DEM Parti'den Kılıçdaroğlu kararı
DEM Parti, Kurban Bayramı'nda Kılıçdaroğlu ve kurmayları ile bayramlaşmama kararı aldıklarını duyurdu.
CHP Genel Merkez'ine düzenlenen polis müdahalesinin ardından Özgür Özel'i ziyaret eden DEM Parti, bugün yaptığı açıklamada Kurban Bayramı'nda Kemal Kılıçdaroğlu ve kurmayları ile bayramlaşmayacaklarını duyurdu. Böylece Kılıçdaroğlu ile bayramlaşmayacak parti sayısı dörde yükselmiş oldu.
İYİ Parti, DEM Parti, Türkiye İşçi Partisi (TİP) ve Emek Partisi (EMEP) Kılıçdaroğlu'nun yönetimindeki CHP ile bayramlaşmayacak. Dört partinin de Özel tarafından belirlenecek bayram heyeti ile bayramlaşmak için bir araya gelmesi bekleniyor.
KILIÇDAROĞLU AKP VE MHP İLE BAYRAMLAŞACAK
MHP, bayram ziyareti kapsamında Kılıçdaroğlu'nun ekibini CHP Genel Merkezi'nde ziyaret edecek. Kılıçdaroğlu tarafından belirlenecek ziyaret heyeti ise bayramın ikinci gününde AKP'ye ziyarette bulunacak.
Özgür Özel'den Kılıçdaroğlu'na yeni teklif
CHP'den 'Özgür Özel' açıklaması: Partiden ihraç edilecek mi?
Yargıtay'dan CHP kararı: Genel Başkan güncellendi
Kılıçdaroğlu'ndan yeni hamle: Eski PM üyeleri göreve dönüyor
Özgür Özel havlu attı: Mutlak butlan sonrası şaşırtan anket sonucu
-
Misafir 1 saat önce Şikayet EtNiçin Neden Yerli Millî Oldukları İcinmi? Sizin Gibi Olmadıkları için miBeğen