Erdoğan'ın konvoyu taşlandı: 30 gözaltı

Partisi tarafından düzenlenen miting için Şanlıurfa'ya gelen Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın konvoyuna, bir grup tarafından taşlı sopalı saldırı düzenlendi.

ABONE OL
GİRİŞ 21.05.2011 19:55 GÜNCELLEME 21.05.2011 19:55 SİYASET
Erdoğan'ın konvoyu taşlandı: 30 gözaltı
Erdoğan'ın konvoyu taşlandı: 30 gözaltı

Partisi tarafından düzenlenen miting için Şanlıurfa'ya gelen Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın konvoyuna, bir grup tarafından taşlı sopalı saldırı düzenlendi. Gruba polis ekipleri tarafından müdahale edildi. Çıkan olaylarda yaklaşık 30 kişi gözaltına alındı.

Başbakan Erdoğan, havaalanından ayrılarak, miting yapılacak bölgeye hareket etti. Havaalanı çıkışında Başbakan Erdoğan'ın yol güzergahında, bir grup tarafından Erdoğan aleyhine pankart açıldı. Bununla yetinmeyen grup, konvoya taş attı, sopalarla saldırdı.

Polis ekipleri, gruba müdahale etti. Olayla ilgili 2 kişi gözaltına alınırken, diğer grup araçlara binerek, Başbakan Erdoğan'ın konvoyunu takip etti. İhbar üzerine, şehir merkezi girişinde bekleyen polis ekipleri, aracı durdurarak, kimlik sorgulaması yaptı. Burada da taşkınlık çıkaran gruptan yaklaşık 30 kişi gözaltına alındı. Gözaltına alınan şahıslar, ifadeleri alınmak üzere Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü.

İHA

YORUMLAR 20 TÜMÜ
  • Metin Yazar 13 yıl önce Şikayet Et
    PKK sempatizanları. Google'a şunu yazın: PKK Kampında Ezan ve Namaz-PKK ve İslam
    Cevapla
  • Metin Yazar 13 yıl önce Şikayet Et
    Köle insan. Bir avuç azgın,barbar ve ırkçı faşistin Türkiye Cumhuriyeti Başbakanının konvoyuna taş ve sopalarla saldırmasına alkış tutan köle insan;istersen insanlığını bir sorgula.Ben gerçekten insan mıyım,de. İnsansam ne biçim bir insanım, de.Neden diğer insanlar gibi normal değilim, de.Normal insanlar yolcu dolu belediye otobüslerini,halkın otomobillerini,Türk bayrağı asılı ev,işyeri kamu kurum ve kuruluşlarını molotoflar mı? Kürt çocuklarının üzerine havai fişeklerle saldırır mı? Kendi adaylarının seçim bürolarını molotof atıp,halkı tahrik eder mi? Devletin getirdiği alt yapı hizmetlerini ve iş makinelerini tahrip eder mi? Cami hocalarını katlederler mi? Molotoflarla dolu barış(!) çadırların ve kürtçü adaylarının resimlerinin önünde kadın erkek karışık eğilip kalkarak namaz -bebek katilinin tanımıyla tiyatro gösterisi-yaparlar mı? Kendi çocuklarını krallar gibi yaşatırlarken,maraba dediklerinin çocuklarına ve gençlerine taş attırıp,cezaevlerinde süründürürler mi?
    Cevapla
  • Ben kendim 13 yıl önce Şikayet Et
    Ben ilk kez 3 sene önce biraz da çekinerek gitmiştim Urfa'ya. Orada gördüğüm misafirperverliği, ikramı, insanlığı hayatım boyu unutmam. O zamandan beri her yaz tatilimde muhakkak uğruyor ve Urfa insanıyla hasret gideriyorum. Bu gönlü geniş insanlar can düşmanları misafir olarak gelse sofranın başına oturtur elleriyle ikramda bulunurlar. Taş atan olsa olsa beyni yıkanmış edep, haysiyet, usül bilmeyen dağdan inme köpektir. Tüm doğulu müslüman kardeşlerime selam olsun.
    Cevapla
  • tugay 13 yıl önce Şikayet Et
    özgür insana... zavallı yaratık, senin kanın bozuk şerefsiz, sen insanmısın ? bence hayvan bile değilsin, sktrgit kuzey ırak'a ordaki efendilerinin kucağına otur, siz kürtler kucağa oturmaya bayılırsınız, illa birilerinin kucağına oturursunuz.. pislikler
    Cevapla
  • metin yaman 13 yıl önce Şikayet Et
    Hz. İbrahim diyarına yakışmadı. Bu işi yapanlar Nemrutun akrabasıdır diyeceğim ama Nemrut gibi Firavun gibi Deccal gibi diktatörlerin nesilleri olmaz. Bir kaç ihtimal var ya aday yapılmayan aşiretlerin haylaz çocukları ya DTPli veya Ergenekoncuların Urfa şubesi. Eğer demokrasiye inanıyorsanız taşa sopaya gerek yok bence. Başbakan size sopayla mı saldırıyor efendiler Peygamberler diyarı Urfaya yakışıyor mu ?
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR