Fenerbahçe’nin yeni teknik direktörü kim olacak? İşte F.Bahçe'nin teknik direktör adayları!

Ersun Yanal ile yolları ayırma kararı alan Fenerbahçe’de takımın başına kimin geçeceği taraftarlar tarafından merak ediliyor. Ali Koç ve Fenerbahçe yönetimi Trabzonspor karşılaşması sonrası yeni teknik direktör arayışını hızlandırdı. Fenerbahçe teknik direktörlüğü için Abdullah Avcı İddiası ortaya atıldı. İşte F.Bahçe'nin teknik direktör adayları...

ABONE OL
GİRİŞ 06.03.2020 16:55 GÜNCELLEME 08.03.2020 00:06 SPOR
Fenerbahçe’nin yeni teknik direktörü kim olacak? İşte F.Bahçe'nin teknik direktör adayları!
Fenerbahçe’nin yeni teknik direktörü kim olacak? İşte F.Bahçe'nin teknik direktör adayları!

Fenerbahçe Ersun Yanal yönetiminde aldığı sonuçlarla taraftarları hayal kırıklığına uğrattı. Geçtiğimiz günlerde oynanan Trabzonspor karşılaşmasında son kez Fenerbahçe Teknik Direktörü olarak sahaya çıkan Yanal sonrası Fenerbahçe’nin nasıl bir tercih yapacağı herkes tarafından merak ediliyor. Trabzonspor maçı sonrası basın mensuplarına konuşan  Fenerbahçe yöneticisi Semih Özsoy yeni teknik direktör arayışı içinde olduklarını “Kendi aramızda toplantı yapacağız kafamızda, aklımızda, kalbimizde olanlar var” sözleriyle açıklamıştı. Bu açıklamaların ardından Fenerbahçe taraftarı da büyük heyecana kapıldı. İşte sarı lacivertlilerin peşinde olduğu teknik direktörler…

 

ABDULLAH AVCI İDDİASI

Ersun Yanal ile yolların ayrılmasından sonra Fenerbahçe Teknik Direktörlüğü için Abdullah Avcı ismi gündeme geldi. İddiaya göre Sarı lacivertlilerin Denizlispor karşılaşması sonrası Abdullah Avcı ile anlaşıldığının açıklanması bekleniyor. Sezona Beşiktaş ile başlayan Avcı siyah beyazlılarda beklenilen performansı gösteremediği için yollar ayrılmıştı. Konuyla ilgili ortaya atılan iddiaya Fenerbahçe yönetiminden bir yalanlama gelmezken edinilen bilgiye göre Abdullah Avcı ve Fenerbahçe arasındaki anlaşmanın 10 gün önce yapıldığı Ersun Yanal ile ayrılığın beklendiği ifade edildi.

İLK HEDEFTE O İSİM VAR!

Fenerbahçe teknik direktörlüğü için bu aralar oldukça fazla yerli ve yabancı isim gündeme geliyor. Fenerbahçe  yönetiminin ve Başkan Ali Koç’un ilk tercihinin yabancı bir isim olduğu biliniyor. Şu an resmi olarak bir girişim olmasa da Fenerbahçe yönetimi nabız yokluyor. Nabız yoklanan isimlerin başında Salzburg, Bayern Leverkusen gibi önemli takımları çalıştıran Roger Schmidt geliyor. Son olarak Çin’in Sinobo Guan takımını çalıştıran ve şu an boşta olan Schmidt kariyeri ve performansıyla dikkat çekiyor. Alman Teknik Direktör Roger Schmidt ile kurulan temaslar sonrasında teknik adamın düşünmek için süre istediği belirtiliyor. Çin macerasından sonra tekrar ülkesinde bir takım çalıştırmak isteyen Roger Schmidt Almanya’dan umduğu teklifleri alamazsa Fenerbahçe’nin Teknik Direktörlüğü için en önemli aday olarak ifade ediliyor.

FENERBAHÇENİN B PLANI HAZIR 

Süper Lig’de zirve mücadelesinden oldukça uzak düşen sarı lacivertliler sezonun geri kalan  haftalarında takımın başına gelecek yeni teknik direktör ile bir sonraki sezonun planlanmasını yapmayı hedefliyor. Ali Koç ve Fenerbahçe yönetiminin  yabancı teknik direktör arayışından bir sonuç alamazsa  Süper Lig’i yakından tanıyan yerli bir teknik direktörle çalışmak istiyor. Yerli teknik direktör adayları arasında Alanyaspor’u çalıştıran Erol Bulut ismi yer alıyor. Daha öncede Fenerbahçe ile adı anılan Erol Bulut geçmişte yaptığı açıklamada konu ile ilgili bir şey söylemek istemediğini belirtmişti. Açıklamasının devamında Aytemiz Alanyaspor’un teknik direktörü olduğu belirten Bulut, yapılan haberlere kulak asmadığını söyledi.

 

KAPTAN TAKIMIN BAŞINDA

Süper Lig’de oynayacağı Denizlispor mücadelesinin hazırlıklarına başlayan Fenerbahçe’de Can Bartu Tesislerinde yapılan antrenmanda takımın başında kaptan Emre Belözoğlu ve yardımcı antrenör Volkan Demirel yer aldı. 

Emre Belözoğlu, Volkan Demirel, Zeki Murat Göle ve Fatih Yıldız yönetiminde gerçekleştirilen antrenman saat 11.00’da ısınma hareketleriyle başladı. Antrenmanın devamında Fenerbahçe, çift kale maç ve taktiksel çalışmayla antrenmanı sonlandırdı.

YORUMLAR 1
  • Jack 4 yıl önce Şikayet Et
    Salzburg Alman değil, Avusturya takımıdır.
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR