Davutoğlu: Erdoğan'ın BM'deki konuşmasıyla gurur duydum

Gelecek Partisi Genel Başkanı Davutoğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın BM'de yaptığı konuşmayla ilgili, "Dikkatle dinledim ve gurur duydum. Türkiye Cumhurbaşkanı böyle konuşmalıdır" dedi.

ABONE OL
GİRİŞ 25.09.2024 10:51 GÜNCELLEME 25.09.2024 10:55 SİYASET
Davutoğlu: Erdoğan'ın BM'deki konuşmasıyla gurur duydum
Davutoğlu: Erdoğan'ın BM'deki konuşmasıyla gurur duydum

Son dakika haberi: Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Birleşmiş Milletler (BM) 79. Genel Kuruluna hitap etti. İsrail'in Gazze'de işlediği soykırıma tepki gösteren Cumhurbaşkanı, uluslararası toplumu harekete geçmeye davet etti. Cumhurbaşkanı ayrıca bölgesel ve küresel önemli sorunlara Türkiye'nin bakışını ve çözüm önerilerini de sıraladı.

DAVUTOĞLU: GURUR DUYDUM

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, Cumhurbaşkanı'nın konuşmasını dinlediğini ve gurur duyduğunu belirterek, "Gazze halkı kahramanca direniyor. Sayın Erdoğan'ın konuşmasını dikkatle dinledim ve gurur duydum. Evet, Türkiye Cumhurbaşkanı böyle konuşmalıdır. Tereddütsüz, kararlı mesajlar" ifadelerini kullandı.

Erdoğan'ın işaret ettiği BM düzenlemesi: İsrail güç kullanılarak durdurulabilir!Erdoğan'ın işaret ettiği BM düzenlemesi: İsrail güç kullanılarak durdurulabilir!

Dünya Erdoğan'ı konuşuyor: Büyük meydan okuma!Dünya Erdoğan'ı konuşuyor: Büyük meydan okuma!

Erdoğan, NBC News'e konuştu: Hamas terör örgütü değilErdoğan, NBC News'e konuştu: Hamas terör örgütü değil

KAYNAK : HABER7
İbrahim Can Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - İbrahim Can

Editör Hakkında

İbrahim Can, 1993'te İstanbul'da doğdu. İnternet haberciliği kariyerine 2011’de başladı. İki yıla yakın küçük ölçekli sitelerde çalıştıktan sonra, 2012'nin Ekim ayında yenisafak.com'a başladı. 6,5 yıl çalıştığı yenisafak.com'da Gündem, Eğitim, Hayat, Dünya, Spor ve Video kategorilerinde çalıştı. Bir süre akşam sorumluluğu yaptı. Son olarak Ana Sayfa Editörü oldu. 2019'un Haziran ayında Haber7'de Gündem Editörü olarak göreve başladı. Hem Haber7 hem de Yeni Şafak'ta kültür sanat, eğitim ve siyaset alanları başta olmak üzere birçok alanda özel haber, infografik ve video hazırladı. Hala Haber7'de Haber Şefi olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 24 TÜMÜ
  • qwerty 32 dakika önce Şikayet Et
    Aman sen duyma .
    Cevapla
  • Recep IŞIK 50 dakika önce Şikayet Et
    Bizim 8 oyumuz vardı en EN KAHRAMAN Recep Tayyip ERDOĞANCI olarak oyumu böldün DAVUTOĞLU sen beğendiğin için bende bir ŞAHLANMA oldu bir defalığına oyum sana olacak benden başka EN BÖYÜK EN KAHRAMAN Recep Tayyip ERDOĞANCI olamaz Buradan HADİM ÜL HARAMEYNİM,HADİM ÜL TÜRKİYEM BAŞBUĞUM,LİDERİM RTE ye sevgi ve selamlarımı iletiyorum.ALLAH cc.ona HAYIRLI UZUN ÖMÜRLER VERSİN
    Cevapla
  • Kutahyali 1 saat önce Şikayet Et
    Gurur duysan ne olur duymasan ne olur Reis sen çok yaşa
    Cevapla
  • yld 1 saat önce Şikayet Et
    Doğruya Doğru
    Cevapla
  • Vatandaş ! 1 saat önce Şikayet Et
    6lı masanın liderini dinle ! Sen Erdoğanı neden dinliyorsun ? Litre ile satılan Rakının kilosu 140 TL olacak sizin insanlara vaadiniz BU değil mi ?
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR