Ümit Özdağ'dan yeni skandal! Eğer iktidara gelirse bunu da yapacak

Skandallarıyla gündeme gelen Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, eğer iktidara gelebilirse Evrim Teorisi'nin okullarda ders olarak okutulacağını ifade etti. Teori 2017 yılında Türk eğitim müfredatından kaldırılmıştı.

ABONE OL
GİRİŞ 08.12.2022 01:11 GÜNCELLEME 08.12.2022 06:07 SİYASET
Ümit Özdağ'dan yeni skandal! Eğer iktidara gelirse bunu da yapacak
Ümit Özdağ'dan yeni skandal! Eğer iktidara gelirse bunu da yapacak

Suriyeli sığınmacılar üzerinden yaptığı provokasyonlarla tepki çeken Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ'dan skandal bir çıkış daha geldi.

"DERS KİTAPLARINA TEKRAR KOYACAĞIZ"

Partisinin düzenlediği bir etkinlikte gençlerle buluşan Ümit Özdağ'a, 2017 yılında Milli Eğitim Bakanlığı'nca müfredattan kaldırılan Charles Darwin'in Evrim Teorisi soruldu. Özdağ, soruyu seçim vaadi gibi sunarak, "Evrim Teorisi'ni bilimsel bir teori olarak ders kitaplarına yeniden koyacağız." diye konuştu.

LGBT'LİLERE DE DESTEK VERDİ

Geçtiğimiz günlerde katıldığı bir YouTube yayınında da skandal açıklamalarına devam eden Özdağ, "LGBT'lilerle ilgili hiçbir söyleminiz yok" hatırlatması üzerine Batı destekli LGBT dayatmasına ve sapkınlara destek vermiş, "Buna hiçbir şey söylemeye hakkımız yok bu bir tercih ve bu tercihe de devletin bir şey söyleme hakkı yok. Kişilerin de müdahil olmaya hakkı yok. Niye engelleyeyim kardeşim? Anayasa'da yazıyor" sözlerini sarf etmişti.

İSTİHBARAT TEKNİKLERİNİ KÜRESELCİLERİN TÜRKİYE SÖZCÜSÜ GİBİ KULLANIYOR

Uluslararası şirketlerin ve küreselcilerin gelecek planlarıyla örtüşen sloganları Türkiye toplumu için normalleştirmeye çabalayan Özdağ, kitleler üzerindeki psikolojik harekatı ilk olarak ön propaganda ardından psikolojik baskı teknikleriyle sunuyor. Hedef kitleyi yalana inandırmak için kullandığı istihbarat faaliyetlerini, yoğunluklu olarak sosyal medya platformları üzerinden yürütüyor.

Erdoğan'dan Özdağ'ın Karkamış provokasyonuna tepki, HDP hakkında çarpıcı açıklamaErdoğan'dan Özdağ'ın Karkamış provokasyonuna tepki, HDP hakkında çarpıcı açıklama

Ümit Özdağ'a vatandaşlardan tepki: Acımız taze, siyaset yapmayın!Ümit Özdağ'a vatandaşlardan tepki: Acımız taze, siyaset yapmayın!

KAYNAK : Haber7
Erhan Ceylan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Erhan Ceylan

Editör Hakkında

Marmara Üniversitesi İşletme Fakültesi'nin İşletme bölümünden mezun oldu. Yeni medyaya 2015 yılında adım attı. Yakın siyasi tarih, yönetim ve politik süreçlere olan ilgisi bu mesleğe başlamasındaki en önemli etken oldu. Sırasıyla Star, Güneş, Akşam ve A Haber'de gündem ve politika editörlüğü görevinde bulundu. Her türlü dezenformasyonun olduğu, Hakikat ötesi siyasetin (Post truth politics) yaşandığı günümüz dünyasında, tahrif edilen olguları savunmak, temiz bilgi aktarımına yardımcı olmak ve kamuoyunun dijital-medya okuryazarlığını geliştirmek üzere çaba gösteriyor. Dijital medya kariyeri Haber 7'de devam etmektedir.
YORUMLAR 68 TÜMÜ
  • ev sahibi 1 yıl önce Şikayet Et
    Ördegin ömrü vakvakla gecer sayin Özdag , benzerlik yaniniz %70
    Cevapla
  • medo 1 yıl önce Şikayet Et
    İş te lüzumlu lüzumsuz her şeyden sürekli şikayet edip, elimizdekine sahip çıkmazsak pusuda kimlerin beklediğini iyice bir anlayalım, Hem de açık açık söylüyorlar, daha kafaların da şimdi söyleyemedikleri neler var acaba. Sorun varsa, sıkıntı varsa yine çözerse Erdoğan çözer. Bu yamyamların eline fırsat geçerse bırakın bu sorunları çözmeyi bu günlerinizi de ararız, ve gelecek yüz yılımızı da kaybederiz. Kaybettiklerimize bir yüz yıl daha ah vah ederiz. Uçurumdan atlayınca öleceğini anlamak için, acaba mı diye denemeye gerek yok. Aklı olan zaten bunu bilir.
    Cevapla
  • TIRIS 1 yıl önce Şikayet Et
    Zaten sırf alkış almak için yapılmış bir açıklama. Yoksa iktidara gelmesinin hayal olduğunu o da biliyor.
    Cevapla
  • patriot 1 yıl önce Şikayet Et
    eğer iktidara gelirse mi dalga geçiyor olmalısın
    Cevapla
  • Ahmet TUNA 1 yıl önce Şikayet Et
    soyunun nereden geldiği anlaşılmış oldu
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR