Erdoğan'dan Özdağ'ın Karkamış provokasyonuna tepki, HDP hakkında çarpıcı açıklama

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Karkamış'ta protesto edilen Ümit Özdağ'a tepki gösterdi, "Bunlar iyi günleriniz. Kadın ve çocuk katili terör örgütüyle omuz omuza dolaşanlara 2023 bir ders yılı olacaktır" dedi.

ABONE OL
GİRİŞ 25.11.2022 11:55 GÜNCELLEME 25.11.2022 13:30 SİYASET
Erdoğan'dan Özdağ'ın Karkamış provokasyonuna tepki, HDP hakkında çarpıcı açıklama
Erdoğan'dan Özdağ'ın Karkamış provokasyonuna tepki, HDP hakkında çarpıcı açıklama

Son dakika haberi: Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele Günü programında açıklama yaptı. Erdoğan'ın açıklamalarından öne çıkanlar şöyle:

Tek bir kadının bile şiddete uğramasına asla rıza göstermeyeceğimiz için mücadele çıtasını sürekli yükseltmek mecburiyetindeyiz.

Kadınlara yapılmış her yanlış uygulamayı insanın eşref-i mahlukat sıfatına yapılmış bir saldırı olarak görürüz. Her şeyden önce bizim inancımız buna cevaz vermez.

Kalkınma planlarımızın merkezine güçlü kadın, güçlü aile, güçlü Türkiye ilkesini yerleştirdik. Ülkemizde bu doğrultuda çok mesafe kat ettik. Elbette henüz arzu ettiğimiz seviyede değiliz.

2023 yılında mağdurların adalete erişimini kolaylaştıran uygulamaları sürdüreceğiz. 

Bundan sonra da seferberlik ruhuyla çalışmalarımıza devam edeceğiz.

HDP'NİN KAPATILMA DAVASI

Terör örgütleri söz konusu olduğu zaman Kandil'e çıkan Batılı STK'lar, Diyarbakır annelerini ziyaret etmemişlerdir. Bu örgütün parlamentomuzdaki uzantıları görmezden gelemeyiz. Onların demokrasi adına söyleyecekleri hiçbir söz kalmamıştır. Bunların parlamento kürsüsünü fırsat bilerek oradan söyledikleri ifadelerin hiçbir kıymeti yoktur. 

2023 seçimlerini bu anlamda çok çok önemli buluyorum. 2023 seçimlerinde inanıyorum ki benim milletim Kürt'üyle, Türk'üyle, Laz'ıyla sandıklarda bunlara en güzel demokratik cevabı verecektir.

Kadın ve çocuk katili terör örgütünün arkasında duranlar yaşanan vahşete, işlenen insanlık suçuna ortaktır. İstiklal Caddesi'ndeki terör eylemini, bu terör örgütleri neyle izah edecekler? En ufak bir açıklamalarını duydunuz mu? Ne ana muhalefet, ne yavrusu konuştu mu? Konuşmadı. Konuşacak sözleri yok da onun için. İşte bu bakımdan ben orada şehit edilen yavrumuzun kanını yerde bırakmayalım derken aynı zamanda sandıkta da bırakmayalım. 

Ülkemizde misafir ettiğimiz, çok büyük bir çoğunluğu kadın ve çocuktan oluşan mazlumları, mağdurları korumaya, yaşatmaya, geleceğe yaşatmaya devam edeceğiz. 

KARKAMIŞ'TA ÜMİT ÖZDAĞ'A PROTESTO

İşte particiklerden bir tanesi dün Gaziantep'ten Karkamış'a geçmiş. Karkamış'ta mülteci kardeşlerimiz hakkında laf etmeye kalkınca, 'lütfen haset yapmayın' deyip kovdular. O da gidip bir dükkana sığınıyor. Daha dur, bu iyi günleriniz. Kadın ve çocuk katilleriyle dirsek dirseğe dolaşanlara inşallah 2023 ders yılı olacaktır. 

İbrahim Can Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - İbrahim Can

Editör Hakkında

İbrahim Can, 1993'te İstanbul'da doğdu. İnternet haberciliği kariyerine 2011’de başladı. İki yıla yakın küçük ölçekli sitelerde çalıştıktan sonra, 2012'nin Ekim ayında yenisafak.com'a başladı. 6,5 yıl çalıştığı yenisafak.com'da Gündem, Eğitim, Hayat, Dünya, Spor ve Video kategorilerinde çalıştı. Bir süre akşam sorumluluğu yaptı. Son olarak Ana Sayfa Editörü oldu. 2019'un Haziran ayında Haber7'de Gündem Editörü olarak göreve başladı. Hem Haber7 hem de Yeni Şafak'ta kültür sanat, eğitim ve siyaset alanları başta olmak üzere birçok alanda özel haber, infografik ve video hazırladı. Hala Haber7'de Haber Şefi olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 61 TÜMÜ
  • Sır çözüldü 1 yıl önce Şikayet Et
    Zafer partisindeki istifalara sebebiyet veren, TOGGU beğenmeyen, MANSUR YAVAŞ'I destekleyen, 15 TEMMUZ DARBESİNDE KILIÇDAROĞLU Misali özel evde oturup FOX haberi seyreden İZLEYEN, 6LI MASANIN pkknın ypgnin ypjnin dhkpcnin deaşın ışidin hizbullahın fetönün vb gibi bölücü terör örgütlerinin ekmeklerine yağ süren, 27 MAYIS YASSI ADA darbecisi, Adnan Menderes'in ölümüne sebebiyet veren, BORALTAN KÖPRÜSÜNDEKİ AZERİ TÜRK kardeşlerimizi ölüme terk eden İSMET İNÖNÜ AŞIĞI MUZAFFER ÖZDAĞIN ve Dağistanın Ve Kafkasyanın Kumuk Türkü olmayan Lakça konuşan Lak KAVMİNİN Evladı ve oğlu ÜMİT ÖZDAĞIN AVUKATLIĞINI YAPAN SOSYAL rüşcetçi, maaşlı ve paralı trollere SESLENİYORUM!
    Cevapla
  • Sır çözüldü 1 yıl önce Şikayet Et
    Sizde Ümit başkanınızı adam yerine koymaya ÇA-LIŞ-MAYIN! Kendinizi fazla ZOR-LA-MAYIN ve YOR-MA-YIN NOKTA! Bunun aması maması lamısı cimisi ve bahaneside yoktur! Kusura bakmayın!
    Cevapla
  • Sır çözüldü 1 yıl önce Şikayet Et
    Zafer partisindeki İSTİFALARA sebebiyet veren, TOGGU beğenmeyen, MANSUR YAVAŞ'I destekleyen, 15 TEMMUZ DARBESİNDE KILIÇDAROĞLU Misali özel evde oturup televizyondan Fox haberi seyreden izleyen, 6lı masanın pkknın ypgnin ypjnin deaşın ışidin elkaidenin elnusranın hizbullahın kcknın fetönün EKMEĞİNE yağ süren, 27 Mayıs Yassı Ada DARBECİSİ ADNAN MENDERES'İN ölümüne sebebiyet veren, BORALTAN KÖPRÜSÜNDEKİ AZERİ Türk kardeşlerimizi ölüme terk eden İSMET İNÖNÜ aşığı MUZAFFER ÖZDAĞIN ve Dağistanın Ve Kafkasyanın Kumuk Türkü olmayan Lakça konuşan Lak KAVMİNİN Evladı ve oğlu ÜMİT ÖZDAĞIN avukatlığını yapan sosyal medyanın rüşvetçi, maaşlı ve paralı trollere SESLENİYORUM!
    Cevapla
  • abdulbaki 1 yıl önce Şikayet Et
    özdağ denen alçak, inşaallah sokağa çıkamayacak hale gelecek. Türk milletinin en büyük hasleti olan merhametten gram nasibi olmayan bu mahluk, ancak bir mahluk olarak tanınabilir. insan olması mümkün değil.
    Cevapla
  • Vatandaş 1 yıl önce Şikayet Et
    Particikler ortalığı buluandırmaya çalışıyorlar ancak bir anda kendiliğinden yok olurlar, kimler yok olmadı ki
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR