Kılıçdaroğlu'nun sonraki durağı Almanya

CHP lideri Kılıçdaroğlu, yurt dışına gerçekleştirdiği çalışma ziyaretleri kapsamında 14-17 Aralık'ta Almanya'da bulunacak.

ABONE OL
GİRİŞ 08.12.2022 12:43 GÜNCELLEME 08.12.2022 13:08 SİYASET
Kılıçdaroğlu'nun sonraki durağı Almanya
Kılıçdaroğlu'nun sonraki durağı Almanya

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, yurt dışına gerçekleştirdiği çalışma ziyaretleri kapsamında 14-17 Aralık'ta Almanya'da bulunacak.

AA muhabirinin aldığı bilgiye göre, ilk çalışma ziyaretini 9-13 Ekim'de ABD'ye yapan Kılıçdaroğlu, 2 ile 4 Kasım tarihleri arasında ise İngiltere'ye gitti.

ABD'de olduğu gibi Londra'da yatırım kuruluşlarının temsilcileri ve çeşitli üniversitelerden akademisyenlerle bir araya gelen Kılıçardoğlu, altılı masa toplantısı nedeniyle kasım ayı sonunda yapacağı Almanya ziyaretini ise erteledi.

Kılıçdaroğlu ABD'de uçak biletini yaktı, 8 saat ortadan kaybolduKılıçdaroğlu ABD'de uçak biletini yaktı, 8 saat ortadan kayboldu

Kılıçdaroğlu'nun İngiltere gezisi tartışılıyor! Yine ortadan kaybolacak mı?Kılıçdaroğlu'nun İngiltere gezisi tartışılıyor! Yine ortadan kaybolacak mı?

28 Kasım'da altılı masa ve 3 Aralık'ta CHP'nin vizyon belgesi tanıtım toplantılarına katılan Kılıçdaroğlu'nun, yurt dışı temasları kapsamında üçüncü ziyaretini ise 14-17 Aralık'ta Almanya'ya yapacağı bildirildi.

Kılıçdaroğlu'nun, Londra'da olduğu gibi yatırım kuruluşları ve akademi çevreleriyle görüşeceği Almanya ziyaretinde Berlin, Frankfurt ve Münih'e gitmesi bekleniyor.

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'na, bazı ekonomi danışmanlarının yanı sıra CHP Sözcüsü Faik Öztrak ile Genel Sekreter Selin Sayek Böke'nin de eşlik edeceği öğrenildi.

KAYNAK : AA
İbrahim Can Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - İbrahim Can

Editör Hakkında

İbrahim Can, 1993'te İstanbul'da doğdu. İnternet haberciliği kariyerine 2011’de başladı. İki yıla yakın küçük ölçekli sitelerde çalıştıktan sonra, 2012'nin Ekim ayında yenisafak.com'a başladı. 6,5 yıl çalıştığı yenisafak.com'da Gündem, Eğitim, Hayat, Dünya, Spor ve Video kategorilerinde çalıştı. Bir süre akşam sorumluluğu yaptı. Son olarak Ana Sayfa Editörü oldu. 2019'un Haziran ayında Haber7'de Gündem Editörü olarak göreve başladı. Hem Haber7 hem de Yeni Şafak'ta kültür sanat, eğitim ve siyaset alanları başta olmak üzere birçok alanda özel haber, infografik ve video hazırladı. Hala Haber7'de Haber Şefi olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 25 TÜMÜ
  • İsmail 1 yıl önce Şikayet Et
    Gidişi olsun dönüşü olmasın..
    Cevapla
  • Mert 1 yıl önce Şikayet Et
    Yalvarmaya ek öpmeye gidiyor Almanya’ya! Biraz ülkemizi karıştırın , hükümetten bilsinler biz de nemalanalım bu işten . Eğer kazanırsak” bizi alman vatandaşlığına alın gizli ve size de Türkiye’den istediğiniz yeri peş keş çekeriz diye vaatlerde bulunmaya gidiyor
    Cevapla
  • Efe 1 yıl önce Şikayet Et
    Elin Hans'ının bile sizden daha çok faydası olur bu ülkeye.. En azından kendi fikirleri vardır sizin aksinize. Anca bel altı vurun ilkel ilkel..
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    talimatı almaya gidiyor beyefendi
    Cevapla
  • osmanoğlu2023 1 yıl önce Şikayet Et
    alamanlar ajanlarını 4 gözle bekliyor...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR