Trabzonspor Basel maçı saat kaçta? Hangi kanalda yayınlanacak?

UEFA Avrupa Ligi'nde gruplarda ikinci hafta maçları başlarken Trabzonspor Basel maçı için meraklı bekleyiş başladı. İtalyan hakem Marco Di Bello'nun yöneteceği maçta Trabzonspor, Basel'i kendi sahasında ağırlayacak. Maç, beIN Sports kanalından naklen yayınlanacak.

ABONE OL
GİRİŞ 03.10.2019 15:22 GÜNCELLEME 03.10.2019 15:23 SPOR
Trabzonspor Basel maçı saat kaçta? Hangi kanalda yayınlanacak?
Trabzonspor Basel maçı saat kaçta? Hangi kanalda yayınlanacak?

UEFA Avrupa Ligi'nde gruplarda ikinci hafta maçları başlarken Trabzonspor Basel maçı için meraklı bekleyiş başladı. Lig'in ilk maçında İspanya'nın Getafe takımına mağlup olan  Trabzonspor,  Medical Park Stadı'nda 3 Ekim Perşembe günü saat 22.00'da Basel’i ağırlayacak. İtalyan hakem Marco Di Bello'nun yöneteceği maç, beIN Sports tarafından canlı yayınlanacak.

 

 

TRABZONSPOR İÇİN BİR İLK OLACAK!

Bugüne kadar Avrupa sahnesinde 31 farklı ülkenin takımlarıyla karşılaşan bordo-mavililer, ilk kez bu platformda bir İsviçre ekibiyle oynayacak. Trabzonspor, Avrupa'da 16 maç ile en çok İtalyan takımlarıyla karşı karşıya geldi. Bordo-mavililer, İspanya temsilcileriyle de 14 müsabakaya çıktı. Avrupa'da 130 maçta sahaya çıkan Karadeniz ekibi, 50 galibiyet, 33 beraberlik ve 46 yenilgi aldı. Attığı 169 gole karşılık ise kalesinde 172 gol gördü.

 

 

TRABZONSPOR BASEL MAÇI HAZIRLIKLARI BELLİ OLDU!

UEFA Avrupa Ligi C Grubu’nda Trabzonspor - Basel karşılaşması öncesinde iki takımın antrenman ve basın toplantı saatleri belli oldu. Buna göre Teknik Direktör Ünal Karaman ile Abdulkadir Parmak’ın katılacağı basın toplantısı yarın saat 17.00’de Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri Futbol Koordinasyon Merkezi’nde gerçekleştirilecek. Basın toplantısının ardından 17.30’da yapılacak antrenmanın ilk 15 dakikalık bölümü basın mensuplarına açık olacak.

Misafir takım Basel ise aynı gün 18.45’te Medical Park Stadyumu’nda basın toplantısı düzenleyecek. Basın toplantısının ardından 19.30’da Medical Park Stadyumu’nda gerçekleşecek antrenmanın ilk 15 dakikalık bölümü basın mensuplarına açık olacak.

TRABZONSPOR BASEL MAÇI BİLET FİYATLARI!

Kategori 1 Batı Alt VIP Tribün 500 TL
Kategori 2 Batı Alt VIP Tribün 400 TL
Kategori 3 Batı Alt VIP Tribün 300 TL
Kategori 4 Batı Alt VIP Tribün 200 TL
Kategori 5 Batı Alt Tribün/Batı Üst Tribün 100 TL
Kategori 6 Doğu Alt Tribün/Doğu Üst Tribün 90 TL
Kategori 7 Doğu Alt Tribün/Doğu Üst Tribün 80 TL
Kategori 8 Doğu Alt Tribün/Doğu Üst Tribün 70 TL

BEŞİKTAŞ WOLVERHAMTON MAÇ SAATİ İÇİN TIKLAYIN

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR