Özgür Özel, Ahmet Necdet Sezer'i övgüye boğdu

CHP Lideri Özgür Özel, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında 10'uncu Cumhurbaşkanı Ahmet Necdet Sezer’i evinde ziyaret etti. Özel, "Kendisinin engin devlet tecrübelerinden yararlanıyor ve tavsiyelerini alıyoruz" dedi.

ABONE OL
GİRİŞ 23.04.2024 20:36 GÜNCELLEME 23.04.2024 23:12 SİYASET
Özgür Özel, Ahmet Necdet Sezer'i övgüye boğdu
Özgür Özel, Ahmet Necdet Sezer'i övgüye boğdu

CHP Genel Başkanı Özel, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında 10'uncu Cumhurbaşkanı Ahmet Necdet Sezer’i evinde ziyaret etti, ardından ikili basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

"TAVSİYELERİNİ ALIYORUZ"

Sezer’e daha önce de nezaket ziyaretlerinde bulunduklarını ifade eden Özel, "Ben genel başkan seçildikten sonra kendisi bir tebrik telefonu açmıştı. Ben de bu tebrik telefonuna teşekkür etmek için bir ziyarette bulunmayı istedim. Kendisinin engin devlet tecrübelerinden yararlanıyor ve tavsiyelerini alıyoruz. Sayın Cumhurbaşkanımız Türkiye Cumhuriyeti devletinde çok önemli bir dönemde çok başarılı ve halen daha Türkiye’deki herkesin imrenerek hatırladığı bir cumhurbaşkanlığı dönemi geçirmişti. Bu takdir ifadelerini söylemek tabii ki haddimiz değil. Kendisinin tavsiyelerini aldık. Bundan sonraki süreçlerde de kendileri uygun gördükçe Sayın Cumhurbaşkanımızı düzenli aralıklarla ziyaret edeceğiz." diye konuştu.

SEZER: MUTLAKA BAŞARILI OLACAKTIR

CHP lideri Özgür Özel’in ziyareti için teşekkür eden Sezer, "Zor bir görev yüklendi, görevinde başarılar diliyorum. Mutlaka başarılı olacaktır." ifadelerinde bulundu.

KAYNAK : DHA
Erhan Ceylan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Erhan Ceylan

Editör Hakkında

Marmara Üniversitesi İşletme Fakültesi'nin İşletme bölümünden mezun oldu. Yeni medyaya 2015 yılında adım attı. Yakın siyasi tarih, yönetim ve politik süreçlere olan ilgisi bu mesleğe başlamasındaki en önemli etken oldu. Sırasıyla Star, Güneş, Akşam ve A Haber'de gündem ve politika editörlüğü görevinde bulundu. Her türlü dezenformasyonun olduğu, Hakikat ötesi siyasetin (Post truth politics) yaşandığı günümüz dünyasında, tahrif edilen olguları savunmak, temiz bilgi aktarımına yardımcı olmak ve kamuoyunun dijital-medya okuryazarlığını geliştirmek üzere çaba gösteriyor. Dijital medya kariyeri Haber 7'de devam etmektedir.
YORUMLAR 162 TÜMÜ
  • Abdullah 1 hafta önce Şikayet Et
    Güzel günlerin gölgesi memleketin üzerine düşmeye başladı.
    Cevapla
  • Bandırmalı 1 hafta önce Şikayet Et
    Körler sağırlar, birbirini ağırlar...
    Cevapla
  • vatan önce 1 hafta önce Şikayet Et
    ya allah aşkına bir akıl mantıklı bir insan demezmi ya övgü dolu sözleri kim söylüyor birde söylediği kişiye bak ya nejdet denen kişi bu ülkeyi batıranlardan ve terörün önünü açan öven kişiden belli değilmi ya allah aşkına heyy türk milleti kendimizi enayi yerine koydurmayalım bu rezillik anayasa kitapçığı atıp türkiyeyi ne hale soktu hemde ecevite ama dürüst şerefli insan bunları bilir
    Cevapla
  • laz53 1 hafta önce Şikayet Et
    allah bunları bırdaha bu ülkenın başına getırmeyı nasıp etmesın
    Cevapla
  • 1_misafir 1 hafta önce Şikayet Et
    aklıma af edilen teröristler geldi
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR