bülent Ecevit ve eşi Rahşan Ecevit'e benzemeyen heykelle gündeme gelen Kuşadası Belediyesi, heykelcilik adına bir çalışma daha gerçekleştirdi.

Kuşadası Belediyesi, 26 Eylül-4 Kasım tarihleri arasında 'müzik' teması ile 3. Uluslararası Neopolis Heykel Sempozyumu düzenledi. Heykel sempozyumu sonrası ortaya çıkan heykeller, Kuşadası Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından sergilenmek üzere sahil şeridine yerleştirildi.

Heykeller, önümüzdeki aylarda belirlenecek farklı noktalarda kalıcı olarak sergilenecek.

ECEVİT'LERE BENZEMEYEN HEYKEL

5 Kasım 2006’da hayatını kaybeden eski Başbakan Bülent Ecevit’in 16’ncı ölüm yıl dönümünde Kuşadası Belediyesi, Başkan Ömer Günel'in talimatıyla Ecevit çiftinin fotoğraf karelerinden birini heykel haline getirmişti.

Gazeteci Kadir Can tarafından bir seçim gezisi sırasında çiftin ağaç altında dinlenirken çekilmiş fotoğrafından yola çıkan heykeltıraş Volkan Doğan'ın yaptığı 2 metre uzunluğundaki heykel, Güvercinada Caddesi’nde bulunan Bülent Ecevit Parkı’na yerleştirildi.

Heykelin Ecevit çiftine benzememesi ise eleştiri konusu oldu.

Faruk Arslan Haber7.com - Özel Haber Sorumlusu
Haber 7 - Faruk Arslan

Editör Hakkında

İstanbul’da doğdu. Aslen Erzurumlu. Anadolu Üniversitesi Uluslararası İlişkiler mezunu. 2010 yılından bu yana gazete ve internet haberciliğinde. 2013-2022 yılları arasında Akit Medya bünyesinde birçok vazife üstlendi. Dosya haberleriyle ödül ve plaketler aldı. Alanında uzman isimlerle röportajlar, mülakatlar, beyanatlar gerçekleştirdi. Çeşitli kurum, kuruluş ve STK’lara metin yazarlığı desteği verdi. Alanıyla ilgili seminerlerde, konferanslarda, çalıştaylarda, panellerde yer aldı. Uluslararası Medya Enformasyon Derneği ve İletişim Platformu Derneği üyesi. Kasım 2022’den beri Haber7 kadrosunda.
YORUMLAR 132 TÜMÜ
  • Melahat 1 yıl önce Şikayet Et
    Yuzyilardir eksik yanimizi tamamliyor sanki yaptikca yapiyor yaptikca yapiyor yaziklar olsun
    Cevapla
  • Manavgatlı 1 yıl önce Şikayet Et
    Hz.Yusuf filmindeki kahinler geldi aklıma
    Cevapla
  • Ercan 58 1 yıl önce Şikayet Et
    İşte feraset işte hizmet kolaymi bunları yapmak
    Cevapla
  • Fahri Özcan 1 yıl önce Şikayet Et
    Bunlarda bu devrin putperesleri bence normal
    Cevapla
  • Cetin. 1 yıl önce Şikayet Et
    Normaldir,bu belediye heykel diker,bodrum heykel diker ,çocuk parklarını paralı yapar,baskanlarida Avrupa'ya para dilenmeye gider,iplerini HDP nin eline verirlerse yarın Allah muhafaza iktidara geldiklerinde neler yapmazlar
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR