Dolmabahçe'de kritik toplantı! Erdoğan, Bakan Tunç ve Bakan Memişoğlu'nu kabul etti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Adalet Bakanı Yılmaz Tunç ve Sağlık Bakanı Kemal Memişoğlu'nu Cumhurbaşkanlığı Dolmabahçe Ofisinde kabul etti.

ABONE OL
GİRİŞ 19.10.2024 18:37 GÜNCELLEME 19.10.2024 20:38 SİYASET
Dolmabahçe'de kritik toplantı! Erdoğan, Bakan Tunç ve Bakan Memişoğlu'nu kabul etti
Dolmabahçe'de kritik toplantı! Erdoğan, Bakan Tunç ve Bakan Memişoğlu'nu kabul etti

SON DAKİKA HABERİ: Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Adalet Bakanı Yılmaz Tunç ve Sağlık Bakanı Kemal Memişoğlu'nu'nu İstanbul Dolmabahçe Çalışma Ofisi'nde kabul ederek, 112 Acil’deki bazı kişilerle işbirliği yaparak hasta bebekleri önceden anlaştıkları özel hastanelere sevk ettirip ölümlerine neden olan ‘yenidoğan çetesi’yle ilgili soruşturmanın ayrıntıları hakkında bilgi aldı.

İLETİŞİM BAŞKANLIĞI'NDAN AÇIKLAMA

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, kabulün İstanbul Dolmabahçe'deki çalışma ofisinde gerçekleştiğini bildirdi.

Altun, "Görüşmede Sayın Cumhurbaşkanımız son günlerde kamuoyunun gündeminde olan ve kendisinin de yakından takip ettiği konularla ilgili bakanlarımızdan detaylı bilgi aldı." ifadesini kullandı.

Haberin Ayrıntıları Geliyor...

Son dakika gelişmelere anında ulaşmak için Haber7 uygulamasını akıllı cihazlarınıza (iOS, Android) kurabilir, Twitter’da @Haber7 hesabını takip edebilirsiniz.

App Store Google Play Takip Et

KAYNAK : AA
Ömer Faruk Aktaş Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ömer Faruk Aktaş

Editör Hakkında

1991 yılında Bayburt’ta doğdu. Kocaeli Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema bölümünden mezun oldu. 2016 yılında Anadolu Ajansı'nda stajını yaptı. Yeni Şafak ve Akşam Gazetesi'nde çalıştı. Nisan 2021'den bu yana Haber7.com'da ‘Gündem Editörü’ olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 6 TÜMÜ
  • Mizah 2 saat önce Şikayet Et
    Devletten bu şekilde para almaya çalışan bir tek yeni doğan çetesi değil. Özel hastanelerin yatakları boşsa yatan hastayı olabildiğince uzun yatırıp devletten parasını aldıkları bir gerçek. Her hali ile suistimale açık.
    Cevapla
  • Osmanlı torunu 2 saat önce Şikayet Et
    Kamu sağlık sektörü fetönun kalesidir. En aktif olduğu alandır. Amirinden memura güvenliğe,temizlikçiye kadar emniyet terörle mücadele birimi incelenmeli.
    Cevapla
  • salim 2 saat önce Şikayet Et
    sadece yenidoğan değil yaşlılar çetesi de var, araştırma hastaneleri anlaşmalı özel hastanelere yatış sevk ediyor, sonra yoğun bakım, bir hafta sonra morg, yaşlı ana babanıza da sahip çıkın, develete de kimbilir ne faturalar kesiyorlar
    Cevapla
  • Abdullah 3 saat önce Şikayet Et
    Özel hastaneler devlete bağlı çalışmalı ve bundan sonra bir tane bile açılmamalı. Nasıl mahkemeler özel değilse hastaneler de özel olmamalı. Hatta özel okullara bile neşter vurulmalı.
    Cevapla
  • kemal 3 saat önce Şikayet Et
    hükümet devlet hastanelerine özen göstersin özel hastaneler neden çok devlet hastaneleride tam teşekkül donatılsın
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR