Trabzonspor tarihinde bir ilk olacak

UEFA Avrupa Ligi C Grubu ikinci maçında Basel ile karşılaşacak olan Trabzonspor, Avrupa tarihinde ilk kez bir İsviçre takımıyla mücadele edecek.

ABONE OL
GİRİŞ 01.10.2019 13:55 GÜNCELLEME 01.10.2019 13:55 Trabzonspor
Trabzonspor tarihinde bir ilk olacak
Trabzonspor tarihinde bir ilk olacak

Trabzonspor, UEFA Avrupa Ligi C Grubu ikinci maçında İsviçre'nin Basel takımıyla 3 Ekim Perşembe günü saat 22.00'de Medical Park Stadyumu'nda karşılaşacak. İlk maçında İspanya'nın Getafe takımına deplasmanda 1-0 mağlup olan bordo-mavililer sahasında ağırlayacağı Basel karşısında galibiyet arayacak.

Bugüne kadar Avrupa sahnesinde 31 farklı ülkenin takımlarıyla karşılaşan bordo-mavililer, ilk kez bu platformda bir İsviçre ekibiyle oynayacak. Trabzonspor, Avrupa'da 16 maç ile en çok İtalyan takımlarıyla karşı karşıya geldi. Bordo-mavililer, İspanya temsilcileriyle de 14 müsabakaya çıktı. Avrupa'da 130 maçta sahaya çıkan Karadeniz ekibi, 50 galibiyet, 33 beraberlik ve 46 yenilgi aldı. Attığı 169 gole karşılık ise kalesinde 172 gol gördü.

Antrenman ve basın programı belli oldu

UEFA Avrupa Ligi C Grubu’nda Trabzonspor - Basel karşılaşması öncesinde iki takımın antrenman ve basın toplantı saatleri belli oldu. Buna göre Teknik Direktör Ünal Karaman ile Abdulkadir Parmak’ın katılacağı basın toplantısı yarın saat 17.00’de Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri Futbol Koordinasyon Merkezi’nde gerçekleştirilecek. Basın toplantısının ardından 17.30’da yapılacak antrenmanın ilk 15 dakikalık bölümü basın mensuplarına açık olacak.

Misafir takım Basel ise aynı gün 18.45’te Medical Park Stadyumu’nda basın toplantısı düzenleyecek. Basın toplantısının ardından 19.30’da Medical Park Stadyumu’nda gerçekleşecek antrenmanın ilk 15 dakikalık bölümü basın mensuplarına açık olacak.

 

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR